Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: هواشناسی استان خوزستان چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری باید تقویت شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده در جلسه ای با معاون پژوهشی سازمان هواشناسی کشور در اداره کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به متفاوت بودن شرایط جغرافیایی خوزستان نسبت به دیگر استان های کشور، اظهار کرد: در آن واحد  و در ساعتی خاص شاهد چند مدل آب و هوایی به صورت هم زمان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کثیرالبحران بودن استان خوزستان گفت: ۳۳ درصد آب‌های جاری و  سدهای بزرگ کشور در استان خوزستان است، از سوی دیگر نیز خوزستان با یک توپوگرافی خاص از دشت ها، تالاب ها، تپه ماهورها، رشته کوه های زاگرس  و… برخوردار است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: نوع خاک و نفوذ پذیری در خوزستان نیز متفاوت است، مناطق جلگه ای این خاک به گونه ای است که به راحتی سیلاب در آن جاری می شود و اگر دچار خشکسالی شده باشد شرایط بروز سیلاب را آسانتر میکند.

حاجی زاده با تاکید بر وجود مشکل در زیرساخت های استان خوزستان، تصریح کرد: بپذیریم که خوزستان پاشنه آشیل کشور در زمینه های مختلف است؛ چراکه در اغلب ابعاد خوزستان اگر خللی در کار خوزستان ایجاد شود کشور را نیز با ان مشکل خود درگیر میکند.

وی با اشاره به مشکلات و کمبودات در حوزه هواشناسی استان خاطرنشان کرد: اقدامات بسیاری در این حوزه دولت انجام داده است و استاندار خوزستان نیز تاکید زیادی بر تقویت این حوزه دارد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: لازم است بیشتر از این به موضوع هواشناسی در خوزستان توجه شود، چراکه هواشناسی خوزستان تنها برای استان خوزستان نیست و منطقه جنوب و جنوب غرب را تحت تاثیر قرار میدهد.

حاجی زاده افزود: باید توجه ویژه ای به هواشناسی خوزستان شود و نگاه علمی به موضوعات هواشناسی نیز بیشتر شود و در این حوزه پژوهش صورت گیرد.

وی ادامه داد: خوزستان یک کیس پژوهشی برای سازمان هواشناسی محسوب می شود. از همه ابعاد میتوان روی آن پژوهش کرد و سازمان هواشناسی می تواند در این حوزه از خوزستان به عنوان پایلوت استفاده کند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان این که سیستم هواشناسی خوزستان فقیر است، توضیح داد: خوزستان نیازمند دستگاه های بیشتری در حوزه هواشناسی است و هر چه به هواشناسی خوزستان توجه شود کم است، چراکه همه پدیده ها در این استان رخ می دهد که برخی از آنها آنی هستند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 استان خوزستان استان های کشور خشکسالی سازمان هواشناسی هواشناسی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید بارش‌ها و احتمال سیلاب در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به هشدار هواشناسی سطح نارنجی، از تقویت و تشدید سامانه بارشی برای استان از امروز تا فردا و احتمال وقوع سیلاب خبر داد. - اخبار استانها -

مهران چراغ‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای استان، اظهار داشت: تقویت و تشدید سامانه بارشی و وزش باد به نسبت شدید تا شدید از امروز تا فردا برای استان پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به رعد و برق و احتمال رخداد تگرگ و مه، عنوان کرد: سامانه بارشی برای اکثر مناطق استان به ویژه در کوهرنگ، اردل، فارسان، لردگان، خانمیرزا، فلارد و کیار فعال است و تشدید می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، بیان داشت: همچنین بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر و جاری شدن رواناب برای استان نیز پیش بینی می‌شود.

چراغ‌پور با اشاره به احتمال ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی، خاطرنشان کرد: لازم است در این مدت از چرای دام در مناطق مرتفع و تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز و اجتناب شود.

انتهای پیام/7540

 

دیگر خبرها

  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • تشدید بارش‌ها و احتمال سیلاب در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟