Web Analytics Made Easy - Statcounter

عادل الجبیر وزیر خارجه سابق عربستان که این روزها پست وزیر مشاور در امور خارجی عربستان را برعهده دارد، سابقه چندین دهه جاسوسی برای موساد را داشته است.

سرویس جهان مشرق - بر اساس اطلاعاتی که سایت اینترنتی اودیسی ( ODYSSEY) و جما بوکلی (Jemma Buckley) نویسنده این سایت منتشر کرده ارتباط عادل الجبیر با موساد به دهه ۹۰ قرن گذشته میلادی باز می‌گردد و پیش از ورود وی به سلک دیپلماتیک عربستان و پیشرفت‌های وی در مناصب دیپلماتیک از جمله وزارت خارجه رژیم آل سعود بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باکلی از تحقیقاتی سخن می گوید که موفق شده طی ده سال گذشته اطلاعات بسیار مهم و حساسی را در خصوص وزیر خارجه سابق عربستان سعودی به دست آورد. وی نسبت به حجم بالای اطلاعات در این پرونده امنیتی ابراز شگفتی کرده و می‌گوید به همین علت نگران تهدیدات امنیتی خطرناکی است که احتمال دارد متوجه وی شود.

باکلی در حال حاضر به دنبال جمع آوری اطلاعات بیشتر است تا بتواند پروژه گسترده‌ای را در خصوص زندگی الجبیر و مناسبات وی با سازمان جاسوسی موساد انجام دهد.

وی گفته است که عاملی که باعث شدت گرفتن روند این تحقیقات از سوی وی شده، اظهارات زیپی لیونی وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی است که موساد را به علت عدم تحرک در زمینه برکناری الجبیر از پست سابق خود در وزارت خارجه عربستان توبیخ کرده بود.

این تحلیلگر اروپایی می‌گوید که بعد از این اظهارات اشتیاق بالایی پیدا کرده تا تمام وقت خود را طی ماه‌های گذشته صرف این پرونده نماید. او می‌افزاید که بعد از چند هفته بحث و بررسی و جستجو در شبکه مجازی موفق شده به فیلیپ جرالدی دست پیدا کند که از افسران سابق سازمان فدرال آمریکا است. او موفق شده برای جمع‌آوری اطلاعات بیشتر در این خصوص با این افسر سابق اف بی آی مصاحبه کند.

باکلی می‌گوید که نسبت به مسائل محرمانه و بسیار مهمی که جرالدی آنها را افشا کرد، شوکه شده است. و همین موضوع باعث شد که به دنبال تکمیل تحقیقات خود در این پرونده امنیتی باشد.

باکلی می‌افزاید که در حال حاضر تعدادی از نویسندگان مطرح در پیشبرد این تحقیقات عمیق و گسترده با او همکاری می‌کنند و تلاش دارند اطلاعات بیشتری در خصوص مناسبات محرمانه عادل الجبیر و موساد به دست بیاورند و این اطلاعات در نزدیک‌ترین زمان ممکن منتشر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه جمع‌آوری چنین اطلاعاتی نیازمند سفر به ریاض و تل‌آویو است، می‌گوید که این موضوع بسیار خطرناک است و در حال حاضر تهدیدات شدید امنیتی را احساس می‌کند، اما تیم کاری وی متعهد شده است این تحقیقات را دنبال کند و آن را کنار نگذارد.

این نویسنده انگلیسی از دوستان و همکاران و مخاطبان خود در آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی که اطلاعات بیشتری در خصوص این پرونده دارند، خواسته است تا این اطلاعات را از طریق پست الکترونیکی در اختیارش قرار دهند.

** نحوه جذب الجبیر به موساد / باز هم پای یک زن در میان است

جراردی در خصوص نحوه جذب عادل الجبیر به موساد می‌گوید که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، الجبیر را از زمانی که سخنگوی رسمی سفارت عربستان در واشنگتن بود، زیر نظر داشت. چند سال بعد شبهه‌هایی در خصوص تلاش موساد برای جذب وی در این سازمان مطرح شد.

تحقیقات بیشتر سرنخ‌های جدیدی را در این پرونده روشن کرد، هنگامی که الجبیر در سال ۱۹۸۱ دانشجوی رشته اقتصاد و علوم سیاسی در دانشگاه شمال تگزاس بود، با «کای آن ماتیوز» یکی از دانشجویان دختر سابق در رشته علوم سیاسی و مناسبات بین‌الملل ارتباط پیدا کرد.

ماتیوز روابط بالایی با تاجران اسرائیلی الماس در آمریکا داشت و همین موضوع باعث ارتباط الجبیر با بازرگانان و شخصیت‌های مهم یهودی در آمریکا شد. اف بی آی از طریق یک صحبت دوستانه با ماتیوز که در آگوست سال ۱۹۹۸ انجام شده، متوجه شد که اولین دیدار میان عادل الجبیر و سازمان جاسوسی اسرائیل در اکتبر سال ۱۹۹۵ انجام شده است.

الجبیر به علت ارتباط عاطفی که با ماتیوز ایجاد کرده بود و بدهی‌های سنگینی که به بازرگانان یهودی آمریکا داشت، مجبور به همکاری با موساد شد. بعد از شکل گرفتن این همکاری بود که موساد از ماتیوز خواست تا روابطش را با عادل الجبیر قطع کند.

نویسنده این مقاله تاکید دارد که دلایلی را در اختیار دارد که نشان می‌دهد فعالیتها و تحرکات عادل الجبیر در داخل سفارت عربستان در آمریکا کاملاً از طریق موساد مدیریت می‌شده است.

وی می‌افزاید که با توجه به ماهیت کاری الجبیر، از او خواسته شده بود که مناسبات مستحکمی را از طریق سفارت این کشور با آمریکا ایجاد کند.

نویسنده این مقاله می‌افزاید که ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص پیشرفت کاری الجبیر از سخنگویی سفارت عربستان در آمریکا به عنوان سفیر و وزیر خارجه این کشور بعد از تکمیل تحقیقات و در نوشته‌های بعدی وی منتشر خواهد شد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بودجه 98 تحولات ونزوئلا گام دوم انقلاب اسرائیل اسراییل الجبیر امریکا تل آویو رژیم آل سعود رژیم صهیونیستی ریاض سازمان جاسوسی موساد عادل الجبیر عادی سازی روابط عادی سازی روابط با اسرائیل عربستان عربستان سعودی وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم

مقام ارشد حماس گفت این مجموعه آماده است در صورت تشکیل دولت مستقل فلسطین به یک حزب سیاسی تبدیل شود و شاخه نظامی خود را منحل کند.

به گزارش عصرایران، "خلیل الحیه" رئیس هیات مذاکره کننده حماس با اسرائیل برای توقف جنگ و تبادل اسرا گفت:  در صورت تشکیل کشور مستقل فلسطین، جنبش حماس حاضر است با یک آتش بس 5 ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند، شاخه نظامی خود را منحل کند و به یک حزب کاملا سیاسی تبدیل شود.

الحیه در گفتگو با آسوشیتدپرس در استانبول گفت ارتش اسرائیل تنها 20 درصد از نیروی انسانی و میدانی حماس را نابود کرده است. وی ادامه داد: اگر اسرائیل نتوانند حماس را از بین ببرند، راه حل چیست؟ راه حل این است که به سمت یک توافق حرکت کنیم.

وی افزود: حماس بیش از یک بار پیشنهاد ایجاد یک کشور فلسطینی در کرانه باختری و غزه با پایتختی شهر قدس/ اورشلیم و بازگشت آوارگان در چارچوب قطعنامه های بین المللی را داده است. در نتیجه در یک کشور مستقل زندگی و با آتش بس 5 ساله یا بیشتر موافقت می کنیم."

خلیل الحیه مقام ارشد حماس 

الحیه درباره سرنوشت سلاح‌ و شاخه نظامی حماس گفت: "هم اکنون کارکرد سلاح، مقاومت و مبارزه چیست؟ وظیفه آن، اخراج اشغالگران است. همه تجربه های ملت هایی که با اشغالگران مبارزه نظامی کردند این است. وقتی به استقلال رسیدند و به حقوق و کشور مستقل خود رسیدند چه کار کردند؟ به احزاب سیاسی تبدیل شدند. نیروهای نظامی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.  وقتی استقلال یافتند و به حقوق خود دست یافتند، این نیروها به احزاب سیاسی  و نیروهای رزمی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.

وی افزود: اگر کشور فلسطین را تشکیل دهیم و حقوق ملی خود را به دست آوریم هر چه داریم به ساختار اساسی این کشور تبدیل می شود.

این برای نخستین بار است که حماس با این صراحت، از شرایط انحلال شاخه نظامی خود صحبت می کند. همچنین اولین بار است حماس با این شفافیت، مرزهای فلسطین در محدوده 1967 (کرانه باختری، غزه و شهر قدس / اورشلیم) را قبول می کند. تاکنون حماس ، اشغال اسرائیل را در تمامی مرزهای فلسطین تاریخی یعنی از دریای مدیترانه تا رود اردن می دانست و خواستار پایان این اشغال بود.

این اظهار نظر به معنی قبول ضمنی و مشروط، موجودیت اسرائیل از سوی حماس است.

رهبر حماس آمادگی این جنبش را برای ادامه مذاکرات برای دستیابی به آتش بس و خروج کامل نیروهای اسرائیلی (از منطقه غزه) اعلام کرد.

خلیل الحیه طرح اسرائیل برای اشغال 20 درصد از منطقه غزه برای ایجاد آنچه که "منطقه امن" نام گذاری شده را "نامعقول" توصیف کرد. او گفت: ما نمی توانیم با بازگشت اشغالگران به نوار غزه موافقت کنیم. در ازای چه چیزی این اتفاق رخ می دهد؟ می‌خواهند زمین را با رضایت ما اشغال کند و اسرای (اسرائیلی) را  با موافقت ما، بازگردانند و همزمان جنگ ادامه یابد؟ آیا عاقلی وجود دارد که این موضوع را قبول کند؟

خلیل الحیه، رئیس هیئت حماس در مذاکرات  توقف جنگ غزه، در گفت وگو با شبکه " الشرق" از طرح اسرائیل برای اشغال دائمی 20 درصد از منطقه غزه خبر داد و گفت اسرائیل می خواهد منطقه غزه را به دو بخش شمالی - جنوبی تقسیم کند.
نیروی زمینی ارتش اسرائیل در حمله به غزه، یک جاده خاکی شرقی - غربی در وسط این منطقه ایجاد کرده است. همچنین در مرکز این جاده هم در حال تبدیل یک بیمارستان، به پایگاه نظامی است.

رهبر حماس بر مشروعیت مقاومت فلسطین در برابر اشغالگری اسرائیل تاکید کرد و گفت: آیا مقاومت در برابر اشغالگری جرم است؟... آیا اسرائیل یک نهاد اشغالگر است یا نه؟ قانون بین الملل می گوید اسرائیل یک رژیم اشغالگر است و بنابراین من به عنوان یک شهروند حق مقاومت در برابر اشغالگر را دارم.

وی افزود: مقاومت اشکال مختلفی دارد، بنابراین ما در برابر آن (اشغالگری اسرائیل) مقاومت کردیم و مقاومت خواهیم کرد تا زمانی که حقوق خود را بگیریم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 2)  اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 1) 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد

دیگر خبرها

  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • گزارش کانال 11 اسرائیل از دستگیری جاسوس نظامی در اسرائیل؛ ارسال اطلاعات گنبدهای آهنین به ایران!
  • دستگیری جاسوس نظامی در اسرائیل؛ ارسال اطلاعات گنبدهای آهنین به ایران!
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • جاسوس سابق موساد: اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد