Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:05:39 GMT

وزارت بهداشت نباید گرفتار بنگاه داری شود

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۷۱۱۲

وزارت بهداشت نباید گرفتار بنگاه داری شود

تهران- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نباید بگذاریم وزارت بهداشت به جای ارائه خدمت و فعالیت‌های اصلی، به کار بنگاه داری گرفتار شود.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، سعید نمکی روز دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ‏افزود: شرکت‌هایی که می‌توانند ابزار مهمی برای ادامه کار وزارت بهداشت باشند را با صورت‌های مالی صد درصد شفاف نگه می‌داریم و عطای بقیه را به لقای آنها خواهیم بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشکلات من در سازمان برنامه و بودجه این بود که ۹۵ درصد بودجه را اداره می‌کردم، اما بزرگترین مشکل ما شرکت‌های دولتی بودند.
وی ادامه داد: اصلا معتقد به شرکت داری و رقیب بخش خصوصی شدن نیستم. باید از ابزارها استفاده کنیم، اما قرار نیست بنگاه داشته باشیم. زیرا با سیاست‌های دولت و برنامه ششم توسعه مغایر است.

* حفظ معاونان وزارت بهداشت
نمکی بیان کرد: وقتی به وزارت بهداشت آمدم یکی از دیدگاه‌های من این بود که معاونان را حفظ کنم و نگهدارم و ‏ابقای معاونان به شکلی شد که حتی به طنز گفتند یک حکم هم برای دکتر هاشمی بزنید.‏
وی افزود: دو پدیده را در مدیریت رعایت کردم. اول اینکه واگن را نباید به لوکوموتیو سیاست بست. زیرا سیاست زدگی مخرب است ‏و ما را به سیاه چاله‌ها می‌برد. باید اصالت را به کار و صداقت داد. دوم اینکه اگر جایی می‌روم با خودم نیرو نمی‌برم و معتقدم اگر ‏کسی در جایی دارد کار می‌کند لیاقت دارد که بماند و کار کند.‏
وی ادامه داد: در حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر صدرالسادات را از زمانی می‌شناسم که به سازمان ‏برنامه و بودجه می‌آمد. در آن سازمان 95 درصد بودجه کشور را اداره می‌کردم و واقف بودم که دستگاه‌ها چه زحمتی می‌کشند. تلاش می‌کنم از مشورت‌های وی در وزارت بهداشت استفاده کنم، زیرا تجربه این افراد جزو سرمایه ملی ‏محسوب می‌شود.‏

* صرفه جویی در منابع
وزیر بهداشت اظهار داشت: سیاست‌ها و نقطه نظرها و تدابیر مدیران مبتنی بر نوعی خرد و عقلانیت و متفاوت است. در حکمی که برای ‏دکتر تقوی نژاد نوشتم، تکالیفی را مشخص کردم. وی نیز یکی از مهره‌های کم نظیر جمهوری اسلامی و یکی از ‏افتخارات ما در وزارت بهداشت محسوب می‌شود.
وی بیان کرد: به هر حال باید بدانیم که سال آینده بسیار سخت است و یکی از سال‌های دشوار از لحاظ اقتصادی را در پیش داریم. ‏اینکه در شرایط مالی مناسب، مدیر موفق باشیم که هنر نیست.‏ در نتیجه باید صرفه جویی کرده و به جیبمان نگاه و خرج کنیم.
به گزارش ایرنا، پیش از این سید علی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بود که با حکم نمکی در 27 بهمن، ‏سید کامل تقوی نژاد به این سمت منصوب شد.‏
اجتمام*9482‏*1193

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت سعيد نمكي وزير بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان‌سازی جمعیت
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه