Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@04:43:10 GMT

افزایش تعداد نظامیان آمریکا در کرکوک عراق

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۵۹۵۱

«ابورضا النجار» افزود که افزایش تعداد نیرو‌های آمریکایی در این پایگاه نظامی واقع در شمال شهر کرکوک در مقایسه با ماه‌های گذشته کاملا محسوس است و آمریکایی‌ها اخیرا تحرکات نظامی خود را در کرکوک و حومه آن افزایش داده اند.

به گفته وی، نیرو‌های آمریکایی موجود در K۱ تنها منحصر به نیرو‌های مستشاری و آموزشی نیستند بلکه دارای مسوولیت‌های عملیاتی و رزمی هستند و اخیرا در مناطق «الحویجه» و «الریاض» در جنوب غرب شهر کرکوک دست به عملیات‌هایی نیز زده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



النجار ادامه داد که نیرو‌های آمریکایی ادعا می‌کنند که با هدف تعقیب برخی از هسته‌های خفته داعش در این مناطق دست به این تحرکات نظامی زده اند.

وی اضافه کرد که هفته گذشته تعدادی از نیرو‌های آمریکایی با هماهنگی فرماندهی پلیس مرکزی عراق در یک منطقه ویژه از کرکوک دست به اقدام نظامی زدند.

این فرمانده الحشد الشعبی در محور شمال عراق خاطرنشان ساخت که نیرو‌های آمریکایی در منطقه تحت کنترل نیرو‌های الحشد الشعبی در جنوب کرکوک شامل «مریم بیگ»، «تازه»، «الرشاد»، «داقوق» و «البشیر» حضور ندارند.

وی ادامه داد که تحرکات اخیر نیرو‌های آمریکایی در کرکوک و حومه آن و افزایش تعداد این نیرو‌ها در پایگاه نظامی K۱ موجی از نگرانی و وحشت را در میان مردم کرکوک ایجاد کرد امری که نیرو‌های آمریکایی را مجبور کرده است که از ظاهر شدن در انظار عمومی بکاهند.

وی درباره تعداد نیرو‌های آمریکایی موجود در پایگاه نظامی K۱ گفت که تعداد این نیرو‌ها از صد‌ها نفر تجاوز می‌کند.

به گفته ابورضا النجار، حضور نظامی امریکا در پایگاه نظامی K۱ فقط منحصر به حضور نیرو نمی‌باشد بلکه در آنجا نیرو‌های آمریکایی دارای تجهیزات و تسلیحات و خودرو‌های زرهی هستند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آمریکا کرکوک عراق نیروهای آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با ارسال درخواستی رسمی به وزیر نفت عراق از بغداد خواسته است که صادرات نفت اقلیم کردستان به ترکیه را به‌دلیل نگرانی‌های اقتصادی ازسر گیرد.

به گزارش پایگاه خبری کردستان ۲۴، یک منبع در وزارت نفت دولت مرکزی عراق به رسانه‌های عراقی اعلام کرده است که سازمان کشورهای صادرکننده (اوپک) به‌طور ویژه از حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق خواسته است که با هدف کاهش نگرانی‌های اقتصادی به روند ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های نفتی منطقه کردنشین با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه شتاب بخشد.

به گفته این منبع، اوپک به دولت عراق مجوز داده است که روزانه تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت از منطقه کردنشین این کشور با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه انتقال دهد و از طریق پایانه نفتی جیهان ترکیه روانه بازارهای جهانی کند.

بر اساس این گزارش، در پاسخ به درخواست اوپک، عبدالغنی این درخواست را به محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ارسال کرده و منتظر پاسخ است.

ترکیه ۲۵ مارس (پنجم فروردین‌ ۱۴۰۲) پس از برنده شدن عراق در یک پرونده داوری، دریافت روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام میدان‌های استان کرکوک اقلیم کردستان عراق با خط لوله کرکوک - جیهان در منطقه مرزی «فیش خابور» را متوقف کرد.

دولت مرکزی عراق فروردین‌ پارسال مجبور به توقف حدود روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام صادراتی میدان‌های نفتی استان کرکوک در شمال این کشور با خط لوله کرکوک - جیهان به پایانه جیهان ترکیه شده بود.

عبدالغنی پیش‌تر اعلام کرده بود که  عراق با ترکیه درباره ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های کرکوک با خط لوله کرکوک - جیهان به تفاهم رسیده است.

در حالی که وزارت انرژی ترکیه آمادگی عملیاتی شدن خط لوله صادراتی نفت کرکوک-جیهان را از چهارم اکتبر ۲۰۲۴ تأیید کرده، دولت مرکزی عراق در ازسرگیری صادرات نفت از میدان‌های نفتی منطقه کردنشین در استان کرکوک با خط لوله کرکوک-جیهان تردید دارد و مسائل پیش‌روی آن حل نشده است.

توقف طولانی مدت صادرات نفت اقلیم کردستان عراق زیان اقتصادی قابل‌توجهی را به عراق، اقلیم کردستان و شرکت‌های نفتی خارجی فعال در منطقه کردنشین وارد کرده است.

عراق در طول دوره توقف ۱۴ ماهه فعالیت خط لوله کرکوک -جیهان، زیان ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری و جریمه روزانه ۸۰۰ هزار دلاری به‌دلیل رعایت نکردن توافق‌های صادراتی را متحل شده است.

افزون بر این، سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار متوقف و در پی آن درآمد سالانه شرکت‌های نفتی با کاهشی قابل‌توجه روبه‌رو شده و نرخ بیکاری افزایش یافته است.

کارشناسان حوزه انرژی بر این باورند که توقف صادرات نفت نه‌تنها باعث افزایش قیمت جهانی نفت شده، بلکه وجهه بین‌المللی عراق را هم خدشه دار کرده، اعتماد سرمایه‌گذاران هم کاهش یافته و تقاضای تجاری در داخل کشور را کاهش داده است.

دیگر خبرها

  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد
  • عضو «پنهان» النقب؛ واکاوی همکاری نظامی- امنیتی اردن و صهیونیسم