Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: 180 حرفه مهارتی در قالب چهار شاخه در سطح مراکز آموزش فنی حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد ارائه می شود.

فرج الله راد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارگاه های مهارت آموزی فنی و حرفه ای فرسوده بوده و برای نوسازی آنها اعتبار ویژه ای از طرف مجلس شورای اسلامی در بودجه سال 98 اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به نقش فنی و حرفه ای در ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: با تزریق منابع به مراکز فنی حرفه ای علاوه بر رونق کارگاه های آموزشی بستر لازم برای پوشش دهی فعالیت های جدید فراهم می شود.
راد افزود: بهترین راهکار افزایش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار است.
وی بیان کرد: آموزش مهارت یکی از زیربنایی‌ترین بسترها برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق تولید است و بسیاری از کارگاه‌های کوچک اشتغال‌زایی بخش‌های صنایع دستی، کشاورزی، خدمات فنی و دیگر مشاغل خرد، زیر نظر آموزش‌های مهارت آموزی مراکز فنی و حرفه‌ای ایجاد شده است.
کهگیلویه و بویراحمد دارای هشت شهرستان و 17 شهر است و افزون بر 720 هزار نفر جمعیت دارد.
9928/6110

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ايجاد اشتغال فني و حرفه اي كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصولی‌ترین روش فقر زدایی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمند سازی محرومین و ایجاد اشتغال برای آنهاست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌امداد خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیاز سنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی و حرفه ای به منظور ارتقای مهارت فنی و … است.

به گفته نخعی در راستای تحقق این موضوع در مدت سال ۱۴۰۲ تا پایان فروردین‌ماه امسال ۳ هزار و ۵۲۱ نفر از افراد تحت حمایت این نهاد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

کد خبر 6087248

دیگر خبرها

  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی