Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام در واکنش به فرجه دوماهه معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور گفت: برطرف کردن مشکلات مطرح شده ظرف دو ماه ودر داخل استان امکان‌پذیر نیست. ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷ استانها ایلام نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در ایلام، بابک دین پرست 30 بهمن ماه امسال میهمان مردم ایلام به جهت شرکت در نشست اقتصاد مقاومتی در شهرستان آبدانان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون  هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور به محض ورود به استان ایلام، شهرستان‌های مهران و دهلران را برای بازدید خود انتخاب کرد و در بازدید از این دوشهرستان وضعیت مرزی و بازارچه مرزی چیلات را مورد بازدید قرار که در این بازدید از اولویت بازارچه مرزی چیلات در برنامه دولت خبرداد و یادآورشد: امکانات زیرساختی بازارچه مرزی چیلات مهیا و برای فعال شدن نیازمند رایزنی دیپلماتیک مقامات وزارت خارجه با کشور عراق است.

تهران| سند آمایش سرزمینی شهرستان شهریار رونمایی می‌شودچشم‌انداز طرح آمایش سرزمینی ایلام تدوین می‌شودمطالعات آمایش سرزمینی مازندران بازنگری می‌شود

قائم مقام ودبیر ستاد اطلاع رسانی وتبلیغات اقتصادی کشوردر ادامه به تدوین سند آمایش سرزمینی استان‌ها اشاره و می‌گوید: استان ایلام در میان 6 استانی قرار دارد که تا کنون سند آمایش سرزمینی را تدوین و به وزارت کشور ارسال نکرده است.

دین پرست، با بیان این‌که، با بررسی طرح‌های در دست اجرا و اقدامات توسعه‌ای و سنجش امکانات و مقدورات در وزارت کشور و ابلاغ آن به استانداری، استانداری ایلام از فرصت دو ماهه‌ای برای برطرف کردن موانع توسعه‌ای در طرح‌های ابلاغی برخوردار است.

در واکنش به سخنان معاون  هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور، قاسم سلیمانی دشتکی اظهار داشت: سندآمایش سرزمینی استان ایلام شنبه هفته گذشته تصویب شده است.

استاندار ایلام در ارتباط با تصویب سند آمایش سرزمینی ایلام  در شنبه هفته گذشته می‌گوید: از یکسال گذشته تا کنون بیش از 17جلسه در تهران مرکز استان وشهرستان‌ها ه جهت تصویب سند آمایش سرزمینی استان تشکیل شده است.

وی با اشاره به فرجه دوماهه از سوی معاون وزیر کشور می‌گوید: بسیاری از طرح‌ها توسع‌ای استان ایلام مانندسامانه گرمسیری، آبهای مرزی  ،پتروشیمی ،ان جی ال ، گذرگاههای مرزی از جمله چیلات وچنگوله ملی و رفع مشکلات موجود درمسیر فعالیت آنها از عهده مسئولان استان خارج است.

سلیمانی دشتکی، اعلام فرجه دو ماهه از  طرف معاون  وزیر‌کشور در راستای طرح مشکلات در استان ودر صورت  برطرف نشدن  آن‌ها ،انتقال آن به سطح ملی بوده است گفت: برطرف کردن مشکلات مطرح شده ظرف دو ماه ودر داخل استان امکان‌پذیر نیست.

 برطرف کردن مشکلات توسعه‌ای استان ایلام نیازمند طرح موضوع در جلسات دولت و سران قواه بوده که استاندار ایلام با بیان آن می‌گوید: انتظار می‌رود، معاون اقتصادی وزارت کشور که مسئولیت قائم مقامی ودبیری تبلیغات  اقتصادی کشور را نیز عهده‌دار است این مشکلات را در سطح ملی مطرح و برای آنان اتخاذ تصمیم کند.

انتهای پیام/ن

R7718/P/S6,52/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرگزاری آنادولی،شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و رئیس مشترک کمیسیون شناسایی خط مرز بین ارمنستان و آذربایجان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: گروه‌های کارشناسی دو کشور در حال کار بر روی تعیین مختصات با توجه به اندازه‌گیری‌های ژئودسیک (پیمایشی) در مرز بوده و در نتیجه برای اولین بار سنگ مرزی در مرز دو کشور قرار گرفت.

گفتنی است هشتمین نشست کمیسیون‌های تعیین مرز در ۱۹ آوریل ماه جاری به ریاست شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و مهر گریگوریان معاون نخست‌وزیر ارمنستان در مرز دو کشور برگزار شد.

آیهان حاجی‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود رد شبکه اجتماعی ایکس درباره این نشست اعلام کرد: کمیسیون‌های آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل به توافق رسیده‌اند.

حاجی‌زاده نوشت: «رویداد تاریخی مورد انتظار. ارمنستان موافقت کرد ۴ روستای آذربایجان را که از اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی اشغال کرده بود، بازگرداند».

دیگر خبرها

  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • اضافه شدن یک پرواز از فرودگاه شهرکرد
  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود