Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک خبرگزاری غربی نوشت، سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا موجب شد تا هم پیمانانش در نشست امنیتی اروپا علیه وی متحد شوند. ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴ بین الملل اروپا آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دیپلمات ها و مقام های رسمی بر این باورند که سفر 4 روزه مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا به اروپا و شرکت در اجلاس امنیتی مونیخ تنها موجب تعمیق اختلافات بین واشنگتن و هم پیمانان سنتی اش بر سر مسائلی مثل ایران، ونزوئلا و تقابل با تهدیداتی مثل تسلیحات هسته‌ای و تغییرات آب و هوایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش افزود: متخصصان امور سیاست خارجی و حتی مردم عادی نسبت به افول جایگاه و نقش آمریکا در عرصه جهانی به خوبی آگاه شده‌اند.

تازه ترین نظرسنجی موسسه تحقیقاتی "پیو" نشان می دهد که نیمی از مردم آلمان و فرانسه قدرت آمریکا را یک تهدید ارزیابی می کنند. این رقم نسبت به سال 2013 میلادی به شدت افزایش یافته است. حدود 37 درصد بریتانیایی ها نیز با مردم آلمان و فرانسه هم نظر هستند.

یک مقام ارشد آمریکایی که همراه مایک پنس به مونیخ سفر کرده است، در پاسخ به سئوالی درباره نگرانی اروپا درباره شیوه رهبری ترامپ، گفت: سخنرانی معاون رئیس جمهور آمریکا در نشست مونیخ می تواند به آنها کمک کند تا دیدگاه متفاوتی داشته باشند.

کنفرانس مونیخ؛ صحنه جدال لفظی مرکل و معاون ترامپآیا ترامپ با اعلام وضعیت اضطرار ملی در تحقق اهدافش موفق می‌شود؟

 

ولی تحلیلگران سیاسی بر این باورند که اگر اروپایی ها پیام "آمریکا اول" را دوست نداشته باشند، بنابر این هیچ پاسخ قاطعی نیز به آن نخواهند داد.

با به قدرت رسیدن ترامپ در آمریکا و ورود وی به کاخ سفید، اختلافات واشنگتن با بروکسل و قدرت های بزرگ اروپایی به خوبی نمایان شده است.

توماس گریمینگر دبیر کل سازمان امنیت و همکاری اروپا در این باره گفت: متاسفانه منطق تلافی کردن در حال شکل گیری و گسترش است. ما بار دیگر نیازمند رهبرانی هستیم که تنها به راهکارهای کوتاه مدت و کوته بینانه اعتقاد نداشته باشند.

معاون رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در ورشو پایتخت لهستان نیز به شدت از بریتانیا، آلمان و فرانسه به خاطر تلاش برای ضربه زدن به تحریم‌های آمریکا علیه ایران انتقاد کرد.

وی بعدا در نشست مونیخ نیز از اتحادیه اروپا خواست تا خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهور موقت این کشور به رسمیت بشناسد.

این اظهارات با مخالفت خشمگینانه جوزپ بورل وزیر خارجه اسپانیا روبرو شد. وی در این باره تاکید کرد: اتحادیه اروپا می تواند گوایدو را تا زمان برگزاری انتخابات جدید رئیس جمهور موقت ونزوئلا بداند.

ژان ایو لودرایان وزیر خارجه فرانسه نیز از سیاست آمریکا در قبال سوریه پس از تصمیم ترامپ برای خارج کردن نظامیان آمریکایی از این کشور ابراز نارضایتی کرده است.

دیپلمات ها و مقام های اروپایی همچنین از اصرار مایک پنس به دولت های اروپایی برای دوری از همکاری با شرکت های مخابراتی و فناوری چینی نیز به شدت ابراز ناراحتی کرده‌اند. مقام های آمریکایی با طرح این ادعا که شرکت های چینی به دنبال جاسوسی از آمریکا و متحدان اروپایی اش هستند، به دولت های اروپایی نسبت به هرگونه همکاری با شرکت های چینی هشدار داده‌اند.

انتهای پیام/

R1036247/P36446/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط دونالد ترامپ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دونالد ترامپ دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۲۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: دانشگاه جای یهودستیزی نیست

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه مدعی شد که فضای دانشگاه محل مناسبی برای یهودی‌ستیزی نیست.

به گزارش ایسنا، بایدن در اظهاراتی در کاخ سفید گفت: فضای دانشگاه یا حتی ایالات متحده نباید محلی برای یهودی‌ستیزی یا تهدید به خشونت علیه دانشجویان یهودی باشد. اینجا جای نفرت‌پراکنی یا خشونت نیست.

بایدن در ادامه عنوان کرد که با فرستادن گارد ملی برای مقابله با این اعتراضات مخالف است.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که این اعتراضات منجر به تغییر سیاست آن‌ها در خاورمیانه نخواهد شد.

بیش از ۱۷۰۰ معترض دانشجوی حامی فلسطین طی دو هفته گذشته در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده از جمله «دانشگاه تگزاس» در آستین، «دانشگاه چاپل هیل» کارولینای شمالی، «دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا» در هامبولت و دیگر مراکز دانشگاهی دستگیر شده‌اند.

صدها دانشجوی دانشگاه کالیفرنیا از متفرق کردن تحصن خود خودداری کرده‌اند و به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، معترضان دانشگاه کالیفرنیا خود را برای هرگونه رویارویی با ده‌ها افسر پلیس مستقر و هلیکوپترهای در حال پرواز آماده می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ببینید | جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجوها را نزنید آقای بایدن!
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • خیزش دانشگاهیان اروپا و آمریکا نشانه بیداری اسلامی است
  • تاکید مجدد ماکرون بر طرح اعزام نیرو به اوکراین
  • بایدن: دانشگاه جای یهودستیزی نیست
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است
  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد