Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@14:17:04 GMT

ثروتمندترین روسای جمهور تاریخ آمریکا

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۵۹۵۶

ثروتمندترین روسای جمهور تاریخ آمریکا

آمریکا از زمان تاسیس خود نظام سرمایه داری را برگزید، بنابراین جای تعجب ندارد که بدانید روسای جمهور آمریکا بسیار ثروتمند بوده‌اند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، رئیس جمهور بودن در کشورهای جهان نیازمند داشتن پشت‌کار، کارنامه موفق و شاید هم اندکی اقبال است اما در آمریکا یک عامل مهم دیگر نیز وجود دارد: ثروت! شکی در این نیست که خانواده‌های ثروتمند آمریکایی نقش مهمی را در عرصه سیاست این کشور ایفا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌ها نشان می‌دهد دست کم ۱۲ رئیس جمهور در طول تاریخ آمریکا ثروت بیش از ۵۰ میلیون دلار داشته‌اند که در این بین، دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا که از سال ۱۹۷۱ امپراطوری تجاری بزرگی را بر پا کرده است، ثروتمندترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا نام گرفته است.

با توجه به تغییر قیمت ها از زمان تاسیس آمریکا، ثروت هر رئیس جمهور بر اساس جمع آوری داده‌های فدرال معادل سازی شده است و ملاک رتبه بندی، ارزش ثروت هر رئیس جمهور با توجه به ارزش دلار تا پایان سال ۲۰۱۸ بوده است. بر این اساس ثروتمندترین روسای جمهور در تاریخ آمریکا عبارت اند از:

۱-دونالد ترامپ: ترامپ از سال ۲۰۱۷ به عنوان چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او املاک و ارزش ثروت او ۳.۱ میلیارد دلار برآورد می شود.

۲-جان اف کندی: کندی از سال ۱۹۶۱ تا ۱۹۶۳ به عنوان سی و پنجمین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او میراث خانوادگی و ارزش ثروت او ۱.۱ میلیارد دلار برآورد می شود.

۳- جورج واشنگتن: واشنگتن از سال ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۷ به عنوان نخستین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او میراث خانوادگی و ارزش ثروت او ۵۸۷ میلیون دلار برآورد می شود.

۴-توماس جفرسون: جفرسون از سال ۱۸۰۱ تا ۱۸۰۹ به عنوان سومین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او میراث خانوادگی و ارزش ثروت او ۲۳۶.۸ میلیون دلار برآورد می شود.

۵-تئودور روزولت: روزولت از سال ۱۹۰۱ تا ۱۹۰۹ به عنوان بیست و ششمین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او میراث خانوادگی و ارزش ثروت او ۱۳۹.۷ میلیون دلار برآورد می شود.

۶-اندرو جکسون: جکسون از سال ۱۸۲۹ تا ۱۸۳۷ به عنوان هفتمین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او فعالیت‌های کشاورزی و ارزش ثروت او ۱۳۲.۶ میلیون دلار برآورد می شود.

۷-جیمز مدیسون: مدیسون از سال ۱۸۰۹ تا ۱۸۱۷ به عنوان چهارمین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او میراث خانوادگی و ارزش ثروت او ۱۱۳.۳ میلیون دلار برآورد می شود.

۸- لیندون جانسون: جانسون از سال ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۹ به عنوان سی و ششمین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او فعالیت های تلویزیونی و ارزش ثروت او ۱۰۹.۳ میلیون دلار برآورد می شود.

۹-هربرت کلارک هوور: هوور از سال ۱۹۲۹ تا ۱۹۳۳ به عنوان سی و یکمین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او فعالیت های معدنی و ارزش ثروت او ۸۳ میلیون دلار برآورد می شود.

۱۰-ویلیام کلینتون: کلینتون از سال ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ به عنوان چهل ودومین رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد. مهم ترین منبع ثروت او سخنرانی و فروش کتاب و ارزش ثروت او ۷۵.۹ میلیون دلار برآورد می شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: روسای جمهور آمریکا ثروتمندترین رئیس جمهور ثروت ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن لایحهٔ ممنوعیت تیک‌تاک را امضا کرد

سنای آمریکا روز سه شنبه، قانونی را تصویب کرد که به شرکت چینی بایت دنس ۹ ماه تا یک سال، فرصت می‌دهد تیک‌تاک را در آمریکا واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت این اپلیکیشن ویدئویی محبوب روبرو خواهد شد.

به گزارش ایسنا، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه، لایحه مربوط به فروش اجباری یا ممنوعیت تیک‌تاک را به همراه لایحه‌ای امضا کرد که میلیاردها دلار کمک جدید آمریکا به اوکراین برای جنگ با روسیه فراهم می‌کند.

شو زی چو، مدیرعامل تیک‌تاک در ویدئویی که لحظاتی پس از امضای لایحه توسط بایدن ارسال شد، گفت: مطمئن باشید هیچ جا نمی رویم. حقایق و قانون اساسی در کنار ماست و ما انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.

رویترز در گزارشی به بررسی وضعیت تیک‌تاک پس از تحولات اخیر پرداخته است:

شمارس معکوس برای تیک‌تاک آغاز شد

اکنون که این لایحه توسط بایدن امضا شده است، بایت دنس، ۲۷۰ روز فرصت خواهد داشت تا فعالیت‌های آمریکایی سرویس ویدئویی تیک‌تاک را بفروشد. اگر به نظر برسد بایت دنس در پایان مهلت ۹ ماهه، به واگذاری تیک‌تاک نزدیک شده است، رئیس جمهور می‌تواند یک مهلت ۹۰ روزه دیگر بدهد تا هر گونه توافق، نهایی شود. اگر این لایحه، هفته جاری به قانون تبدیل شود، مهلت ۲۷۰ روزه، نزدیک زمان تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکایی در ۲۰ ژانویه سال ۲۰۲۵، به پایان خواهد رسید و تصمیم برای مهلت سه ماهه با رئیس جمهور بعدی خواهد بود که ممکن است بایدن دموکرات یا دونالد ترامپ جمهوریخواه باشد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه گفت: ما نمی خواهیم شاهد ممنوعیتی باشیم. مسئله، مربوط به مالکیت چین است.

تیک‌تاک شکایت می‌کند

اکنون که این لایحه توسط رئیس جمهور آمریکا امضا و به قانون تبدیل شده است، انتظار می‌رود تیک‌تاک برای متوقف کردن آن، شکایت کند. همچنین انتظار می‌رود وکلای تیک‌تاک، از دادگاه بخواهند مانع اجرای این قانون شود.

تیک‌تاک اعلام کرده که قانون تصویب شده توسط کنگره آمریکا در شامگاه سه شنبه، غیرقانونی است و این شرکت، آن را در دادگاه به چالش خواهد کشید. این شرکت چینی، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، اعلام کرد: معتقدیم حقایق و قانون به وضوح طرف ما هستند و در نهایت پیروز خواهیم شد.

مدیران تیک‌تاک از زمانی که کنگره تصمیم گرفت لایحه ضد تیک‌تاک را در بسته‌ای از لایحه‌هایی شامل کمک‌های خارجی به اوکراین و رژیم صهیونیستی قرار دهد تا به تصویب قانون علیه این اپلیکیشن سرعت دهد، تا حد زیادی ساکت بوده‌اند.

تیک‌تاک می‌خواهد دستوری برای منع اجرای قانون صادر شود تا اجازه دهد پرونده کامل که قانون اساسی را به چالش می‌کشد، پیش برود. بعید است روند دادگاه تا پایان سال کامل شود.

تیک‌تاک در سال میلادی گذشته، اقدامات قانونی مشابهی را برای جلوگیری از ممنوعیت این اپلیکیشن در ایالت مونتانا انجام داد. اگر این سناریو، راهنمایی برای تلاش‌های تیک‌تاک در برابر دولت آمریکا باشد، خود شرکت و کاربران تیک‌تاک، پرونده‌های جداگانه‌ای برای مقابله با این لایحه آمریکایی تشکیل خواهند داد.

 این لایحه، دادگاه استیناف آمریکا را به عنوان محل انحصاری برای هرگونه چالش قانونی تعیین کرده است.

همه اینها چقدر طول می کشد؟

اگر تیک‌تاک با موفقیت حکم مسدودیت ممنوعیت را از دادگاه دریافت کند، روند فروش اجباری متوقف می‌شود و احتمالا به تیک‌تاک  فرصت بیشتری برای فعالیت آزادانه در آمریکا می‌دهد.

 ترامپ در اوت سال ۲۰۲۰ که رئیس جمهور وقت آمریکا بود، به دنبال ممنوعیت تیک‌تاک و وی‌چت بود، اما فرمان او توسط دادگاه مسدود شد. بایدن در ژوئن سال ۲۰۲۱، مجموعه‌ای از دستورات اجرایی دوران ترامپ را که به دنبال ممنوعیت دانلود جدید وی‌چت و تیک‌تاک بود، پس گرفت.

آیا تیک‌تاک اصلا تغییر خواهد کرد؟

اپلیکیشن تیک‌تاک برای ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود از هم اکنون تا پایان دوره واگذاری در چهار ماه اول سال ۲۰۲۵، احتمالا تغییری نخواهد کرد.

دولت چین چه می‌گوید؟

چین فهرستی از فناوری‌هایی دارد که قبل از صادرات، به تایید دولت چین نیاز دارند. کارشناسان گفتند الگوریتم توصیه تیک‌تاک  در زیر این فهرست قرار می‌گیرد.

بسیاری از کارشناسان این سوال را مطرح می کنند که آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید تیک‌تاک را دارد و آیا چین و سازمانهای دولتی آمریکا، فروش آن را تایید می‌کنند یا خیر.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مسئولان تیک تاک فردا به ایران می‌آیند ترامپ: "تیک تاک" چینی را مسدود می‌کنم

دیگر خبرها

  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • سردار رادان: در طرح نور به‌دنبال حجاب و عفاف و صیانت از دختران و خواهران خودمان هستیم/ شهادت می‌دهم که رئیس قوه قضائیه در حمایت از طرح حجاب و عفاف مردانه کنار ما بوده/ شهادت می‌دهم رئیس‌جمهور از ما حمایت کرده است
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • بایدن لایحهٔ ممنوعیت تیک‌تاک را امضا کرد
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • امضای 5 سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا
  • ۵ سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • رئیس رژیم اسرائیل از آمریکا تشکر ویژه کرد