Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عمران خان» نخست وزیر پاکستان امروز طی اظهاراتی در خصوص حمله اخیر در کشمیر تحت کنترل هند که منجر به کشته شدن ۴۴ نظامی هندی شد گفت: چند روز گذشته در منطقه «پلوامه» کمشیر حمله ای صورت گرفت که باید بلافاصله بعد از آن واکنش نشان می دادم چرا که دولت هند با اتهام زنی به پاکستان، دولت اسلام آباد را به دست دشت داشتن در این حمله متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمران خان گفت: به دلیل سفر ولیعهد عربستان به این کشور تمام توجه ما بر این سفر متمرکز شده بود و بنابراین فرصت برای پاسخ در این خصوص نداشتم.

وی با خطاب قرار دادن دولت هند گفت: دهلی نو بدون ارائه هیچ گونه شواهدی به پاکستان اتهام می زند و حتی به این فکر نمی کند که اسلام آباد چه سودی می تواند از این حمله ببرد آن هم درست زمانی که در حال تدارک چنین سفر مهمی در کشورش است؛ قطعا باید احمق باشیم که دست به چنین اقدامی بزنیم.

عمران خان در ادامه گفت: حتی اگر بحث سفر ولیعهد عربستان به پاکستان هم مطرح نبود باز هم پاکستان هیچ سودی از این حمله نمی برد چرا که پاکستان در حال دستیابی به ثبات و استحکام است و قطعا از این چنین اقداماتی سودی نخواهد برد.

وی افزود: پاکستان ۱۵ سال است که با تروریسم دست و پنجه نرم می کند و در این مدت ۷۰ هزار پاکستانی جان خود را از دست داده اند. تروریسم در حال سرکوب و نابودی است و پاکستان به سوی امنیت پیش می رود و ما قطعا از این چنین اقداماتی سود نخواهیم برد.

نخست وزیر پاکستان خطاب به دولت هند گفت: سوال من از دهلی نو این است که آیا می خواهد همچنان در گذشته باقی بماند و هر بار هر واقعه ای از این دست در کشمیر رخ می دهد را به پای پاکستان بگذارد.

وی افزود که هند به جای حل مسئله کشمیر از طریق مذاکرات مشغول اتهام زنی به پاکستان است.

عمران خان گفت: اسلام آباد آماده هر گونه همکاری با دهلی نو برای انجام تحقیقات در خصوص حمله اخیر است. حتی اگر هند شواهد موثقی برای دست داشتن اسلام آباد در این حمله دارد، ارائه کند ما قطعا علیه عوامل آن اقدمات خواهیم کرد.

وی افزود که ما هرگز اجازه نخواهیم داد که کسی از خاک پاکستان برای حمله علیه کشور دیگری سوء استفاده کند.

عمران خان در ادامه گفت: وقتی اسلام آباد صحبت از مذاکرات با دهلی می کند اولین شرط دهلی نو گفتگو در مورد مسئله ترریسم است. امروز من به طور واضح اعلام می کنم که ما حاضر به مذاکره در مورد تروریسم هستیم چرا که این مسئله مربوط به کل منطقه است و همه ما خواهان ریشه کن کردن تروریسم از کل منطقه هستیم. ما خود بیشترین قربانی را در جنگ با تروریسم داده ایم.

نخست وزیر پاکستان گفت که هند باید موضع خود را تغییر دهد، مردم کشمیر از اقدامات هند در این ایالت به تنگ آمده اند و هراسی از مرگ ندارند. دهلی نو به این درک نرسیده است که وقتی تا به امروز مسئله کشمیر از طریق نظامی حل نشده است چطور در آینده می تواند از طریق نظامی حل شود؟

وی افزود که قدرت های جهان بعد از قریب به ۱۷ سال جنگ در افغانستان به این پی بردند که صلح از طریق جنگ حاصل نمی شود، هند نیز باید بداند که تنها راه حل مسئله کشمیر مذاکرات است.

نخست وزیر پاکستان گفت که زمزمه هایی در هند در خصوص حمله به پاکستان به گوش می رسد. سران هند بدانند که اگر در فکر حمله به پاکستان هستند ما بی درنگ پاسخ خواهیم داد.

وی افزود: شروع جنگ آسان است و در اختیار انسان است اما کنترل آن در اختیار ما نیست. بنابراین امیدوارم که طرفین با تدبیر و احساس مسئولیت به حل اختلافات بپردازند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پاکستان کشمیر دولت عربستان تروریسم خاک جنگ مرگ افغانستان افغانستان پاکستان کشمیر عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۹۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است.

از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی وجود داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. پاکستان به شدت به این پروژه گاز طبیعی نیاز دارد چرا که با کمبود انرژی مواجه است.

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش باید منظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6086281 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پیام فرمانده ارتش؛ به هر کجای اسرائیل لازم باشد موشک می‌زنیم | پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر خواهیم داد
  • پیام فرمانده ارتش؛ پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر خواهیم داد
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • فرمانده ارتش: پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهیم داد
  • شمسایی: بازی پرهیجانی خواهیم داشت
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • بزرگترین شاعر شیعی کشمیر
  • چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟
  • توافقات خوبی را در سفر رییس جمهور به سریلانکا شاهد خواهیم بود