Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال اقتصادی زنجان گفت: متاسفانه قاچاق کالا موجب ایجاد مشکلات عدیده ای برای صنعت نساجی زنجان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; شهرام طهماسبی امروز در شانزدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان اظهار داشت: ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان در راستای هدایت اقتصاد استان بر اساس فاکتورها و سیاست های اقتصاد مقاومتی در حوزه های دانش بنیان، برون زایی و بهره وری اقتصاد، پیش می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور فعالان بخش  منسوجات و پوشاک در جلسه اقتصاد مقاومتی استان زنجان، گفت: این صنعت به عنوان یکی از پرسودترین و اشتغالزاترین بخش های اقتصاد محسوب می شود.

این مسئول بیان داشت: موقعیت جغرافیایی و بازار گسترده می تواند انگیزه پیشبرد اهداف این حوزه باشد چنانکه حجم گردش مالی این صنعت در جهان یک هزار و 500 میلیارد دلار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان ادامه داد: از 10 تا 20 درصد و برخی از کشورها تا 50 درصد اقتصاد خود را به منسوجات و پوشاک اختصاص دارد.

طهماسبی با اشاره به سهم اندک این صنعت در ایران،افزود:ضروری است این بخش وارد زنجیره های تولید شده و خلاها و مشکلات را حل کنند.

 

*نساجی صنعت پایه

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان نیز در ادامه این جلسه،اظهار داشت: صنعت نساجی از صنایع مهم و پایه است که نقش مهمی در رونق اقتصادی هر جامعه ای دارد.

فغفوری با اشاره به اینکه این صنعت کاربر بوده و نسبت به حجم سرمایه گذاری اشتغالزایی و ارزش افزوده بالایی دارد،افزود: زنجان به عنوان قطب این صنعت است که دارای ابزار آلات و تکنولوژی به روز است.

وی خاطرنشان کرد: 95 واحد با اشتغالزایی 6 هزار نفر در استان فعالیت می کنند که در زمینه تولید نخ، رنگرزی و پوشاک فعالیت می کنند.

این مسئول تکمیل زنجیره های نساجی را از مهمترین فعالیت های استان عنوان کرد و گفت: با راه اندازی واحد بزرگ پوشاک در زنجان، زنجیره تکمیل می شود.

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان خاطرنشان کرد: 10 درصد سرمایه گذاری و 14 درصد اشتغال استان مربوط به صنعت نساجی است.

فغفوری با اشاره به تولید 25 هزار تن انواع نخ در زنجان، بیان داشت: استان زنجان از استان های موفق در این صنعت محسوب می شود.

نیکوخصال از گروه صنعتی نیکو در ادامه این جلسه، اظهار داشت: نساجی دارای اشتغالزایی بالایی است که ضروری است به این صنعت توجه ویژه شود.

وی با بیان اینکه به این صنعت بی توجهی شده و این صنعت مظلوم واقع شده است، افزود: وابستگی این صنعت به خارج بسیار کم است.

این فعال اقتصادی افزود: این صنعت از نظر مواد اولیه خودکفا بوده و تنها 2 تا 3 درصد آن نیازمند محصولات خارجی است.

 

*کمیته های همگن در زنجان تشکیل شود

نیکو خصال بیان داشت: قاچاق مشکل عمده صنعت نساجی است که بالای 2 میلیارد دلار قاچاق می شود که ضروری است کمیته های همگن در استان تشکیل شود تا مشکلات این صنعت در زمینه تحریم حل شود.

رضایی یکی دیگر از فعالان بخش صنعت نساجی در زنجان با قدردانی از افرادی که در کنار صنعت نساجی بودند، افزود: برای تولید عاشقی نیازاست تا تولید کننده در کار بماند و فعالیت کند.

وی با بیان اینکه هیچ کمکی به صنعت نساجی نمی شود و ضروری است برای جلوگیری از بیکاری جوانان به این صنعت توجه ویژه شود.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: باید مسئولان اجرایی نیز درد کشیده این صنعت باشند تا درک درستی از مشکلات این بخش را داشته باشند.

رضایی بر ضرورت دعوت پیشکسوتان صنعت نساجی در جلسات تاکید کرد و گفت: برخی از دستور العمل های دولتی یا به دست تولید کننده نمی رسد و یا دیر می رسد که نوشدارو پس از مرگ سهراب اثر ندارد.

وی با اشاره به حضور دلالان در عرصه صنعت نساجی، گفت: برخی از واحدهای تولیدی تنها ثبت شده اند و پس از یک سال دیگر فعالیتی انجام نمی دهند.

 

*بخش نامه های خلق الساعه مشکل تولید کننده

ذوالفقاری از دیگر فعالان این صنعت در ابهر، در ادامه این جلسه، اظهار داشت: یکی از مشکلات عمده واحدهای تولیدی بخش نامه های خلق الساعه است که این امر مشکلات عدیده ای را برای تولید کننده به وجود می آورد.

وی افزود: نقدینگی مورد نیاز واحد تولیدی به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و ارز بیشتر شده است.

این فعال اقتصادی گفت: نخ فرش ماشینی به اندازه کافی در کشور تولید می شود که تقاضا داریم این نخ جزو ممنوعات صادراتی باشد.

نباتچیان صنعت نساجی را جوان و پویا عنوان کرد و گفت: هنوز با دلار 13 هزارتومانی قاچاق صنعت نساجی را اذیت می کند.

وی با بیان اینکه قاچاق صنعت نساجی را ورشکست کرده است، افزود: ضروری است از واردات صنایعی که در ایران تولید می شود،جلوگیری شود.

رئیس خانه صنعت استان زنجان برضرورت حمایت دولت از نساجی تاکید کرد و گفت: درخواست صنعت کشور اصلاح قانون کار است چرا که این قانون در حال حاضر از کارفرما و کارگر حمایت نمی کند و به زیان تولید هم هست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شمالغرب در مورد پروژه دوخطه قزوین-زنجان گفت: این پروژه حدود ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل پایانی خود را طی می کند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، منوچهر صفری خاطرنشان کرد: این پروژه دو مشکل اساسی داشت.یک اینکه در محدوده ایستگاه تاکستان، معارضان اجتماعی وجود داشت که با پیگیری های صالحی، مدیرعامل راه آهن و مقامات استانی زنجان و قزوین این مشکل حل شد.

وی افزود: مشکل بعدی عدم تخصیص نقدینگی به این پروژه است. علی رغم اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه در دور اول سفرهای استانی ریاست جمهوری و تصویب ۱۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دور دوم سفر، تخصیص نقدینگی به اندازه کافی نبوده و این موضوع موجب شد که مطالبات پیمانکاران به طور کامل پرداخت نشود.

وی تصریح کرد: ارزش به روز شده این پروژه ۱۲ هزار میلیارد تومان است و به خاطر ۱۲۰۰ میلیارد تومان این پروژه معطل مانده است و اگر نقدینگی به این پروژه تخصیص یابد پیش بینی می شود تا خردادماه ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.

به گفته مدیرکل راه آهن شمالغرب؛ این پروژه بسیار ارزشمند است و با بهره برداری از این طرح، ظرفیت ترافیک حمل بار، افزایش و زمان سفر نیز بطور چشمگیری کاهش می یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید