Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سیدحسین افضلی عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به احتمال تعطیلی گسترده شرکت های پیمانکاری به ویژه در حوزه ساختمان سازی، گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، باید سالانه حدود 700 هزار واحد در کشور ساخته شود، اما متأسفانه در شرایط کنونی سالانه تنها 200 هزار واحد در کشور ساخته می شود که این مسئله موجب کمبود شدید مسکن برای خانوارها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توقف فعالیت بخشی از شرکت های پیمانکاری در حوزه ساختمانی

نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طرف دیگر در چند سال اخیر تعداد شرکت های پیمانکاری در حوزه ساختمان بسیار افزایش یافته و با توجه به کاهش ساختمان سازی در کشور، فعالیت بخشی از این پیمانکاران عملا متوقف شده است.

نقش حوزه ساختمان سازی در افزایش اشتغال زایی در کشور

وی گفت: حوزه ساختمان سازی همواره از اهمیت بالایی در حوزه اشتغال زایی برخوردار بوده و افزایش آمار اشتغال اثرگذار بوده است.

افضلی تصریح کرد: در شرایط کنونی باید حمایت های لازم برای تقویت بخش خصوصی در حوزه ساختمان سازی صورت گیرد تا سرمایه های در گردش وارد این بخش شود، زیرا سرمایه گذاری این بخش هم دارای سود بالایی بوده و هم اینکه بازگشت سرمایه به سرعت صورت می گیرد.

شرکت های برجسته ساختمان سازی عملا زمین گیر شده اند

متأسفانه امروز شرکت های بزرگ و برجسته در حوزه ساختمان سازی عملا زمین گیر شده اند و در این میان شرکت های جدیدی ایجاد شد که به هیچ وجه از تخصص لازم برای فعالیت در بخش ساختمان سازی برخوردار نبودند

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: متأسفانه امروز شرکت های بزرگ و برجسته در حوزه ساختمان سازی عملا زمین گیر شده اند و در این میان شرکت های جدیدی ایجاد شد که به هیچ وجه از تخصص لازم برای فعالیت در بخش ساختمان سازی برخوردار نبودند.

وی تصریح کرد: از طرف دیگر در بحث حمایت های مالی از شرکت های پیمانکاری، مشکلات بسیاری وجود دارد، به طور مثال در بحث پرداخت تسهیلات به این شرکت ها سازکار دقیقی وجود ندارد.

افضلی گفت: به نظر من به جای پرداخت خرد و کوچک تسهیلات به تعداد بالایی از شرکت های پیمانکاری، این وام های باید به صورت کلان به شرکت ها برجسته و دارای کارنامه های موفق و اهلیت پرداخت شود، تا به این وسیله این شرکت های بزرگ بتوانند شرکت های کوچک تر را با خود همراه کرده و عملا یک مدیریت منسجم و دقیق و بر اساس اصول دقیق و مهندسی صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: با اجرای این رویکرد می توان تمام شرکت های غیرفعال را بار دیگر فعال کرد و در این راستا اشتغال زایی بالایی صورت خواهد گرفت.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسکن مجلس شورای اسلامی اشتغال بخش خصوصی سرمایه سرمایه گذاری زمین نماینده مردم در مجلس مشکلات ساختمان سازی افضلی شرکت های پیمانکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟

ارسال پیامک «ذخیره‌سازی آب» به مشترکان شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد.   به گزارش ایسنا، آن‌طور که وزارت نیرو اعلام کرده، واقعیت این است که این پیامک ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد. از آنجا که سال گذشته بروشور اطلاعیه فوق بین شهروندان توزیع شده بود، مجدداً با آغاز سال جدید، به وسیله پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی شده است.   ماجرا از این قرار است که همه ساختمان‌ها براساس ابلاغیه مبحث ۱۶ قانون مقررات ملی ساختمان باید نسبت به تجهیز پمپ و مخزن اقدام کنند.   ذکر این نکته ضروری است که برخی ساختمان‌ها به جهت افت فشار آب فقط از پمپ استفاده می‌کنند که این اقدام نه تنها باعث پایمال شدن حقوق دیگر همسایه‌ها می‌شود و بیشترین ظرفیت آب شبکه کوچه و محله را به سمت ساختمان خود هدایت می‌کنند، بلکه تخلف محسوب می‌شود. زیرا نصب و قرار دادن پمپ بعد از کنتور آب غیرقانونی است؛ بنابراین شهروندان ابتدا با نصب مخزن بعد از کنتور و سپس نصب پمپ، اقدام قانونی، فنی و تأسیساتی انجام داده و باعث پایداری فشار آب می‌شوند.   لازم به ذکر است با شروع تابستان و استفاده از کولر‌های آبی در روز‌های گرم، به جهت اینکه ساختمان‌ها دچار افت فشار آب نشوند، پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شده است، بحث کمبود و قطعی آب مطرح نیست و در صورت لزوم هرگونه برنامه درخصوص نوبت‌بندی و قطعی آب حتماً از سوی شرکت آبفای تهران اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • در جنگ روانی مُفت و مجانی نبازیم!
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان