Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@19:07:37 GMT

مشکل پسماند کنسانتره شرکت طلایه داران شهربابک حل شد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۵۲۶۹

مشکل پسماند کنسانتره شرکت طلایه داران شهربابک حل شد

کرمان - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهربابک از ساماندهی و برطرف شدن مشکل پسماند های شرکت طلایه داران افق گوهر وابسته به هلدینگ مس فلز رنگین و تجمیع محل دفن زباله های شهر خورسند و شهربابک به منظور حفظ حقوق عامه خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دادگستری استان کرمان، ایمان شهسواری در تشریح جزئیات این خبر افزود: پس از کسب گزارشی از سوی اداره محیط زیست شهرستان شهربابک مبنی بر اینکه که شرکت طلایه داران افق گوهر با فعالیت در زمینه تولید کنسانتره مس به روش فلوتاسیون، اقدام به تخلیه مقادیر بسیار زیاد پسماند (روزانه 200 تن) در مکانی فاقد مجوز و در مساحت قریب به 20 هکتار در فاصله حدود 6 کیلومتری کارخانه در مجاورت شهر خورسند کرده و موجب تخریب محیط زیست و ایجاد ریزگرد در درازمدت می شود، رسیدگی به موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام قضایی اعلام کرد: بلافاصله مسئولان این شرکت متخلف به دادسرا احضار شدند و پس از برگزاری نشست های مشترک، سرانجام مسئولان شرکت تحت نظر اداره محیط زیست و مشاوره بخش خصوصی، اقدام به ساماندهی پسماندها کردند که گام موثری در راستای حفظ محیط زیست صورت گرفت.
وی افزود: تثبیت پسماند صنعتی شرکت با استفاده از مالچ بیولوژیک SSR400 با انجام مواردی از قبیل تسطیح کلی سایت، انجام برنامه کاشت گیاهان بومی منطقه در سطح محل تسطیح شده دپو جهت تثبیت دائمی پسماند با استفاده از تجارب اداره منابع طبیعی شهرستان، احداث کانال هدایت آب های سطحی از پیرامون محل دپو به خارج از سایت و تعیین تکلیف پسماند تولیدی آینده شرکت اجرایی و نهایی شد.
شایان ذکر است با این اقدام دادستانی نیز از بیکار شدن بیش از 80 کارگر مشغول در این کارخانه جلوگیری بعمل آمد و هم با همکاری این شرکت و بهره جستن از جدید ترین دانش روز توسط شرکت های تخصصی در حوزه مدیریت و ساماندهی پسماند، جلوی از بین رفتن محیط زیست گرفته شد.
شهسواری همچنین به پرونده دیگری در رابطه با محیط زیست در این شهرستان اشاره کرد و گفت: شهر خورسند فاقد دفن صنعتی و مکانیزه زباله ها بود و این در حالی است که 2 شهر خورسند و شهربابک که در مجاورت یکدیگر قرار دارند از 2 محل مختلف برای دفن زباله های شهری استفاده می کردند که این موضوع نیز موجب آلوده کردن بیشتر محیط زیست می شد.
وی افزود: طبق نظر کارشناسان امر، دفن غیر اصولی زباله ها خطراتی از قبیل انتقال بیماری به مردم را در پی دارد لذا در راستای حفظ حقوق عامه و پس از بازید میدانی از محل های فوق، دستورات قضایی لازم جهت تجمیع محل های دفن زباله در این شهرستان صادر شد و با همکاری خوب شهرداری خورسند و تعامل با شهرداری شهربابک از این پس زبال ها در یک مکان دفن می شوند و محیط مذکور پاکسازی و محیط زیست به حالت سابق برگشت داده شد.
محمدحسین شمس الدینی، رئیس ادره حفاظت محیط زیست شهربابک نیز گفت: انجام ساماندهی و برطرف شدن مشکل پسماند های شرکت طلایه داران افق گوهر مس، در کنار پروژه برچیده شدن لندفیل غیرمجاز شهر خورسند در نیمه دوم سال جاری که هر 2 با بازدیدهای میدانی و دستورات اکید دادستان محترم شهربابک و متعاقبا پیگیری های این اداره به سرانجام رسیده و به گواه تصاویر پیوست سیمای آشفته قبلی پسماندهای شرکت مذکور و زباله های شهر خورسند در منطقه را به چشم اندازی طبیعی و عاری از آلودگی های بهداشتی و منظر بدل کرده و ضمن اعلام سپاس توفیق روزافزون آن مقام محترم را در پاسداشت آب و خاک این مرز و بوم از ایزد منان مسئلت دارم.
3029

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حقوقي و قضايي مدعي العموم كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس دستور العمل کاهش مصرف پلاستیک و شیوه‌ نامه اجرایی ماده سه مصوبه هیئت وزیران مقرر شد از این هفته ارائه کیسه پلاستیک در فروشگاه‌های سراسر استان همزمان با کشور رایگان نباشد تا مصرف آن کمتر شود.
یوسفی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این فکر دولت کاهش استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در جهت حذف مصرف آن است، ادامه داد: ۱۰ تا ۱۲ درصد پسماند‌های شهری و خانگی پلاستیک‌هایی هستند که قابلیت چند بار استفاده دارند یا می‌توان کمتر از آنها استفاده کرد.
او بدون اشاره امکان بازیافت پلاستیک در صورت مدیریت پسماند افزود: آلایندگی‌هایی که این پلاستیک‌ها با ورود به طبیعت ایجاد می‌کنند برای محیط زیست، سلامت و خاک بسیار مضر است.
یوسفی افزود: از سوم تا نهم اردیبهشت ماه هفته زمین پاک است که شعار آن «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک» و «نجات زمین» طراحی شده که در زمینه کاهش مصرف پلاستیک پویش «مسیر سبز، ایران پاک» اجرا شده و تاکنون ۱۰ هزار پاکت زباله از پلاستیک‌های رهاشده در طبیعت با مجموع وزن ۴۰ تن جمع‌آوری شده است.

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • موزه فسیل مراغه‌، گنجینه‌ای از مهره داران ارزشمند