Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر ما به دنبال کودتا هستیم پس چرا بین ما اصولگراها در درون مجلس بر سر این موضوع تفرقه وجود دارد؟ کودتا با شورش و آشوب فرق دارد. شورش و آشوب سازماندهی ندارد اما کودتا سازمان خوشه‌ای دارد یعنی نباید در آن تفرق و اضطراب دیده شود.

مجتبی ذوالنوری گفت: اگر ما به دنبال کودتا هستیم پس چرا بین ما اصولگراها در درون مجلس بر سر این موضوع تفرقه وجود دارد؟ کودتا با شورش و آشوب فرق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورش و آشوب سازماندهی ندارد اما کودتا سازمان خوشه‌ای دارد یعنی نباید در آن تفرق و اضطراب دیده شود.

ادامه تلاش ذوالنور برای استیضاح رئیس جمهور

در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت استیضاح به قوت خود ادامه دارد. مجتبی ذالنوری نماینده مردم قم و طراح استیضاح حسن روحانی را می‌گوییم. کسی که چند روزی است با طرح «عدم کفایت» رئیس جمهور سر و صدا  به پا کرده است. البته این اولین‌بار نیست که چنین طرح‌هایی مطرح می‌شود از یک سال پیش چندین بار طرح کنار زدن دولت بر سر زبان‌ها افتاده است و گویا مخالفان دولت عزم جزم کرده‌اند تا هر طور شده دولت روحانی را با مشکل مواجه کنند. او می‌گوید هیچ آلترناتیوی برای دولت در نظر ندارد و مردم هرکسی را انتخاب کنند دست آن را می‌بوسد و روی سرش می‌گذارد البته او اشاره‌ای نکرد که چرا امروز طرح استیضاح کسی را کلید می‌زند که زمانی با انتخاب مردم از صندوق رای بیرون آمد. ذالنور همچنین می‌گوید: کسانی که می‌گویند ما به دنبال کودتا هستیم غلط اضافه می ‌کنند. البته این گفت وگو یک میهمان هم داشت و در میانه بحث الیاس حضرتی نماینده مردم تهران وارد بحث شد و دیالوگی میان نماینده قم و تهران رد و بدل شد؛  آنچه در ادامه می‌خوانید مشروح این گفت و گو با خبرآنلاین است:

با طرح استیضاح روحانی این شائبه وجود دارد که برخی مخالفان به دنبال ایجاد یک دولت نظامی هستند چقدر این موضوع صحت دارد؟

غلط می کند کسی به دنبال دولت نظامی باشد و غلط زیادی می کنند کسانی که چنین حرفی را می زنند. چرند می گویند. عروس بلد نیست برقصد می گوید زمین کج است. من با چه کسی حرف زده ام که به دنبال دولت نظامی هستم؟ بنده طراح این استیضاح بودم. یک آدم عوضی در فضای مجازی گفته است از ذوالنور بپرسید پشت پرده های این طرح استیضاح و اتاق فکر آن چه کسانی هستند. چرا ذوالنور را انتخاب کرده‌اند. این فرد مشخص است که هم احمق است، هم بی اطلاع و هم بی تقوا.

بنده خودم تصمیم گرفتم چنین طرحی را به پیش ببرم؛ نه با یک نفر در درون مجلس و نه با یک نفر در بیرون مجلس مشورت نکرده‌ام. تشخیصم این بوده است که این کار را باید انجام دهم و انجام دادم. شما ببینید اگر قرار باشد کودتا باشد در کودتا سازماندهی وجود دارد. اگر ما به دنبال کودتا هستیم پس چرا بین ما اصولگراها در درون مجلس بر سر این موضوع تفرقه وجود دارد؟ کودتا با شورش و آشوب فرق دارد. شورش و آشوب سازماندهی ندارد اما کودتا سازمان خوشه‌ای دارد یعنی نباید در آن تفرق و اضطراب دیده شود. آقای دهقان نائب رئیس کمیسیون ولایی است، اگر قرار است ما کودتا کنیم چرا این عضو فراکسیون می‌رود و علیه ما صحبت می کند؟! چرا بعضی‌ها انقدر بی‌تقوا و بی‌دین و دور از مردم هستند که مشکلات را نمی‌بینند و چنین مباحثی را مطرح می‌کنند.

حمله ذوالنور به الیاس حضرتی

(صحبت‌های نماینده قم  که به اینجا رسید الیاس حضرتی نماینده اصلاح طلب مردم تهران و البته مدیر مسوول روزنامه اعتماد نیز از صحن بیرون آمد و با ذوالنوری روبه‌رو شد. در همین لحظه مجتبی ذوالنوری خطاب به حضرتی گفت: این آقای حضرتی در رسانه اعتمادآنلاین تیتر زده است که فقط 9 نفر طرح استیضاح را امضا کرده اند و این دروغ بود. حضرتی بلافاصله در پاسخ به ذوالنور گفت: راست می‌گوید تعداد امضاکنندگان 8 نفر بود ما اشتباهی آن را 9 نفر زده بودیم. ذوالنور پاسخ داد: این اشتباه است همان لحظه تعداد امضا کنندگان 9 نفر بود و این داشت استمرار پیدا می‌کرد. حضرتی نیز پاسخ داد: در آن لحظه 9 نفر بود حالا شما امضاها را بیشتر کردید. ذوالنور می‌گوید: کار ژورنالیستی که منطبق با واقعیت نباشد نتیجه این می‌شود که تیتری انتخاب می‌کنند که منقطع تلقی شود. در این لحظه دوباره حضرتی گفت: این خبر مربوط به زمانی است که 9 امضا داشته است. مگر شما از همان اول 18 امضا داشتید؟! ذوالنور می‌گوید: شما باید می‌نوشتید تاکنون 9 نفر امضا کردند نه اینکه بگویید فقط 9 نفر. آقای حضرتی من این را جلوی خودتان می‌گویم که بهتر است ما در عالم سیاست و خبر واقعیت را بگوییم. حضرتی پاسخ داد با این طرح حتی رفقایتان هم مخالف بودند مگر مخالف نبودند؟ ذوالنور پاسخ داد: بعضا بله بعضا خیر. حضرتی در پاسخ به ذوالنور گفت: خیلی فلسفی صحبت می‌کنید. ذوالنور در پاسخ می‌گوید: چرا می‌گویی رفقایت مخالف بودند؟ چرا نمی‌گویی رفقهایت موافق بودند؟ ببینید وقتی بر مبنای غرض حرکت کنید اینچنین می‌شود.  بعد از گفتن این جملات حضرتی که عجله داشت جمع را ترک کرد و به سمت خروج از کریدور رفت.)

صحبت‌های ذالنور اینچنین ادامه پیدا کرد:

موضوع طرح استیضاح اصلا فراکسیونی نیست و من مخالف بودم در فراکسیون مطرح شود برای همین اصلا در فراکسیون چنین بحثی مطرح نشد. مخالف شرایط موجود کشور نه فقط اصلاح‌طلب‌ها و نه فقط اصولگرایان هستند بلکه سفره مردم خالی شده است. امروز سفره مردم خالی است و مردم مشکل دارند لذا هر اصلاح طلبی که از مردم فاصله نداشته باشد پای این استیضاح را امضا می‌کند و هر اصولگرایی که از مردم فاصله داشته باشد آن را امضا نمی‌کند. مشکلات مردم را باید درک کرد. در فضای مجازی 91 درصد موافقت می‌کنند که رییس جمهور کنار برود. آن هم در فضای تلگرامی که بچه متدین‌ها به دلیل انکه اعتقاد به فیلترشکن ندارند کمتر به تلگرام می‌روند.  در این فضا 91 درصد می‌گوید رئیس جمهور باید برود چرا اصلاح‌طلبان خودشان را از حقایق جامعه دور می‌کنند.؟

انتقادات شما به شرایط امروز درست اما سوال اینجاست ایا این شرایط فقط برآمده از دولت است؟ آیا همه اختیارات در دست دولت است ؟

بله همه چیز دست دولت است.

یعنی رئیس جمهور تام الاختیار بوده و شرایط را به اینجا رسانده ؟

بله همه چیز دست دولت است اما دولت به آن عمل نکرده است. شما اصول 24گانه اقتصاد مقاومتی را ببینید؛ کدام یک را اجرا کرده است. دولت همه چیز را رها کرده است. امروز از مرزهای شرقی و غربی دام ما قاچاق می‌شود هواپیمای ما می‌رود گوشت وارد کند سقوط می‌کند و نیروی انسانی‌مان کشته می‌شود. دولت کنترل نمی‌کند. شما از دولت و بانک مرکزی دعوت کنید  من حاضرم با آنها مناظره کنم. دولت خودش عامل افزایش قیمت ارزهای خارجی شد؛ من این را ثابت می‌کنم. با افزایش ارز قدرت خرید مردم به یک سوم و یک چهارم رسید و مقصر آن دولت است. من با سند این را ثابت می‌کنم. چرا ما واقعیات را نمی‌بینیم. دولت برای این‌کاری که انجام می‌دهد اهدافی دارد و من آن اهداف را می‌دانم اما بیان نمی‌کنم. مناظره بگذارید تا بگویم.

شما که می‌گویید دولت نباشد چه کسی را می‌خواهید به جای روحانی بنشانید؟

من کاری با آن ندارم.

یعنی فقط می‌دانید چه چیزی نمی‌خواهید؟

اینکه چه کسی باشد تصمیمش با مردم است من که نمی‌توانم جای آنها تصمیم بگیرم. روحانی نباشد افرادی ثبت‌نام می‌کنند و انتخاباتی برگزار می‌شود و مردم انتخاب می‌کنند. من هم اینجا یک نفر از مردم هستم و یک رای دارم. در مجلس و امر قانونگذاری نماینده مردم هستم و به جای انها تصمیم می‌گیرم اما در اینکه رئیس جمهور بعدی چه کسی باشد من فقط یک نفر هستم و مردم باید انتخاب کنند هرکسی را که آنها انتخاب کنند می‌بوسیم و روی سرمان می‌گذاریم./ 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۸۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۰۴۵ قطعه زمین نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در شهر بم

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که عصر سه شنبه با حضور مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن، بلوردی، عضو هیأت مدیره سازمان ملی زمین و مسکن، محمد مهدی فداکار استاندار کرمان، آیت اللهی موسوی معاون عمرانی استانداری و رضا حافظی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان در محل سالن ارشاد شهر بم برگزار شد، مراسم قرعه کشی ۱۰۴۵ قطعه زمین در جهت واگذاری به مردم شهر بم انجام شد که از این تعداد ۸۰۰ قطعه به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن و ۲۴۵ قطعه به متقاضیان طرح جوانی جمعیت واگذار گردید.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در این مراسم گفت: این سازمان دو وظیفه عمده و مهم مدیریت بهره‌برداری اراضی در اختیار دولت و اجرای طرح‌های مسکن دولت و نظارت بر آنها را بر عهده دارد.

ارسلان مالکی، یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم را طرح نهضت ملی مسکن دانست و افزود: در دولت‌های گذشته به دلیل نبود برنامه منسجم برای تأمین مسکن، اجرای طرح‌های مسکن با وجود انباشت تقاضاها با چالش‌هایی مواجه شده و تأمین اراضی این طرح به عنوان یک کار جهادی در حال اجرا است.

وی تصریح کرد: بالغ بر ۴ میلیون خانواده تا کنون برای طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کردند و بررسی‌ها نشان می‌دهد این متقاضیان متأهل و فاقد مسکن بوده و تسهیلات مسکن نیز از دولت تا کنون دریافت نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه حل چالش مسکن در دولت سیزدهم در اولویت قرار دارد افزود: دولت به دنبال آن است که اجرای این طرح را با سرعت پیش ببرد و در همین راستا ماده ۷ تا ۱۲ قانون جهش مسکن، روش‌های تأمین زمین را با ساز و کار مشخص است.

مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن افزود: تا امروز بالغ بر ۳۴ هزار هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن نهایی شده است.

مالکی، گفت: با توجه به ماده ۱۰ قانون جهش مسکن که شامل استفاده از اراضی مازاد سایر دستگاه‌های دولتی است، تاکنون ۵ هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی اخذ سند شده و علاوه بر آن اراضی در حال الحاق یا محدوده نیز برای طرح نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه در زمینه نهضت ملی مسکن تا خانه دار شدن تمامی افراد واجد شرایط فاقد مسکن به صورت جهادی و شبانه‌روزی تلاش می‌کنیم افزود: دولت سیزدهم که برآمده از رأی مردم است از ابتدای شکل‌گیری نمی‌توانست در مقابل مشکلات مردم و دغدغه آنان بی‌تفاوت و بدون برنامه باشد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمان نیز با بیان اینکه رفع دغدغه مسکن مردم و جوانی جمعیت به عنوان دو موضوع محوری با جدیت در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت گفت: خانواده به عنوان مهمترین مرکز و پایگاه انسان‌سازی مورد توجه دولت قرار گرفته است.

رضا حافظی افزود: اجرای قانون جوانی جمعیت فقط یک تکلیف قانونی نیست، بلکه ضرورت اجتناب‌پذیر و مورد تاکید همه بزرگان دین و نظام است.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری افق جمعیتی را ترسیم کردند که با توجه به ظرفیت کشور دست یافتنی است گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید و دولت سیزدهم با اراده و همتی که دارد این قانون را آن گونه که شایسته مردم است اجرا می‌کند.

حافظی، با اشاره به اهمیت جمعیت جوان برای مدیریت و توسعه کشور گفت: دولت با توجه به این اهمیت که برای نسل جوان و خانواده وجود دارد مشوق‌های قانونی را دنبال می‌کند که یکی از آنها واگذاری زمین به خانواده‌های مشمول قانون جوانی جمعیت است.

گفتنی است در پایان این مراسم تعداد ۱۰۴۵ قطعه زمین به متقاضیان جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن در شهرستان بم واگذار گردید.

کد خبر 6099889

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۰۴۵ قطعه زمین نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در شهر بم
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • ببینید | تذکر کاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟