Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@03:01:20 GMT

سقوط اخلاقی دهشتناک تر از سقوط اقتصادی است

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۶۷۳۲

سقوط اخلاقی دهشتناک تر از سقوط اقتصادی است

ساعت 24-غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی دیروز در مراسم نکوداشت یک بازرگان و صنعتگر نامدار ایرانی وخطاب به اسحاق جهانگیری تاکیدکردسقوط اخلاقی درکشور دهشتناک تر از سقوط اقتصادی رخ داده است و گفت باید دراین باره بیندیشیم و ریشه یابی کنیم.

شافعی تصریح کرد اگر اخلاق نابود شود رشد و توسعه اقتصادی نیز به کارنمی آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عبارات شافعی با تشویق شدید حاضران درنشست نکوداشت علاء الدین میر محمد صادقی مواجه شد.

به گزارش ساعت 24 محمد دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نیز درسخنرانی کوتاه خود درباره نیکوکاری و اقدامهای خیرخواهانه میر محمد صادقی گفت باید اخلاق رفته از بازار و تجارت را به بازار برگرداند و این کاری است که میر محمد صادقی انجام می دهد. سخنرانان دیروز نشست نکوداشت این فعال نامدار اقتصادی از جمله محسن خلیلی صنعتگر قدیمی ایران نیز برموضوع اخلاقی بودن درکسب وکار به مثابه یک ضرورت تصریح کردند . درنشست دیروز سخنرانان به اندیشه های چپگرایانه ای که درماههای نخست انقلاب اسلامی درجامعه پراکنده و به سرمایه دارن به عنوان کسانی که خون مردم را مکیده اند اشاره و گفته شد که این دیدگاه هنوز زنده است و باید تصحیح شود.

اسحاق جهانگیری دراین نشست گفت دردیدار با مقام رهبری از ایشان درباره اینکه آیا سقف درآمدی برای سرمایه داران درایران وجوددارد پرسیدم و ایشان گفتند چنین چیزی نداریم. درسخنان دیروز این مراسم خصوصی سازی واقعی و جداسازی سرمایه داران اصیل با برخی از کسانی که برای رانت خواری وارد میدان فعالیت اقتصادی شده اند نیز صحبت شد.جهانگیری جهانگیری و نمونه محسن خلیلی اسحاق جهانگیری سخنران اصلی نشست دیروز با نام بردن از محسن خلیلی به عنوان یک صنعتگر اصیل ایرانی که عمری را دراین راه گذاشته است گفت من نزد مقام معظم رهبری از بخش خصوصی اصیل دفاع کرده و تمجیدکرده ام و در آن روز که این بحث مطرح بود درذهنم آقای خلیلی به عنوان نونه مطرح بود. ایشان و پدربزرگوارشان و حالا فرزنانشان سه نسل است که درصنعت فعالیت می کنند امادراین 0 7سال شاید 200 میلیارد تومان از منابع بانکی وام نگرفته اند اما کسانی هم بودند که با سه سال فعالیت دربخش خصوصی هزاران میلیارد وام بانکی گرفته اند . این افراد بخش خصوصی را بدنام می کنند. معاون اول رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه بخش خصوصی واقعی باید به اخلاق حرفه‌ای و مسوولیت اجتماعی خود توجه داشته باشد، گفت: بخش خصوصی ایران از توانمندی علمی و فکری بسیار خوبی برخوردار است و باید برای توسعه ایران در صحنه حاضر شود. اسحاق جهانگیری با بیان اینکه شرایط اقتصاد کشور شرایطی ویژه است، اظهار کرد: اقتصاد ایران از بیماری‌های مزمنی رنج می‌برد و با چالش‌های بزرگی در حوزه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی روبه‌رو هستیم. وی با اشاره به رشد اقتصادی، رشد سرمایه‌گذاری و شاخص‌های اصلی اقتصاد کشور در چند دهه گفت: این آمارها حاوی این پیام است که اقتصاد ایران نیازمند اقدامات اساسی‌تر، هم در بخش ساختاری و هم در بخش عملکردی است. جهانگیری با بیان اینکه بخش خصوصی ایران از توانمندی فکری بسیار خوبی برخوردار است،‌ تصریح کرد: بخش خصوصی ایران سابقه فعالیت طولانی دارد و ذیل آن نهادهای مدنی باسابقه شکل گرفته که می‌تواند با تکیه بر توانمندی‌ها، برای برون‌رفت از وضعیت فعلی کشور راه‌حل ارائه دهد.

معاون اول رئیس‌جمهور ضرورت توجه بخش خصوصی و فعالان اقتصادی به مسوولیت اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و افزود: قوام و دوام جامعه به پیوندهای اجتماعی است و توجه بخش خصوصی به مسوولیت اجتماعی باعث می‌شود که مردم در سخت‌ترین شرایط احساس تنهایی نکنند. اگر بتوانیم در جامعه به‌خوبی به مسوولیت اجتماعی خود عمل کنیم، نتیجه آن ارتقای سرمایه اجتماعی است. وی ادامه داد: آقای میرمحمد صادقی نمونه بخش خصوصی سالم و خدمتگزار است که به مسوولیت اجتماعی و اخلاق حرفه‌ای به‌خوبی عمل کرده و سال‌ها در کشور کارآفرینی و خلق ثروت کرده است. ایشان در کنار کار اقتصادی،‌ به مسوولیت اجتماعی خود نیز به‌خوبی عمل کرده و در بیشتر فعالیت‌های اجتماعی نظیر مدرسه‌سازی، ساخت بیمارستان، کمک به افراد بی‌بضاعت و پرداخت دیه حضور داشته است. جهانگیری با تاکید بر اینکه خلق ثروت نه‌تنها کار بدی نیست، بلکه کاری پسندیده است، افزود: مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب این موضوع را به صراحت اعلام کردند که نه‌تنها با تولید ثروت مخالف نیستند، بلکه مشوق این موضوع هستند و ابلاغ سیاست‌های اصل ۴۴ نیز به این معنا بود که بخش خصوصی سقفی برای رشد ندارد. معاون اول رئیس‌جمهور از اینکه عده‌ای در کشور با حسادت و به دور از آینده‌نگری در پی راهکاری برای زمین زدن افراد موفق هستند، ابراز تاسف کرد و گفت: باید بخش خصوصی میدان را به‌دست بگیرد.

بخش خصوصی که آلوده و رانت‌خوار نیست. آنهایی که بخش خصوصی نیستند، می‌آیند و بخش خصوصی را بدنام می‌کنند. معاون اول رئیس‌جمهور با ذکر خاطره‌ای از میزان دریافت تسهیلات اقتصادی توسط یک فعال اقتصادی که سه نسل از خانواده آنها فعالیت اقتصادی دارند، گفت: متاسفانه به‌دلیل وجود برخی خلأ‌ها شاهد بودیم کسانی که مدت کوتاهی به نام بخش خصوصی وارد اقتصاد کشور شدند، توانستند چند هزار میلیارد تومان وام بگیرند. باید با تدوین سازوکارهای لازم مانع به‌وجود آمدن چنین شرایطی شد.
سقوط اخلاقی .


غلامحسین شافعی ریاست اتاق بازرگانی دراین مراسم نسبت به سقوط اخلاقی در کسب و کارها هشداردادو خواستار توجه به این مقوله شد. شافعیادامه داد وزن جلسه نشانگر آن است که هنوز کرامت میان مردم جایگاه خاص خود را دارد و تعظیم به این واژه بزرگ ارزش خود را دارد. ارزش‌گذاری و احترام به اخلاق و مسوولیت اجتماعی فعالان اقتصادی در اتاق پایه‌گذاری شد و انتها ندارد؛ به‌خصوص اینکه آنچه حجم و کمال عمر انسان را می‌سازد، جایی است که انسان به سمت کارهای خداگرایانه رفت، طول عمر ما، سن و سال ما و عرض عمر، قیل و قال ما است. بلکه ارتفاع عمر ما پر و بال ما است و بنابراین هیچ انسانی در طول تاریخ به دلیلی غیر از کرامت و شخصیت، همواره زنده نمانده است.


شافعی گفت: مدیران ماندگار افرادی هستند که تعادل بین احساس و منطق، معیشت و فضیلت به نفع انسان‌ها را برقرار سازند. مدیرانی مثل میرمحمدصادقی باور دارند که هر انسانی می‌تواند یک پتانسیل در جامعه باشد. ایشان یک مدیر عاشق و عاقل و واقف به مسوولیت اجتماعی خود است. وی اظهار کرد: در شرایطی که در آن قرار داریم، اوضاع اقتصادی آن‌قدر خطر بزرگی نیست، موضوعی که کمتر به آن توجه می‌شود، سقوط اخلاقی در جامعه است. همچنین مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران در این مراسم با اشاره به شکل‌گیری مجلس وکلای تجار گفت: کوتاهی ما این بود که سابقه کهن بخش خصوصی را که در بازسازی و آوردن صنعت و تجارت نقش داشته‌اند، اعلام نکردیم و البته ارائه نشان امین‌الضرب به فعالان اقتصادی از جمله اقدامات برای بزرگداشت کارآفرینان بوده است. رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به ویژگی‌های میرمحمدصادقی افزود: طی چهار سال اخیر، در هیچ یک از جلسات هیات‌رئیسه غیبت نداشت و با اشرافی که ٤٠ سال در اتاق ایران و تهران داشته‌اند، همه مصوبات را با حضور ذهن و حافظه قوی مورد بحث قرار می‌داد. خوانساری گفت: فردی عصبانیت میرمحمدصادقی را ندیده است و مهم‌ترین ویژگی وی آن است که اگرچه از صفر شروع کرده ولی هیچ گاه زندگی قبل خود را فراموش نکرده و این الگو و اسوه‌ای برای افرادی است که در صنعت و تجارت کار می‌کنند. وی افزود: میرمحمدصادقی امروز می‌تواند الگوی جوانان باشد؛ یعنی او ثروت آفرید و سالم زندگی کرد.


خلیلی و روایت چشم های گریان بخش خصوصی

محسن خلیلی‌عراقی، رئیس هیات‌مدیره انجمن مدیران صنایع نیز در این نکوداشت عنوان کرد: اوایل انقلاب که انجمن مدیران صنایع را راه‌اندازی کردیم، به اتاق بازرگانی وارد شدیم و با ماموریت شورای انقلاب برای اتاق، روبه‌رو شدیم که حاج‌آقا میرمحمدصادقی هم جزو آنها بود. ما همکاری صمیمانه‌ای را با آنها شروع کردیم. در اوایل انقلاب، عده‌ای می‌خواستند اتاق را تعطیل کنند اما هیات‌رئیسه وقت تمام تلاش خود را به‌کار بست تا این اتفاق نیفتد. ما ICC را تاسیس کردیم که اگر آن اتاق تعطیل شد، یک اتاق دیگر داشته باشیم. ما توانستیم جلوی رفتار تند و ناپسند را بگیریم و از تعطیلی ممانعت کنیم. در آن زمان با بخش خصوصی رفتار مناسبی نمی‌شد و فعالان اقتصادی با چشم گریان به اتاق بازرگانی می‌آمدند. به آنها وطن‌فروش و زالوصفت می‌گفتند. در همان دوره قانون حفاظت که در حال اجرا شدن بود، با پیگیری‌های مستمر حاج‌آقا میرمحمد صادقی و البته دستور مقام معظم رهبری لغو شد. اگر این تلاش نبود، مایی نبودیم که نبودیم. او افزود: حاج آقا همیشه در جمع در نهایت صمیمیت و مهربانی، انسانیت را اشاعه می‌دادند. با کمک ایشان توانستیم اتاق ایران و کانادا را هم تاسیس کنیم. بسیاری از تشکل‌های دیگر نیز حاصل کار ایشان در بخش خصوصی است. اصغر جمعه‌ای نیز به نمایندگی از تشکل‌های اتاق ایران، خاطراتی را از تلاش حاج آقا میرمحمدصادقی در تشکل‌گرایی و تاسیس چندین تشکل تخصصی بیان کرد. همچنین صمد حسن‌زاده به نمایندگی از اتاق‌های سراسر کشور متنی در نکوداشت ایشان قرائت کرد. در انتهای این مراسم حاج علاءالدین میرمحمدصادقی پشت تریبون قرار گرفت و ضمن تشکر از برگزارکنندگان این مراسم، گفت: به خداوند پناه می‌برم که اجازه ندهد گفته‌های دیگران را به خود بگیرم و تکبر در من رسوخ کند. من بنده کوچک خدا هستم. او افزود: وقتی به گذشته خود نگاه می‌کنم می‌بینم می‌توانستم کارهای زیادی انجام دهم، اما ممکن است کوتاهی هم کرده باشم. من بنده ضعیف و کوچک خدا هستم و خود را بدهکار می‌دانم. من خود را نزدیک به مرگ می‌دانم و امیدوارم با کارنامه خوب به دنیای بعد بروم. ضمن اینکه ابتدا مخالف برگزاری این مراسم بودم و برگزاری آن را ضروری نمی‌دانستم. البته دلیل برگزاری این مراسم بزرگداشت نیکوکاری بود و همین امر منجر به موافقتم با برگزاری آن شد. البته امیدوارم این کار که شروع شده، ادامه یابد. او عنوان کرد: کار خیر در قدیم بیشتر بود با اینکه وضعیت مالی ضعیف‌تر از حال‌حاضر بود. حیف است بخش خصوصی فقط به‌دنبال تجارت باشد؛ بلکه باید کارهای خیر را نیز توسعه دهند.


همه بودند
روز گذشته اتاق بازرگانی ایران حال و هوای متفاوتی داشت. مراسم نکوداشت علاء میرمحمد صادقی از فعالان و پیشکسوتان عرصه اقتصاد و صنعت، با حضور چهره‌های شناخته شده از طیف‌های مختلف سیاسی و اقتصادی در پارلمان اقتصاد برگزار شد. دیروز چهره‌های مختلف سیاسی کشور از اصلاح‌طلبان تا اعتدال‌گرایان و اصولگرایان از خصایص اخلاقی و حرفه‌ای علاء میرمحمد صادقی گفتند. فعالان اقتصادی نیز سبک او را در کسب‌وکار و شاخصه‌های این مدیر ماندگار را برشمردند.اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری، حداد عادل از چهره‌های سرشناس اصولگرا، محمد عطریانفر از فعالان اصلاح‌طلب، علی مطهری نماینده مجلس که بیشتر با دغدغه‌های خاص فرهنگی و سیاسی‌اش شناخته می‌شود،‌ محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری و از تکنوکرات‌های دولتی‌، سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا در امور مرتبط با نیروهای مسلح، مهدی کرباسیان رئیس سابق ایمیدرو، محمد شریعتمداری و محمدرضا نعمت‌زاده‌ وزرای سابق و اسبق صنعت، معدن و تجارت،‌ محمود دعایی، نماینده ولی فقیه در موسسه اطلاعات و مدیر مسوول این روزنامه، محسن قرائتی از روحانیون سرشناس و همچنین جمع زیادی از چهره‌ها و فعالان پیشکسوت اقتصادی در این مراسم نکوداشت حضور پیدا کردند. همچنین در بخشی هم پیام علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، در تمجید از میرمحمد صادقی به‌صورت ویدئویی پخش شد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور

زمانی که صحبت از خصوصی‌سازی به میان می‌آید، برخی کارشناسان اقتصادی رد دیون در ذهن‌شان نقش می‌بندد و برخی دیگر می‌گویند به بخش خصوصی در میدان اقتصاد اجازه بازی نمی‌دهند. نکته قابل‌توجه این است که بخش خصوصی در همه کشورها نقشی پیش‌رو در اقتصادشان دارد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، به طوری که مسئولان دولتی زمانی که برای مذاکره یا دیدار به کشورهای دیگر می‌روند، نمایندگانی از بخش خصوصی را به همراه دارند تا بتوانند ظرفیت‌های اقتصادشان را معرفی کنند. موضوعی که هنوز در کشور ما اجرایی نشده و جای خالی آن حس می‌شود. درباره چگونگی توانمند‌سازی بخش خصوصی در ایران گزارشی تهیه کرده‌ایم که مشروح آن را در ادامه می‌‎خوانید. 

سال 84 بود که اصل 44 قانون اساسی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به دولت وقت ابلاغ شد. کارشناسان معتقدند دولت وقت در زمینه اجرای آن عملکرد مطلوبی نداشت و اغلب شرکت‌ها در قالب رد دیون واگذار شد در حالی که قرار بود بخش خصوصی سکاندار اصلی اقتصاد ایران شود و در کنار دولت به فعالیت خود ادامه دهد. فعالان اقتصادی معتقدند خصوصی‌سازی در اقتصاد ایران می‌تواند مشکلات را تا حد زیادی کاهش دهد. به این دلیل که تحریم‌ها دقیقا معطوف دولت، زیرمجموعه‌ها و مسئولان است و بخش خصوصی می‌تواند کمک ویژه‌ای در این زمینه داشته باشد. بررسی‌ها نشان می‌‎دهد هرجا که بخش خصوصی توانمند وارد اقتصاد شده، مشکلات آن بخش کاهش یافته است. متولدین دهه 60 به قبل به خاطر دارند که در اوایل دهه 60 و تا اواسط دهه 70، اجناس به صورت کوپنی عرضه می‌شد. از خودرو گرفته تا لبنیات اما در طول دهه 70 به بعد، صنعت لبنیات رشد زیادی کرد و اکنون یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان در منطقه و آسیا هستند. اکنون لبنیات ایران به کشورهای عراق، افغانستان و اغلب کشورهای حاشیه خلیج‌فارس صادر می‌شود اما خودرو که در اختیار دولت ماند، باعث شد محصولاتی با کیفیت پایین به دست مردم برسد که نارضایتی مصرف‌کنندگان را نیز به دنبال دارد.سال 98 بود که وجود قرص‌ در کیک‌های خوراکی، باعث ترس از مصرف آن شد. در نگاه ابتدایی این موضوع شاید سطحی به نظر می‌آمد اما بررسی ریشه‌ای در این زمینه نشان می‌داد صنعت غذایی ایران نه‌تنها خودکفا شده بلکه بازارهای صادراتی زیادی برای خود تعریف کرده است. از این رو دشمنان کشور به دنبال این بودند که صنعت غذایی ایران را به چالش بکشند و زمینه‌ای را فراهم کنند که این صنعت ضدتحریم از چرخه فعالیت خارج شود. 
     
کمبود رایزنان اقتصادی
یکی از مواردی که دولت می‌تواند به تولید و صادرات بخش خصوصی کمک کند، حضور رایزنان اقتصادی در کشورهای مختلف از جمله همسایگان است. متأسفانه در طول سال‌های گذشته، رایزن اقتصادی حتی در کشورهایی که ایران با آنها تجارت زیادی داشت هم فعالیت نمی‌کرد. هرچند این رویکرد در دولت سیزدهم تغییر کرده اما هنوز نتوانسته دستاورد اقتصادی برای ایران به دنبال داشته باشد. به‌عنوان مثال به منظور حضور در بازار سوریه با این‌که مواضع سیاسی دو کشور در یک راستا قرار دارد، همچنان کند است. از سوی دیگر حضور اقتصادی ایران در کشورهای محور مقاومت نیز می‌تواند ثمره اقتصادی را برای دو کشور به همراه داشته باشد. همچنین این امکان وجود دارد که در صورت نیاز به سرمایه، سهام شرکت از طریق بازار سرمایه تأمین مالی شود اما شرکت‌های دولتی از این شرایط بی‌نصیب هستند. 
     
اول توانمندسازی، بعد واگذاری
حمید حسینی، فعال اقتصادی در گفت‌وگو با جام‌جم درباره چگونگی حضور بخش خصوصی در اقتصاد ایران توضیح داد: بخش خصوصی ابتدا باید توانمند شود و بعد سراغ اعطای اختیارات برویم. در طول سال‌های گذشته، برخی مقامات دولتی برای این‌که اثبات کنند بخش خصوصی و تعاونی توانمندی زیادی ندارد، بدون درنظر گرفتن ظرفیت آن بخش، اقدام به واگذاری‌های گسترده می‌کردند که نتیجه آن عدم حضور بخش خصوصی بود. پس از آن گفته می‌شد که دولت قصد واگذاری داشت اما تمایل حضور بخش‌های دیگر برای خرید وجود ندارد. وی افزود: براساس قانون ابتدا باید بخش خصوصی توانمند شود و بعد سراغ واگذاری‌ها برویم. حسینی تاکید کرد: نگاهی به طلب ایران از عراق که بیندازیم، متوجه خواهیم شد که بخش دولتی از دولت عراق بابت صادرات برق و انرژی طلبکار است. این در حالی است که بسیاری از محصولات ایرانی توسط بخش خصوصی به این کشور صادر و پول آن هم پرداخت می‌شود. این فعال اقتصادی ادامه داد: درواقع بخش خصوصی توانایی بازگرداندن پول خود را دارد اما دولت باید از قوانین بین‌المللی بانکی تبعیت کند و تحریم‌ها مانع توسعه در این نوع روابط می‌شود. 
     
دولت به دنبال صادرات بخش خصوصی
مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم تصریح کرد: تراز تجاری غیرنفتی ایران منفی است و به منظور ارتقای تجارت و همچنین توانمند‌سازی بخش خصوصی، نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران موسوم به اکسپو ایران در این هفته برگزار شد و امروز اختتامیه آن است. وی افزود: در طول این مدت تجار بیش از 100 کشور از این نمایشگاه بازدید کردند و پیش‌بینی می‌شود قراردادهایی تا پنج میلیارد یورو به امضا برسد. ضیغمی تاکید کرد: دولت در این زمینه نقش حامی را ایفا کرده و مذاکرات B2B را برای شرکت‌های بخش خصوصی با طرف‌های خارجی برگزار کرد. 

تاکیدات اخیر رهبر انقلاب درباره بخش خصوصی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار سران قوا، جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام و چهره‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، ظرفیت‌های طبیعی و انسانی کشور (‌15 فروردین 1403)
در مقابل، مسائل شیرین متعددی هم وجود دارد که زیرساخت‌های وسیع در دست انجام، راه‌اندازی تعداد قابل‌توجهی بنگاه‌های نیمه‌تعطیل یا تعطیل، فعالیت هزاران مجموعه جوان و باانگیزه و با امید در شرکت‌های دانش‌بنیان و شکل‌گیری بنگاه‌های توانا و کارآمد در بخش خصوصی و مردمی از جمله آنهاست. 

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی (10 بهمن 1402) 
یکی از کمک‌های ضروری دولت به بخش خصوصی، کمک به توسعه صادرات و بازارهای خارجی است که در این زمینه باید دیپلماسی اقتصادی با کار مشترک دولت و بخش خصوصی تقویت شود.

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با کارگران و فعالان اقتصادی: (28 آبان 1398)
مسأله‌ سیاست‌های اصل 44 را هم که عرض کردیم، مجددا تأکید می‌کنیم که سیاست‌های اصل 44 مسأله‌ جایگزینی بخشِ خصوصی به جای بخش دولتی نبود‌؛ بخش خصوصی شأنی دارد، بخش دولتی هم شأنی دارد‌؛ اینها باید به هم کمک کنند، مزاحم هم نباید باشند. ما گفتیم «بخش دولتی مزاحم بخش خصوصی نباشد»‌؛ یعنی چه؟ یعنی آن کاری را که سرمایه بخش خصوصی می‌تواند انجام بدهد، بخش دولتی وارد آن نشود‌؛ اگر هم هست، بکشد کنار، بگذارد در اختیار بخش خصوصی‌؛ اینها بشوند مکمل هم.

منبع: جام‌جم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور