Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه یزد، محمدصالح اولیاء رئیس دانشگاه یزد امروز در این دیدار با اشاره به اینکه این جلسه فرصت مناسبی برای افزایش همکاری‌های علمی بین دو کشور است، بر آمادگی دانشگاه یزد به اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان سریلانکا در رشته‌های ویژه‌ای که مورد علاقه طرفین است، تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر انجام اقدامات لازم در تهیه پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین دانشگاه‌های برگزیده سریلانکا و دانشگاه یزد تأکید کرد و افزود: اولویت نخست پذیرش دانشجویان به صورت بورسیه و سپس اعضای هیئت‌علمی است؛ در ادامه می‌توان فعالیت‌ها و تحقیقات علمی مشترک بین دو کشور را آغاز کرد.

در ادامه محمدشریف انیس سفیر سریلانکا اظهار کرد: تاکنون تفاهم‌نامه‌های (MOU) با برخی از دانشگاه‌های ایران از جمله دانشگاه تهران منعقد شده و موضوع آموزش و تحصیل می‌تواند بهترین موضوعی باشد که این دو کشور را به هم مرتبط سازد.

وی با صراحت آمادگی خود را برای شروع روابط و همکاری‌های علمی با دانشگاه یزد اعلام کرد و افزود: در سریلانکا هر سال حدود ۳۱۵ هزار داوطلب برای پذیرش در کنکور و ورود به دانشگاه شرکت می‌کنند که از این تعداد حدود ۱۱۵ هزار نفر صلاحیت اولیه قبولی را دارا هستند که به دلیل ظرفیت کم و جو رقابتی موجود، پذیرش نهایی براساس شایستگی‌ها و صلاحیت‌ها انجام می‌شود و تنها کمتر از ۳۰ هزار دانشجو به پذیرش قطعی رسیده و وارد دانشگاه می‌شوند.

انیس تصریح کرد: ایران و سریلانکا بعد از به استقلال رسیدن سریلانکا در سال ۱۹۴۸، دارای روابط خوبی با یکدیگر هستند و ایران از جمله کشورهایی است که به سریلانکا کمک‌های بسیاری کرده است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های قابل توجه علمی و آموزشی دانشگاه یزد، ایجاد ارتباط با دانشگاه‌های برتر سریلانکا را پیشنهاد و به حمایت مستمر سفارت سریلانکا در توسعه همکاری‌های علمی و بین‌المللی اذعان کرد.

سفیر سریلانکا خاطرنشان کرد: هنگامی که تمرکز ما بر آموزش باشد هیچ سد و موانع و تحریمی وجود نخواهد داشت.

محمدعلی حداد، رئیس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه یزد نیز با بیان شرح اجمالی از تاریخچه دانشگاه یزد، به رتبه این دانشگاه در ایران و جهان، اشاره کرد و گفت: هدف اصلی مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه یزد گسترش فعالیت‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشورهای مختلف است که در این میان همکاری‌های علمی و آموزشی با کشورهای شبه قاره هند از جمله هندوستان، سریلانکا و دیگر کشورهای این منطقه در برنامه‌های دانشگاه یزد مورد توجه است.

در ادامه محمد فرشی، سرپرست دانشجویان غیرایرانی دانشگاه یزد توضیحات مبسوطی درخصوص تعداد دانشجویان غیر ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه یزد که از کشورهای افغانستان، پاکستان، نیجریه، اوگاندا، مجارستان، آلمان و... هستند، ارائه داد.

وی با بیان اینکه دانشجویان غیر ایرانی به دو شیوه بورسیه و غیربورسیه پذیرش می‌شوند تصریح کرد: حدود ۴۵ دانشجوی غیرایرانی در دوره لیسانس، ۱۴۰ دانشجو در دوره فوق لیسانس و ۱۸ نفر در دوره دکترا مشغول به تحصیل هستند.

فرشی با اظهار امیدواری از بهبود امکانات هر چه بیشتر برای دانشجویان غیرایرانی از کسب مقام دوم خوابگاه دانشگاه یزد در کشور خبر داد.

وی همچنین افزود: ثبت‌نام دانشجویان غیر ایرانی از طریق سیستم آنلاین به صورت مستقیم انجام می‌شود که آن‌ها با مراجعه به سایتhttp://admission.yazd.ac.ir/apply می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام کنند.

گفتنی است در پایان این دیدار، سفیر و رایزن فرهنگی سریلانکا از بخش‌های مختلف دانشگاه یزد بازدید کرد.

انتهای پیام/

31 / 31 دانشگاه یزد دیدار سریلانکا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه یزد دیدار سریلانکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۳۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسید.

دکترحاج عبدالامیر قرشی رئیس مرکز کربلاء للدراسات والبحوث در عتبه مقدس حسینی در دیدار و گفت وگو با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به شرحی از فعالیت‌های مجموعه دراسات در زمینه‌های مختلفی همچون حوزه‌های علمی، پژوهشی و نشر کتب و مجلات پرداخت.

دکتر محمدرضا قائمی نیک، معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز در این دیدار گفت: تفاهم صورت گرفته با این مرکز برای نخستین بار برای ارتقاء فعالیت‌های دو محموعه انجام شده است که پس از گفت وگو و تبادل نظر‌های متوالی درباره فعالیت‌ها و اقدامات آموزشی و علمی دو مجموعه،  امضای تفاهم نامه همکاری صورت گرفت.

 وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: این دانشگاه با ظرفیت‌های مطلوب علمی و پژوهشی در سال‌های فعالیت خود با مراکز بین المللی زیادی همکاری کرده و  این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسیده است.

 دکتر قائمی نیک گفت: امضا تفاهم نامه با مرکز للدراسات والبحوث فی العتبة الحسینیة المقدسةنیز از شمار توسعه فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بخش‌های علمی و پژوهشی است .

دیگر خبرها

  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • ببینید | اخراج سفیر آلمان از سوی دانشجویان دانشگاه بیرزیت
  • دانشجویان فلسطینی، سفیر آلمان را از دانشگاه فراری دادند+ فیلم
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای