Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با امضای این تفاهم نامه مقرر شد تا 5 آزمایشگاه و شتابدهنده تخصصی فناوری های نوظهور دیجیتال در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، کلان داده و محاسبات ابری، اینترنت اشیا، واقعیت افزوده و واقعیت مجازی و زنجیره بلوکی با همکاری مشترک بین ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت هاب دانشگاه شهید بهشتی و سازمان فناوری اطلاعات راه اندازی، احداث و تجهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاهمنامه در اجرای سیاست‌های کلی کشور و در راستای تحقق مفاد ماده 51 قانون احکام دائمی برنامه‌‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به امضا رسیده و با توجه به اهمیت توسعه کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال ، توسعه اکوسیستم‌های کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیان را دنبال می کند.

هدف از راه اندازی این مراکز آزمایشگاهی و شتابدهنده ها، گسترش و حمایت از توسعه اقتصاد دانش بنیان، گسترش و حمایت از متنوع سازی اکوسیستم، توسعه و تقویت توانمندی های اکوسیستم کسب و کارهای فناوری محور نوپای دیجیتال و توسعه و تقویت توان صادراتی کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال است.

مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست برنامه‌های مهم و اولویت‌های ستاد در زمینه همکاری با شرکت هاب را برشمرد و این همکاری را زمینه تحقق اهداف و سیاست‌های ستاد دانست.

مهدی الیاسی رئیس هیات مدیره هاب نیز در این نشست با اشاره به سیاست‌های پیش روی این شرکت، نقش این شرکت در توسعه و ارتقای اقتصاد دیجیتال را حائز اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد تا این مجموعه به پلت‌فرمی برای اقتصاد دیجیتال تبدیل شود.

همچنین امیر ناظمی رییس سازمان فناوری اطلاعات در این نشست به نقش اساسی هاب در توسعه اقتصاد دیجیتال از طریق انباشت دانش و سرمایه مهم اشاره کرد و بر نقش دانشگاه و مراکز علمی و دانشگاهی در اجماع و توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور و جهان تاکید کرد.

جواد اطاعت معاون پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع دانشگاه شهید بهشتی نیز پیش از امضای تفاهمنامه همکاری مشترک سه‌جانبه با تشریح تاریخچه‌ای از چگونگی تشکیل و راه‌اندازی شرکت هاب دانشگاه شهید بهشتی وجوه اهمیت ایجاد و سرمایه‌گذاری در چنین مجموعه‌ای را برشمرد و بر لزوم همکاری این شرکت با سایر نهادها و دستگاه‌ها تاکید کرد.

تفاهمنامه همکاری سه‌جانبه بین ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت هاب و سازمان فناوری اطلاعات به امضای مهدی محمدی دبیر این ستاد، امیر ناظمی رییس سازمان فناوری اطلاعات و محمدرضا سوهانیان مدیرعامل شرکت هاب رسید.

شرکت هاب با حمایت علمی و تخصصی دانشگاه شهید بهشتی و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول)، فعالیت خود را از آغاز کرده وهدف اصلی این شرکت، به کارگیری توان علمی و تجربی دانشگاهی و صنعتی در توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با امضای این تفاهمنامه به دنبال استفاده از توان و ظرفیت مجموعه‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال در قالب همکاری‌های مشترک به منظور ارتقای دستاوردها و عملکردهای این بخش و حمایت هرچه بیشتر از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق فناور در کشور است.

انتهای پیام/

169 / 279 فناوری نوظهور دیجیتال اقتصاد دانش بنیان کسب و کار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری نوظهور دیجیتال اقتصاد دانش بنیان کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع فعالان حوزه آی سی تی کردستان گفت: برای توسعه اقتصاد دیجیتال و خدمات نرم‌افزاری مرزی بودن استان کردستان می‌تواند به عنوان یک مزیت مورد توجه قرار گیرد.

عابدی با اشاره به اینکه سال گذشته در 10استان کشور فعالیت دیجیتالی ویژه دانش‌آموزان انجام شد افزود: با همکاری وزارت آموزش و پرورش امسال 10 هزار دانش‌آموز کردستانی مهارت‌های دیجیتال را آموزش می‌بینند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: سال گذشته برای تأمین مالی شرکت‌ها در کشور 2هزارو 600میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.

وی؛ در ادامه از احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت در استان کردستان و چاره‌اندیشی برای پیگیری و رفع آن‌ها از طریق وزارتخانه خبر داد.

سوری رییس پارک علم و فناوری استان هم عنوان کرد: 60 شرکت در استان کردستان در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

کمبود تسهیلات و حمایتهای مالی از مطالبی بود که توسط صاحبان شرکتهای فناوری اطلاعات در این جلسه بیان شد.

دیگر خبرها

  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی