Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان گفت: بهره برداری از طرح های منابع طبیعی این استان چهار هزار و 690 مورد اشتغالزایی غیرمستقیم و 2 هزار و 448 فرصت شغلی مستقیم ایجاد می کند.

اسفندیار خزایی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: 19 طرح همزمان با هفته منابع طبیعی در این استان بهره برداری می شود که برای اجرای این طرح ها 10 میلیارد و 532 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: چهار طرح با اعتبار چهار میلیارد و پنج میلیون ریال از 19 پروژه آماده بهره برداری متعلق به حوزه آبخیزداری است که نقش مهمی در حفظ منابع پایه آب و خاک دارند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اظهار داشت: سه طرح ایجاد کمربند حفاظتی به منظور جلوگیری از تصرفات اشخاص در مرز بین اراضی ملی و مستثنیات مردم احداث شده است.
خزایی ادامه داد: میزان این طرح در شهرستان ملایر پنج، نهاوند 9 و تویسرکان 1.5 کیلومتر است که با هزینه کرد یک میلیارد و 270 میلیون ریال در هفته منابع طبیعی اجرایی می شود.
وی افزود: همچنین 9 طرح کپه کاری در تمامی شهرستان ها با اعتبار سه میلیارد و 210 میلیون ریال و 2 طرح توسعه جنگل در شهرستان های اسدآباد و تویسرکان با اعتبار 2 میلیارد و 47 میلیون ریال آماده بهره برداری است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اظهار داشت: با بهره برداری از طرحهای منابع طبیعی 405 خانوار روستایی از نتایج و ثمرات مثبت آن بهره مند می شوند.
خزایی مهمترین اهداف اجرای این طرحها را تغذیه سفره آبهای زیرزمینی، تامین آب مورد نیاز دام، حفظ آب و خاک، بهبود وضعیت پوشش گیاهی و افزایش تولید علوفه و در نتیجه ارتقای کیفیت و بهبود معیشت مرتع داران و بهره برداران محلی عنوان کرد.
وی یادآوری کرد: به منظور رسیدگی به مشکلات روستاییان، دامداران و مرتع داران از ابتدای سال تاکنون بیش از 20 مورد بازدید از روستاها و مراتع شهرستان صورت گرفته است.
15 تا 21 اسفند در تقویم ملی به عنوان هفته منابع طبیعی نامگذاری شده و شعار این هفته در سال جاری «منابع طبیعی بزرگترین سرمایه ملی» انتخاب شده است.
برنامه های هفته منابع طبیعی در همدان از 12 اسفند آغاز می شود.
7526/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی منابع طبیعی طرح های اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۷۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری

منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در جمع فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات و سازمان‌های حوزه شهید بهشتی استان قزوین گفت: چندین طرح ملی مهم برای استان در حال اجرا است که امیدواریم با اجرای آنها بتوانیم استان را در تامین آب شرب بیمه کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین افزود: تامین آب شرب و کشاورزی برای شمال و جنوب استان قزوین تا افق ۳۰ ساله ترسیم شده است.

وی اضافه کرد: یکی از طرح‌های مهم آبی استان، موضوع آبرسانی از سد طالقان به شهر‌ها و روستا‌های استان است که اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است.

ستوده با بیان اینکه شرکت آب منطقه‌ای یک شرکت ۱۰۰ درصد دولتی است و حاکمیت آب را در استان برعهده دارد، اضافه کرد: یکی از وظایف این شرکت تامین آب از طریق اجرای طرح‌های توسعه منابع آب از جمله احداث سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و خطوط آبرسانی است.

این مسئول با بیان اینکه صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی، یک برنامه مردم محور است، ادامه داد: صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی، یک برنامه مردم محور است لذا انتظار داریم همه حوزه‌ها به ویژه، حوزه بسیج، امامان جمعه و جماعات که مخاطبین بسیار دارند در راستای تبیین و روشنگری این موضوع به ما کمک کنند.

به گفته ستوده، مطالعات آبخوان دشت قزوین و همچنین حفظ و حراست از منابع آبی که شامل چاه ها، چشمه ها، قنوات و رودخانه‌ها و تاسیسات آبی می‌شود، از دیگر وظایف مهم و کلیدی شرکت آب منطقه‌ای به حساب می‌آید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین بیان کرد: سد شهید لشگری نهب طرحی است که با حجم مخزن ۱۲۰ میلیون مترمکعب و با اعتباری معادل ۱۲ هزار میلیارد ریال عملیات اجرایی آن در سال گذشته به اتمام رسیده و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی ادامه داد: در پایین دست این سد یک شبکه آبیاری مدرن قرار دارد که طول کانال اصلی آن ۲۵ کیلومتر و طول کانال‌های درجه یک و ۲ آن ۹۰ کیلومتر در حال اجرا است که هفت کیلومتر ابتدایی کانال اصلی تکمیل و در حال بهره برداری قرار دارد.

ستوده عنوان کرد: سد بالاخانلو با ظرفیت ۳۸ میلیون مترمکعب جهت تامین بخشی از نیاز آب شرب پنج شهر و ۳۰ روستای جنوب استان نیز بر روی رودخانه حاجی عرب در دست احداث است که حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی یادآور شد: با پیگیری‌های بعمل آمده و مساعدت وزیر نیرو امسال چهار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار نقدی برای پروژه‌های حوزه آب استان قزوین تخصیص داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • بهره مندی ۶۸ روستای قزوین از نعمت گاز طبیعی
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است