Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری آناتولی، «شارل میشل» نخست‌وزیر بلژیک تاکید کرد تروریست های خارجی باید در سوریه باقی بمانند و درصورت امکان همان جا محاکمه شوند.

شارلز میشل، نخست‌وزیر بلژیک در واکنش به سخنان «دونالد ترامپ» مبنی بر اینکه «کشورهای اروپایی اعضای زندانی گروه تروریستی داعش در سوریه را تحویل بگیرند»گفت: تروریست های خارجی باید در سوریه باقی بمانند و درصورت امکان همان جا محاکمه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میشل با بیان اینکه در قبال تروریست های خارجی رویکرد بین المللی داشته باشیم، اعلام کرد: ایجاد یک دادگاه ویژه برای افراد مذکور نیز یک گزینه است.

بر اساس گزارش‌ها، حدود 500 بلژیکی به گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق پیوسته اند. 

پیش از این دولت های فرانسه و آلمان نیز با خواسته ترامپ مخالفت کردند و تهدید ترامپ برای پذیرش فوری عناصر داعش توسط کشورهای اروپایی را رد کردند.

«نیکول پیلوبی» وزیر دادگستری فرانسه  در پاسخ به توئیت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در روز شنبه و درخواست اش از اروپایی برای بازگرداندن فوری عناصر اروپایی داعش که در سوریه در بازداشت هستند، گفت که دولت فرانسه جا به جایی عناصر فرانسوی داعش از سوریه به فرانسه را دنبال می کند و این کار را به شکل تدریجی انجام می دهد.

وزیر دادگستری فرانسه در گفت و گو با شبکه فرانس2 گفت که  سیاست انتقال عناصر داعش از سوریه به فرانسه تا کنون از طریق رسیدگی به هر مورد به شکل جداگانه دنبال می شود.

وی در پاسخ به درخواست ترامپ تأکید کرد که فرانسه هیچ گونه اقدام فوری بنابر درخواست ترامپ انجام نمی دهد بلکه سیاست هایش برای بازگرداندن داعشی های فرانسوی را به شکل تدریج و بر اساس اصل هر مورد به شکل جداگانه را دنبال می کند.

وزیر دادگستری فرانسه تأکید کرد که اوضاع ژئو سیاسی جدید روی زمین پس از خروج آمریکایی از سوریه به وجود آمده است و تا کنون فرانسه هیچ گونه تغییری در سیاست هایش نداده است.

وی تصریح کرد: برای تغییرات جدید آماده شده ایم اما تا این لحظه فرانسه به دخالت ها تن نداده و سیاست اش را حفظ کرده است.

یش از این آلمان نیز به این تهدید ترامپ  واکنش نشان داد.

 وزارت کشور آلمان یکشنبه  اعلام کرد که آلمان نمی تواند عناصر گروه تروریستی داعش در سوریه را بپذیرد مگر آن که به این کشور اجازه داده شود که دیدارهای کنسولی داشته باشد؛ این امر به معنای کاهش احتمال پاسخ مثبت برلین به درخواست«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از همپیمانان اروپایی اش در این زمینه است.

سخنگوی وزارت کشور آلمان گفت:« در اصل همه شهروندان آلمانی و همه کسانی که مظنون به جنگیدن در کنار گروه داعش است حق بازگشت به کشور را دارد.»

ولی این سخنگو افزود:اما بازگشت این افراد مشروط به این است که مسئولان در کنسولگری اجازه داشته باشند با مظنونان دیدار کنند.

این سخنگو افزود که عراق برخی از عناصر آلمانی گروه تروریستی داعش را محاکمه کرده است اما در سوریه دولت آلمان نمی تواند به وظایف حقوقی و کنسولی خود درباره شهروندان آلمانی زندانی شده به دلیل نزاع مسلحانه در این کشور، عمل کند.

ساعاتی پس از واکنش وزارت کشور آلمان «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان نیز گفت که بازگرداندن تندروهای اروپایی بازداشت شده در سوریه به شکلی که ترامپ می خواهد کار« بسیار دشواری » است.

ماس به شبکه تلویزیونی«ای آر دی» گفت که سازماندهی بازگشت تندروها تا زمانی که آلمان مطمئن نشود این افراد  پس از بازگشت  فورا محاکمه و زندانی می شوند، امکان پذیر نیست.

وی تصریح کرد که به همین دلیل آلمان نیاز به اطلاعات قضایی دارد و چنین اطلاعاتی در دسترس قرار ندارد.

هایکو ماس تأکید کرد که بازگرداندن عناصر تروریستی داعش در شرایط کنونی کار بسیار دشواری است.

وزیر خارجه آلمان در ادامه گفت که برلین می خواهد درباره شیوه انجام این کار با فرانسه، انگلیس و دیگر کشورها رایزنی کند.

دولت آلمان می گوید که نزدیک به 1050 نفر از آلمان به منطقه درگیری در سوریه و عراق از سال 2013 سفر کردند و تقریبا یک سوم آنها در عمل به آلمان بازگشته اند.

این  در حالی است که  رئیس جمهور آمریکا متحدان اروپایی خود را  در زمینه عناصر اروپایی گروه تروریستی داعش به شدت تهدید کرد.

ترامپ  روز شنبه در حساب شخصی خود در توئیتر نوشت: آمریکا از همپیمانان اروپایی خود می خواهد که بیش از 800 عنصر گروه داعش که در سوریه بازداشت شده اند را به کشورهای شان بازگردانند.

ترامپ افزود: خلافتی که گروه داعش آن را اعلام کرد در آستانه سقوط است و از اروپایی ها می خواهیم که عناصر این گروه را محاکمه کنند.

ترامپ تأکید کرد که اجازه ندادن به بازگشت صدها داعشی اروپایی به کشورهای شان دارای تبعات خطرناکی است و واشنگتن مجبور می شود آنها را آزاد کند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین نوشت که آمریکا نمی خواهد در موضع تماشگر قرار گیرد در حالی که عناصر داعش به اروپا نفوذ می کنند.

دونالد ترامپ در ادامه نوشت: آمریکا پس از پیروزی صد درصدی بر داعش از سوریه خارج می شود.

 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دسامبر گذشته اعلام کرد که نیروهای آمریکا از سوریه خارج خواهند شد. پنتاگون نیز جهت تسهیل عقب‌نشینی این امر، 600 نظامی دیگر به سوریه اعزام کرد. مقامات نظامی آمریکا اعلام کرده اند که نیروهایشان تا پایان آوریل از سوریه خارج خواهند شد.آمریکا بیش از دو هزار نظامی در سوریه دارد که به شکل غیرقانونی در این کشور حضور دارند.

این تحولات در حالی رخ می دهد که فعالان سوری ویدیوهایی را منتشر کردند که نشان می دهد نزدیک به 100 کامیون وابسته به ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا طی شب گذشته به اراضی سوریه وارد شده است. این کامیون ها از منطقه «عامودا»در شهر «قامشلی»  در استان«الحسکه» در شمال شرق سوریه عبور کرده اند.

دیده بان حقوق بشر سوریه، وابسته به مخالفان سوریه، تأکید کرد که نزدیک به 100 کامیون  از جمله 10 تانکر حمل سوخت و 40 کامیون خالی، 40 کامیون سرپوشیده و 10 کامیون حامل  خودرو که پلاک عراق دارند وارد اراضی سوریه شدند.

این دیده بان به نقل از منابع محلی نوشت که جمعه شب نیز 7 کامیون سرپوشیده به منطقه شرق فرات وارد شدند و در جلوی آنها یک خودروی «همر» آمریکایی و خودرویی که حامل تیربار سنگین بود قرار داشتند همچنین در انتهای کاروان کامیون ها خودروهای مشابه و 3 آمبولانس قرار داشتند.

به گفته این منابع این کامیون ها و خودروها و نیز آمبولانس ها برای انتقال عناصر گروه تروریستی داعش و سرکردگان این گروه به همراه خانواده های آنها از ملیت های مختلف وارد اراضی سوریه شدند.

پیش از این ارتش آمریکا بارها در عراق و سوریه عناصر گروه تروریستی داعش را از مناطق مختلف تخلیه و به مکان های نامعلوم منتقل کرده بود یا حتی برای پشتیبانی از آنها به بمباران مواضع ارتش سوریه به ویژه در شرق این کشور و به طور خاص استان «دیرالزور» یا  نیروهای الحشدالشعبی در عراق در زمان درگیری با عناصر گروه تروریستی داعش بودند، اقدام کرده بود.

این در حالی است که سه روز پیش دیده بان حقوق بشر سوریه ،وابسته به مخالفان سوریه، اعلام کرد که نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) آخرین پایگاه داعش در شرق سوریه را به سیطره خود در آوردند.

این دیده بان تأکید کرد که قسد شهر«باغوز» را پس از تسلیم شدن 200 عنصر داعش به سیطره خود در آورد.

دیده بان حقوق بشر سوریه تصریح کرد که این اتفاق پس از توافق دو طرف که به موجب آن نزدیک به 400 عنصر داعش در دو بخش خود را تسلیم کردند، رخ داد.

این دیده بان تأکید کرد که برخی از عناصر داعش احتمالا همچنان در تونل ها مخفی شده اند.برخی منابع نیز گفتند که عناصر داعش در مساحتی به وسعت نیم کیلومتر در شهر باغوز در محاصره هستند.

بنابراین گزارش، بازگشت عناصر داعش و خانواده های آنها به کشورهای زادگاه و تحت تابعیت از جمله دردسرهای جدی کنونی برای دولت های اروپایی است. بر اساس گزارشی که پیشتر کمیسیون اروپا آن را منتشر کرده است، در میان ۴۲ هزار نفری که بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ به داعش پیوسته‌ بودند نزدیک به پنج هزار شهروند کشورهای اروپایی دیده می شود.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 سوریه داعش عناصر اروپایی داعش بلژیک و اروپا 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،گزارش‌ها حاکی از آن است که با بازگشت مصرف کنندگان به خودرو‌های بنزینی، فروش خودرو‌های الکتریکی فولکس واگن در سه ماه اول سال میلادی در اروپا تقریباً یک چهارم کاهش یافته است.

براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی شرکت فولکس واگن، فروش خودرو‌های تمام الکتریکی این شرکت در اروپا ۲۴ درصد کاهش و در چین ۹۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

این شرکت همچنین اعلام کرد که تولید خودرو‌های خود را ۳ درصد افزایش داده و به ۲.۱۰ میلیون خودرو رسانده است. به گفته آن‌ها چین، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی بیشترین متقاضی خرید این خودرو‌ها هستند.

این شرکت همچنین می‌گوید که از ماه ژانویه تا مارس تعداد متقاضیان خودرو الکتریک فولکس واگن در اروپای غربی بیش از دو برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.


هیلدگارد ورتمن، یکی از اعضای کمیته اجرایی توسعه فروش در این شرکت گفت: «در شرایط بازار کنونی، گروه فولکس واگن عملکرد خوبی در سه ماهه اول سال داشته است».


چرا اروپایی‌ها بار دیگر به خودرو‌های بنزین روی آوردند؟
پارلمان اروپا در ماه فوریه، قانون جدیدی مبنی بر ممنوعیت فروش خودرو‌های بنزینی و دیزلی از سال ۲۰۳۵ را به تصویب رساند.

این قانون، بخشی از تلاش‌های اتحادیه اروپا در راستای مبارزه با تغییرات آب و هوایی است. هرچند انتظار می‌رفت با تصویب این قانون فروش خودرو‌های الکتریکی در اروپا سرعت بیشتری بگیرد، اما آمار‌ها چیز دیگری را نشان می‌دهند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش اخیر خود تاکید کرد که فروش خودرو‌های برقی در اروپا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به دلیل هزینه بالا و کمبود زیرساخت برای شارژ این خودروها، کاهش یافته است.


براساس این گزارش با وجود یارانه‌ها اتخاذ شده برای خودرو‌های الکتریکی در اروپا، هزینه بالا این خودرو‌ها یکی از بزرگترین موانع بر سر راه خریداران است.


مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش نوشت: «خودرو‌های برقی به طور متوسط حدود یک چهارم گران‌تر از مدل‌های احتراق داخلی (ICE) هستند».

این مجمع همچنین تاکید کرد تاخیر در ایجاد زیرساخت شارژ این خودرو‌ها بر بازار آنها تاثیر منفی گذاشته است.


ارنست اند یانگ نویسنده این گزارش می‌گوید که بدون افزایش ایستگاه شارژر خودرو‌های الکتریکی، کسانی که نمی‌توانند در خانه خودروهایشان را شارژ کنند یا رانندگانی که با این خودرو‌ها به سفر‌های طولانی می‌روند دچار مشکل خواهند شد و استفاده از این خودرو‌ها را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • پرفسور کروس آلمان را قهرمان اروپا می‌کند
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • بدترین روزهای لژیونر ایرانی در اروپا