Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا-نتایج مطالعات محققان در تهران نشان می دهد که سطح اقتصادی خانواده با 49.2 درصد بالاترین نقش را در انتخاب سزارین برای زایمان دارد و تحصیلات مادر 14.9 درصد، شغل پدر 13.3درصد و ملیت پدر 9.7 درصد در رتبه‌‌های بعدی قرار می‌‌ گیرند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پژوهشگاه رویان،مطالعات فراوانی به بررسی شیوع و خطر ناشی از سزارین پرداخته‌‌اند اما مطالعه اندکی در خصوص اثر مسائل اجتماعی- اقتصادی در شیوع این نوع زایمان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایران یکی از کشورهای خاورمیانه است که در بین کشورهای دارای درآمد کم تا متوسط جای می‌‌گیرد؛ اما در 30 سال گذشته افزایش قابل‌توجهی در تعداد زایمان‌‌های سزارین روی داده است.
درهمین راستا و با هدف بررسی نابرابری‌‌ های اجتماعی- اقتصادی به عنوان عاملی تعیین‌کننده شیوع سزارین در تهران، دکتر عمانی سامانی، امیر الماسی حشیانی،دکتر سپیدارکیش و همکارانشان در پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی اراک، دانشگاه علوم پزشکی مراغه،دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه لیورپول، پژوهشی را طراحی کردند که طی آن 5170 بارداری در سال 2015 در تهران بررسی شد.
نتایج این تحقیق که بر پایه دارایی‌‌ های مادی و سطح اقتصادی انجام شده نشان داد، سزارین در بین زنانی با سطح اقتصادی بالا رواج دارد. شایسته است امکانات درمانی در میان تمام اقشار جامعه به نحوی برابر توزیع و کوشش شود اختلاف سطح اقتصادی در جامعه کاهش یابد.
نتایج این پژوهش که در مجله بین ‌‌المللی Epidemiology & Community Health به چاپ رسید، نشان می دهد سطح اقتصادی خانواده بالاترین نقش را در انتخاب سزارین برای زایمان دارد.
علمی ** 1201 **1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي سزارين سطح اقتصادي پژوهشگاه رويان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر مرکز فرآوری پیوند و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:با رضایت خانواده‌ها و تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ۶ پیوند اعضا امسال انجام شده است.

دکتر شریعتی افزود: در چهار روز گذشته نیز با تلاش تیم پیوند اعضا و رضایت خانواده‌ها، چهار پیوند عضو در  خوزستان انجام شده است که یک اقدام بی سابقه بوده است.

وی ادامه داد: امروز نیز اعضای یک خانم ۵۰ ساله اهل باغملک با رضایت خانواده، کبد این مرحومه در بیمارستان گلستان به یک بیمار نیازمند پیوند اهدا شد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • زایمان در منزل با کمک نیرو‌های عملیاتی اورژانس دامغان
  • زایمان موفق خانم دامغانی در خانه با کمک اورژانس
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال