Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@17:02:21 GMT

2 هزار هنرمند در هنرهای تجسمی در قم فعالیت می کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۵۱۸۷

2 هزار هنرمند در هنرهای تجسمی در قم فعالیت می کنند

به گزارش ایرنا، سید موسی حسینی کاشانی روز دوشنبه در نشست خبری با موضوع «انجمن هنرهای تجسمی» در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی شهید سید مرتضی آوینی، با اشاره به راه اندازی بانک اطلاعات هنرمندان هنرهای تجسمی در قم افزود: در حال حاضر بیش از 800 هنرمند در این زمینه شناسایی شده اند که پیش بینی می کنیم با تشکیل بانک اطلاعاتی این رقم به 2 هزار تَن نیز برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این ‌که در رشته گرافیک هنرمندان قمی درسطح کشور مطرح و شناخته شده اند، گفت: انجمن هنرهای تجسمی از انجمن‌ های فعال استان است و سیزدهمین دوره دوسالانه آثار طراحان گرافیک استان را در آینده نزدیک برگزار خواهد کرد.
وی با تقدیر از پیشکسوتان این انجمن که برای رشد و بالندگی آن تلاش کرده و زمینه را برای مدیریت جوانان در این انجمن فراهم ساخته اند، گفت: امیدواریم با حضور جوانان در مدیریت این انجمن، شاهد پویایی بیشتر آن باشیم.

* رونمایی از مجموعه کتاب‌ های شناسنامه شهدا
وی همچنین به رونمایی از مجموعه کتاب‌ های شناسنامه شهدا اشاره کرد و گفت: این کتابها به منظور معرفی شهیدان دوران دفاع مقدس و شهدای جبهه مقاومت منتشر شده اند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با بیان این که امروز امنیت و آرامش خود را مدیون شهیدان هستیم، اظهار کرد: همه ما در معرفی شهدا وظیفه و مسئولیت داریم و در این زمینه نیز اصحاب رسانه قم، کنگره شهدای جبهه مقاومت را برگزار خواهند کرد.
در این نشست خبری از مجموعه کتاب ‌های شناسنامه شهدا که تاکنون 10 جلد آن درباره شهیدان محسن حججی، سید مرتضی آوینی، محمدحسین فهمیده، محمدهادی ذوالفقاری، حسن تهرانی مقدم، عباس بابایی، مهدی زین الدین، مجید شهریاری، ابراهیم هادی و مریم فرهانیان منتشر شده است؛ رونمایی شد.
حسینی کاشانی در بخش دیگر سخنان خود، گفت: یکی از سیاست های جدی این اداره کل حمایت از انجمن های فرهنگی و هنری استان و نیز بهره مندی از ظرفیت های آنان است.
وی با اشاره به جایگاه ویژه انجمن های فرهنگی و هنری استان، از این انجمن ها به عنوان بازوهای توانمند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نام برد و افزود: فعال بودن انجمن ها، موجب می شود با برنامه ریزی، شاهد اجرای برنامه های با کیفیت باشیم.
وی با اشاره به فعالیت موسسه ها و انجمن های گوناگون قرآنی، فرهنگی و هنری در قم گفت: در طول سال، برنامه های متعددی مانند جشنواره های نماز و نیایش، شعر آیینی، هشت نوشت، خوشنویسی، مطبوعات و نمایش و نمایشگاه های دوسالانه عکس، هنرهای تجسمی و کتاب با همکاری این نهادها ترتیب می یابد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم همچنین از شکل گیری و راه اندازی انجمن مستندسازان در این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: قم در این زمینه جزو استان های پیشرو است.
7406/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصحاب رسانه خوشنویسی قم هنرهای تجسمی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۵۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی بعدازظهر چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان، به وضعیت کتابخانه‌های عمومی کشور اظهار کرد: شبکه کتابخانه کشور شامل سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه مشارکتی و خصوصی و ۲ هزار و ۸۰۰ کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه عمومی است.

وی با اشاره به جایگاه ایران در داشتن کنابخانه عمومی بیان کرد: در دنیا جزو ۲۰ کشور اول هستیم که کتابخانه دارد و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

وی افزود: شبکه به دلیل ایجاد دسترسی و خدمات به منظور ارائه خدمت به مردم فعالیت داریم و تنوع فعالیت در عرصه کتابخانه‌ها را برای عموم مردم شاهدیم.

رمضانی خاطرنشان کرد: در کشور دستگاه‌ها برای افزایش خدمات و توسعه فعالیت کرده کار می‌کنند اما کمتر دستگاهی داریم که به سمت گسترش و تنوع خدمات پیش رفته باشد که کتابخانه های عمومی به همت دولت سیزدهم در این راستا قدم برداشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اعلام کرد: اداره کتابخانه عمومی در دنیا حکومتی اداره می‌شود اما در ایران در این دولت تاکید شده که برای استفاده از ظرفیت مردمی کار شود و ما این مسیر را شروع کرده‌ایم و مردم با حضور خود نقشی در اداره کتابخانه‌های عمومی دارند.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه‌های عمومی در کشور

وی تصریح کرد: سیاست دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و بسیاری از پروژه‌ها که سال‌ها متوقف شدند در این دولت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند و کتابخانه‌های عمومی نیز به‌دنبال تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

وی گفت: براساس دستور رئیس جمهور، توسعه کتابخانه‌های سیار نیز در دستور کار است که در مناطق حاشیه شهر و روستاها مدنظر است.

وی با بیان اینکه اکنون بیش‌از ۵۰ کتابخانه سیار داریم، اضافه کرد: باید ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار تجهیز و راه‌اندازی می‌شوند.

رمضانی به برنامه‌های در دست اقدام این نهاد در سطح کشور پرداخت و یادآور شد: پیشنهاد داده‌ایم تا مدارس به کتابخانه عمومی متصل شوند و زنگ کتابخوانی در مدارس را داشته باشیم که مقدمات انعقاد تفاهمنامه پیش رفته است.

برگزاری ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اضافه کرد: ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های کشور شکل گرفته و ۴ هزار و ۷۰۰ ساعت در محافل قرآنی کتابخانه‌های کشور نیز فعالیت صورت گرفته است.

وی از اهتمام نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در حوزه فرهنگ تقدیر کرد و ادامه داد: ۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه است و باید در صورت تخصیص فضای مناسب کتابخانه راه‌اندازی و تجهیز خواهیم کرد.

رمضانی عنوان کرد: ۱۰ میلیون نفر عضو کتابخانه‌های عمومی کشور هستند و سه میلیون نفر در این کتابخانه‌ها با امانت بردن کتاب و یا شرکت در فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها فعالیت داشته‌اند.

وی اذعان کرد: سند ملی خواندن در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رساندیم که اگر ابلاغ شود در سطح کلان برای کتابخوان‌تر کردن مردم مواردی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب کودک و نوجوان پرفروش‌ترین کتاب‌های کشور هستند، افزود: سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب منتشر شد که اتفاق فرهنگی بزرگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6087741

دیگر خبرها

  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • افتتاح نمایشگاه هنرهای دستی دانش آموزان در فریمان
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر