Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مديرکل محيط زيست و توسعه پايدار از نامگذاري برنامه جهاني ساعت زمين سال 2019 با عنوان تغيير شيوه زندگي با کاهش مصرف و استفاده مجدد، خبر داد.
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي اداره کل محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران، صدرالدين علي پور مديرکل محيط زيست با بيان اينکه براي نهمين سال متوالي شهرداري تهران برنامه بين المللي ساعت زمين را در تاريخ 30 مارس 2019  مصادف با 10 فروردين ماه سال 1398 به وقت محلي 20:30 الي 21:30 برگزار مي کند، گفت: شعار برنامه امسال "تغيير شيوه زندگي با كاهش مصرف و استفاده مجدد" است
وي در ادامه اظهار داشت: بدون ترديد خاموشي نمادين المانهاي مهم شهري همزمان در سراسر جهان به مدت يک ساعت نشانه اهميت موضوع جهت کاهش مصرف انرژي در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدير کل محيط زيست و توسعه پايدار افزود: در طي 8 سال برگزاري برنامه ساعت زمين در ايران مشارکت مردم و مسئولين رو به گسترش بوده و در سال 2018 بيش از 60  المان مهم شهري از تهران خاموش شده و بيش از 30 شهر و کلانشهر از سراسر ايران به اين طرح پيوستند.
وي در ادامه گفت: تغيير شيوه زندگي با كاهش مصرف و استفاده مجدد شعار برنامه امسال است. در واقع بهترين راهکار مديريت کاهش مصرف، استفاده مجدد آن است و با توجه به محدود بودن منابع زمين، خلق ايده براي استفاده دوباره از وسايل قديمي يکي از روشهاي کارآمد در کاهش توليد انرژي و استفاده مجدد است.
علي پور اظهار اميدواري کرد: برنامه ساعت زمين سال 2019 که مصادف با 10 فروردين ماه 1398 است با مشارکت گسترده خانواده شهرداري جهت کاهش مصرف انرژي، پررنگ تر از سالهاي گذشته برگزار شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تغيير شيوه زندگي برنامه جهاني ساعت زمين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۴۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند

ایسنا/قم مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم بیان کرد: متأسفانه طی سه دهه گذشته فرهنگ مصرف نان مردم تغییر کرده است؛ به این معنا که طبع مردم را به سمت مصرف نان‌های سفید رنگ سوق دادند.

سعید محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: طرح استفاده از نان کامل از قم آغاز شد و امروز در برخی استان‌ها این طرح به خوبی در حال اجرا است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم با بیان اینکه از نظر عامه مردم یکی از مهم‌ترین آیتم‌های نان باکیفیت، رنگ سفید نان است، ادامه داد: متأسفانه طی سه دهه گذشته فرهنگ مصرف نان مردم تغییر کرده است؛ به این معنا که طبع مردم را به سمت مصرف نان‌های سفید رنگ سوق دادند.

وی اضافه کرد: طبق گزارشات دانشگاه علوم پزشکی یکی از دلایل اصلی بیماری‌هایی همچون کم خونی، کبد چرب، یبوست، سکته‌های قلبی و مغزی ناشی از عدم تأمین فیبر و املاح مورد نیاز بدن است که این مواد در نان سبوس دار، میوه و کلم بروکلی وجود دارد.

محمدی اظهار کرد: نان از جمله مواد غذایی در دسترس است لذا سبوس دار بودن نان در تأمین فیبر مورد نیاز برای بدن موثر خواهد بود؛ به همین جهت در ابتدا باید فرهنگ مصرف نان مردم را تغییر دهیم، البته طی دو سال اخیر به واسطه فعالیت رسانه‌ها در حوزه نان سبوس‌دار مردم با این نان آشنا شدند.

وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل را در استان ترویج کنیم، تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۳ واحد نانوایی در استان در حوزه پخت نان کامل فعالیت می‌کنند و زیرساخت تأمین آرد کامل را با همان نرخ دولتی مهیا کردیم، بنابراین قرار نیست هنگام خرید یک نان با آرد کامل مبلغ بیشتری را پرداخت کنید.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم، با اشاره به سه هدف نان کامل، یادآور شد: هر چه درصد سبوس آرد بیشتر باشد مطمئنا انگیزه عرضه خارج از شبکه آرد کمتر می‌شود چرا که اکثر آردهای قاچاق شده از نانوایی‌ها به واحدهای صنعتی است که نیاز به آرد سفید دارند، لذا با سبوس دار کردن در وهله اول سلامت مردم را تأمین کردیم و بعد از آن منجر به جلوگیری از قاچاق کالا و صرفه جویی می‌شود.

محمدی افزود: با توجه به اهداف نان کامل این طرح با استقبال در سطح کشور مواجه شد و با ورود کمیسون اصل ۹۰ مجلس اتفاقات خوبی رقم خورد و منجر به این شد که استاندارد ۱۰۳ آرد در سطح کشور بازبینی شود و درصد سبوس‌گیری‌ها کمتر شود.

وی با بیان اینکه افتخار می‌کنیم که طرح نان کامل از قم آغاز شد و اکنون در برخی از استان‌ها بسیار موفق بوده است، اظهار کرد: در استان قم به لحاظ تعداد نانوایی‌ها وضعیت مطلوبی داریم اما جانمایی نانوایی‌ها اصولی نبوده و لازم است که یک بازنگری در چینش نانوایی‌ها انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • پوستر حزب جمهوری اسلامی با یک شعار بزرگ در سال ۶۰ | تصویر
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • تدارک ویژه صدا و سیمای گلستان در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع)
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟