Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@01:51:56 GMT

اجرای پنج هزار و 950 طرح جدید در هرمزگان مصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۶۵۷۵

اجرای پنج هزار و 950 طرح جدید در هرمزگان مصوب شد

بندرعباس- ایرنا- رییس جمهوری گفت: اجرای 12 طرح جدید با اعتبار 5 هزار و 950 میلیارد ریال در سفر قبلی به استان هرمزگان تصمیم گیری شد که امیدواریم همه این طرح ها و طرح های نیمه تمام گذشته در این استان تکمیل شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسن روحانی روز دوشنبه درآخرین روز سفر خود به هرمزگان در نشست خبری افزود: طرح های مهمی در بخش های کشاورزی، نیرو و راه که بیشتر طرح های فرودگاهی، توسعه فرودگاه ها و همچنین توسعه بندرشهید رجایی بود، در این سفر دو روزه افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: مهم ترین طرح های بهره برداری شده شامل افتتاح مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس و طرح جدید در پالایشگاه بندرعباس و به آب انداختن زیردریایی فاتح بود که این سه اهمیت خاصی برای کشور و استان داشت.
رییس جمهوری اظهارداشت: بسیار خوشحالم که در دولت دوازدهم این سومین دور سفر به هرمزگان است، هر چند این سفر استانی نبوده و بیشتر برای افتتاح چند طرح بود اما دیدار با مردم غرب هرمزگان برای ما بسیار محترم بود و در دولت یازدهم نیز دیدار با مردم شرق این استان داشتیم.

**جزیره ها، سواحل و بندرها را باید فعال تر کرد
رییس جمهوری با اشاره به این که هرمزگان دارای جاذبه خاص گردشگری است، گفت: می طلبد که برای توسعه گردشگری هم جزیره ها ،هم سواحل و بندرهای این استان را فعال تر کنیم.
روحانی اضافه کرد: جزیره قشم و کیش به عنوان 2 مرکز بزرگ استان هرمزگان دارای جاذبه های فراوان گردشگری است و البته جدای از آن، دیگر جزایر از جمله هرمز نیز جاذبه های گردشگری فراوانی دارد.
وی با اشاره به این که می توان جزیره های دیگر هرمزگان را به مراکز گردشگری تبدیل کرد، بیان داشت: شهر بندرعباس با داشتن ساحل بسیار خوب می تواند به عنوان یک مرکز گردشگری باشد.
رییس جمهوری یاد آورشد: در بازدیدهایی که از ساحل بندرعباس داشتیم، شاهد اقدام های بسیار خوب در زمینه توسعه و آماده سازی ساحل بودیم و در سمت شرق هرمزگان نیز می تواند فضای گردشگری کنار ساحل را داشته باشد.
وی اضافه کرد: داشتن نعمت دریا نیز ویژگی خاص خودش را دارد که می تواند بسیاری از تحرکات تفریحی مردم، رفت و آمد در جزایر ، بازی ها و ورزش های آبی - ساحلی در آب باشد که می توان این جاذبه ها را بیشتر کرد.

** 400 هزار واحد مسکونی جدید در کشور ساخته می شود
رییس جمهوری همچنین با اشاره به مساله بافت های فرسوده در هرمزگان گفت: وزیر مسکن قول داده است در سال های 98 و 99 در مجموع 400 هزار واحد مسکونی جدید بسازد که بخشی از آن ها مربوط به بافت های فرسوده است.
وی با اشاره به این که یکی از طرح های مهم دولت دوازدهم که از سال گذشته آغاز شده و امسال وزارت مسکن در این زمینه فعال تر شده است، بیان داشت: به محله های فرسوده در کشور تسهیلات ویژه ای پرداخت می شود و دولت زمین رایگان برای ساخت و ساز جدید واگذار می کند.
روحانی اضافه کرد: در این راستا به استانداران کشور اعلام شده اگر زمینی آمادگی برای ساخت و ساز دارد و مربوط به دولت است، آن را رایگان واگذار می کنیم و از نیروهای مسلح نیز خواستاریم که زمین هایی بدون استفاده را برای اجرای این طرح اختصاص دهند.
رییس جمهوری ادامه داد: با تخریب بافت های فرسوده 50 درصد ساختمان های جدید با تسهیلات بسیار ارزان قیمت 6 درصد در اختیار خانه اولی ها قرار می دهیم.
روحانی با اشاره به بازدیدی که از بافت فرسوده محله چاهستانی های بندرعباس داشتند، ادامه داد: این مکان نیاز به یک بازسازی بزرگ دارد.
وی ابراز داشت: امیدواریم با توجه به انگیزه ای که در استاندار هرمزگان و کمک مسوولان شهری این استان است، این استان به عنوان پیشتاز در امر بازآفرینی بافت های فرسوده قرار گیرد.
رییس جمهوری ادامه داد: بااین اقدام هم زندگی مردم بهتر می شود و هم ارزش خانه های مردم افزوده شود و از این وضعیت نامناسب بافت فرسوده که هر لحظه امکان تخریب در اثر زلزله و بارندگی است، درمی آیند.
روحانی گفت: برای اجرای طرح های گردشگری و بازآفرینی طرح های فرسوده در هرمزگان کمک های لازم از سوی دولت دوازدهم صورت می گیرد و از مسوولان استانی نیز می خواهیم که در این زمینه فعال تر شود.

**هرمزگان قطب مهم دفاعی و استراتژیک کشور
رییس جمهوری در ادامه با اشاره به نقش استراتژیک هرمزگان و برخورداری این استان از بزرگترین پالایشگاه های منطقه و جهان ابراز داشت: بندرشهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر ترانزیتی و تجاری کشور در این استان قرار گرفته و این موضوع اهمیت استراتژیک و اقتصاد هرمزگان را دوچندان می کند.
روحانی با بیان این که هرمزگان قطب مهم دفاعی و استراتژیک برای کشور محسوب می شود، گفت: این استان علاوه بر جایگاه حمل و نقل جاده ای از استان های مهم و قطب فولاد کشور نیز به شمار می رود.
وی در بخش دیگری از این نشست در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص عوارض آلایندگی صنایع و پالایشگاه های نفت لاوان، سیریک و قشم ابراز داشت: این سوال یک حرف منطقی است، زیرا در هر استانی فعالیت های بزرگ اقتصادی در سطح ملی انجام می شود که به تبع مردم همان استان باید از آن طرح ها بهره مند شوند.
رییس جمهوری گفت: اینکه بخشی از درآمد و مالیات و عوارض آن به استان اختصاص یابد نیازمند لایحه و موافقت اصولی مجلس است که می توان در این طرح نیز فکر کرد و در پیش بینی بودجه سال آینده رقمی را باید مشخص کرد.
روحانی در خصوص بحث رفع مشکلات صادرات و واردات و طرح های تشویقی به فعالان اقتصادی نیز بیان داشت: استان هرمزگان فرصت های خوبی برای سرمایه گذاری دارد که فعالان اقتصادی می توانند بخشی از ارز را به سامانه «نیما» برگردانند و بخشی از آن را از طریق صرافی ها در بازار آزاد بفروشند.
وی با بیان اینکه در بحث واردات یکسری مشکلات هنوز وجود دارد و آنهم به کم بودن نقدینگی ها بازمی گردد، گفت: در این بخش نیز تصمیم هایی مبنی بر پرداخت 400 هزار میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات بانکی برای بخش تولید گرفته شده است.
رییس جمهوری عنوان کرد: در مناطق آزاد نیز در بحث واردات مواد اولیه تسهیلاتی درنظرگرفته شده و از سال آینده نیز تسهیلات بیشتری در اختیار بخش تولید قرار می گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه از طریق فرودگاه بندرلنگه وارد استان هرمزگان شد.
بازدید از مجتمع کارخانه های منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ، بهره برداری از زیر دریایی فاتح و شرکت در نشست شورای اداری هرمزگان از برنامه های سفر رییس جمهوری به این استان بود.
در سفر2 روزه هیات دولت به هرمزگان، وزیران نفت، راه و شهرسازی، اطلاعات، جهاد کشاورزی، نیرو، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رییس دفتر رییس جمهوری، دکتر روحانی را همراهی کردند.
رییس جمهوری پس از پایان سفر دو روزه به استان هرمزگان بعدازظهر دوشنبه با بدرقه استاندار ، نمایندگان مجلس و جمعی از مسوولان محلی بندرعباس را به مقصد تهران ترک کرد.
7195/9887/6048 /2094 / 1339

منبع: ایرنا

کلیدواژه: كليات دولت كيش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان

ایرنا، خبرگزاری دولت در واکنش به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان مطلبی منتشر کرد. 

این خبرگزاری در ادامه نوشت: در جریان سفر مهم رئیس جمهور کشورمان به پاکستان یک موج و فضاسازی رسانه‌ای پیرامون اعطای مدرک دکتری افتخاری به آیت الله رئیسی از بزرگترین دانشگاه پاکستان از سوی منتقدین دولت به راه افتاد، ادعاهایی بی اساس که به گفته کارشناسان در جهت به حاشیه بردن دستاوردهای این سفر استراتژیک تعبیر می‌شود، اما واقعیت ماجرا چیست؟

«آیت الله سید ابراهیم رئیسی» در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت‌ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه‌های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می‌کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت‌هایی که به کشورمان سفر کرده‌اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه‌های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه‌های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت‌های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل‌تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی‌اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به آیت الله رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه‌های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به آیت الله رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه‌های آن ایالت است و رئیس دانشگاه‌ها را تعیین می‌کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم‌ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می‌شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

آیت‌الله رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد. روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه‌های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت‌های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول (!)» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می‌شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان
  • طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • بررسی ادعاها درباره مدرک دکترای افتخاری رئیسی
  • رییس‌جمهور در کاخ ریاست‌جمهوری سریلانکا مورد استقبال قرار گرفت
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود