Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@11:02:37 GMT

رکوردشکنی برنی سندرز در اولین روز اعلام نامزدی

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۲۱۱۵

رکوردشکنی برنی سندرز در اولین روز اعلام نامزدی

 

خبرآنلاین: برنی سندرز برای کمپین انتخاباتی اش در سال ۲۰۲۰ از ۲۲۳۰۰۰ داوطلب در زمان ۲۴ ساعت مقدار ۶ میلیون دلار به دست آورده. در گذشته رکورد بیشترین پولی که در ۲۴ ساعت برای یک کمپین انتخاباتی جمع آوری شده بوده است ۱.۵ میلیون دلار بوده است.

برنی یک سوسیالیست دموکرات درست در نقطه مقابل ترامپ است. یک صلح طلب  حامی اقلیت ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که در دانشگاهی در شیکاگو تحصیل میکرد به حزب سوسیالیست های جوان پیوست و در جنبش های مدنی حضور پیدا میکرد و برای حق برابری نژادی در کنگره با سایر دانشجویان معترض همراه میشد.

برای جلوگیری از خشونت جنبش مدنی دیگری شکل داد ، میتوان گفت تمام این جنبش های مدنی تحت ریاست او شکل گرفتند.

بعدها جنبش «نه به خشونت و نه به تبعیض نژادی» در کنگره توسط او ادغام شدند و یک جنبش واحد را به وجود آوردند.

در سال ۱۹۶۲ به جنبش اعتراضی که در مقابل بخش مدیریت دانشگاه در اعتراض به محصور کردن {جدا سازی} محوطه دانشگاه شکل گرفته بود ملحق شد.

او در این جنبش اعتراضی گفته بود که واقعا شرایط غیرقابل تحملی میشود اگر که دانشجویان رنگین پوست و سفید پوست دانشگاه نتوانند بایکدیگر در یک ساختمان زندگی کنند. 

سندرز و ۳۲ دانشجوی دیگر به زور وارد محوطه دانشگاه شدند و جلوی دفتر رئیس کمپ زدند، پس از چند هفته اعتصاب در مقابل دفتر رئیس سرانجام کمیسیونی برای بررسی این تبعیضی که در دانشگاه شکل گرفته بود تشکیل شد.

جوآن ماهنوی یکی از اعضای CORE {نه به تبعیض نژادی در کنگره} و همکاری در تمام اعتراضات ، سندرز را اینگونه توصیف می کند:«یک مرد تمام و کمال، یک پسر یهودی نجیب از بروکلین، او به طور وحشتناکی جذاب نبود ولی این توانایی را داشت که با یک گروه عظیمی از افراد حتی آنهایی که با او مخالف بودند نیز همکاری کند.»

سندرز یکبار یک روز کامل را برای پرت کردن حواس پلیس از معترضان در طی اعتراضاتی که به سیاست های وحشیگرانه دانشگاه تشکیل شده بود پرداخت و سرانجام متوجه شد که تحت تعقیب پلیس است و پلیس همه ی آنها را بازداشت کرد.

او در جنبش GREAT MARCH ON WASHIONGTON THE نیز حضور داشت، جنبش مدنی که برای مسائل اقتصادی آفریقا شکل گرفته بود و مالتر لوتر کینگ نیز در این جنبش سخنرانی می کرد.

در تابستان همان سال او برای اختلال در کار پلیس برای دستگیری او در اعتراضاتی که برای جدایی دانشجویان در دانشگاه تشکیل شده بود، مجبور به پرداخت جریمه ای ۲۵ دلاری شد. در طی سالهای ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۰ سندرز در اکثریت تظاهرات هایی که برای صلح بین الملل شکل میگرفت شرکت میکرد.

پس از فارق التحصیل شدن از دانشگاه به نیویورک بازگشت، جایی که در آنجا شغل ها متنوعی را امتحان کرده بوده است. برنی سندرز که در سال ۱۹۴۱ متولد شده است ، سیاستمدار آمریکایی است که درسال ۲۰۰۷ به عنوان سناتور ایالت متحده آمریکا انتخاب شده است ؛ فردی که طولانی ترین رکورد حضور در کنگره آمریکا در دست او است.

در سال ۱۹۹۹ برای ملاقات با حزب دموکرات های آمریکا توسط مجلس نمایندگان این کشور انتخاب شد و از این فرصت برای انتصاب دموکرات ها در اکثریت کنگره آمریکا استفاده کرد.

همان طور که از پیشینه او پیداست کاندیدای  انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ تفاوت های اساسی از نظر ایدئولوژی سیاسی و سایر جنبه ها با رئیس جمهور فعلی یعنی ترامپ در آمریکا دارد. مردم آمریکا او را به عنوان یک رهبر کاملا دموکرات می شناسند، فردی که از همه جهات در مقابل ترامپ قرار می گیرد.

او درباره پناهنده ها، قوانین مالیاتی، کنوانسیون های جهانی که یک به یک توسط ترامپ نقض شدند و البته درباره برجام نظری کاملا متفاوت با ترامپ دارد.

او ۴ سال قبل اگر اسیر سیاست بازی هیلاری کلینتون و تیمش نمی شد ، به گفته بسیاری از کارشناسان بهترین هماورد برای رقابت با نامزدی پوپولیست چون ترامپ بود و آن شعارهای اغواگرش.

حالا برنی وارد رقابت درون حزبی با نامزدهای دموکرات می شود و باید دید در کارزار انتخابی ۲۰۲۰ آیا این بار اوست که برابر ترامپ می ایستد؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا

رییس دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آمریکا شب گذشته به صدها دانشجوی معترض حامی فلسطین این دانشگاه که چند روزی است در اعتراض به نسکل کشی و جنایات اسراییل در غزه در محوطه دانشگاه اردوگاه کرده و تحصن کرده اند، هشدار داد که اردوگاه تحصن خود را برچینند.

به گزارش عصرایران به نقل از وبگاه آمریکایی" آکسیوس"، "مینوش شفیق" رئیس دانشگاه کلمبیا، روز سه شنبه اعلام کرد که به معترضان طرفدار فلسطین مهلت داده است تا هرچه زودتر اردوگاه اعتراضی خود را برچینند و وضعیت دانشگاه را به حالت عادی بازگردانند.

شفیق در پیامی که روز سه شنبه در وب سایت دانشگاه کلمبیا منتشر شد، گفت که اگر دانشجویان تا نیمه شب (دیشب) منطقه را ترک نکنند، این دانشگاه "گزینه های جایگزین" را در نظر خواهد گرفت. 

دانشگاه کلمبیا از زمان تشدید اعتراضات ضداسراییلی و برپایی اردوگاه تحصن دانشجویان حامی فلسطین در محوطه اش، از دانشجویان خود خواسته در خانه بمانند و کلاس های درس خود را مجازی کرده است. این اقدام از بیم پیوستن دیگر دانشجویان به معترضان صورت گرفته است.

معترضان دانشجویی کلمبیا این روزها الهام بخش اردوگاه‌ها و تظاهرات‌های دیگر علیه جنگ غزه در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده تبدیل شده اند و کالج‌های آمریکایی را به کانون اعتراضات طرفداران فلسطین تبدیل کرده اند.

دستگیری و تعلیق دهها دانشجو و برخی اساتید حامی فلسطین با فشار لابی حامی اسراییل، جرقه اعتراضات گسترده اخیر را زده است؛ به نحوی که کلاس های درس این دانشگاه مجازی شده و بسیاری از دانشجویان و اساتید این دانشگاه در اعتراض به فشارهای اعمال شده بر روی دانشجویان حامی فلسطین و تعلیق و دستگیری برخی اساتید و دانشجویان دست به تحصن زده اند.

پلیس نیویورک پنجشنبه هفته گذشته بیش از 130 دانشجوی معترض کلمبیا را در جریان اعتراضات دستگیر کرد و تلاش کرد اردوگاه دانشجویان معترض و متحصن را برچیند.

شفیق در پیام روز سه شنبه خود گفت که مدیران دانشگاه کلمبیا در حال مذاکره با سازمان دهندگان دانشجویی اعتراضات برای برچیدن اردوگاه هستند.

شفیق گفت: " اگر توافق تا نیمه شب سه شنبه به دست نیاید، ما باید گزینه های جایگزین را برای پاکسازی چمن غربی و بازگرداندن آرامش به محوطه دانشگاه در نظر بگیریم تا دانشجویان بتوانند ترم را تکمیل کنند و فارغ التحصیل شوند."

سخنگوی دانشگاه کلمبیا از ارائه اظهارنظر در مورد مراحل بعدی دانشگاه در صورت عدم جمع آوری اردوگاه اعتراضی دانشجویان، خودداری کرد.
دانشجویان معترض طی روزهای گذشته با برپایی اردوگاه علیه نسل کشی اسراییل در غزه بارها تظاهرات کرده اند.

از جمله شعارهای سرداده شده در جریان این اعتراضات از جمله "ما حماس هستیم" و "مرگ بر اسراییل" و "مرگ بر نتانیاهو" به نظر برخی از حامیان اسراییل در آمریکا به عنوان نمودهایی از "یهودستیزی" تعبیر و تفسیر می شود در حالی که غالب منتقدین می گویند در جریان اعتراضات ضداسراییلی حتی بسیاری از یهودیان نیز حضور دارند و زدن انگ یهودستیزی به خاطر اعمال فشار برای سرکوب اعتراضات دانشجویی است که از سویی علیه سیاست های تجاوزکارانه رژیم اسراییل در کشتار بی رحمانه مردم غزه است و از سوی دیگر در اعتراض به سیاست های دولت آمریکا در حمایت بی قید و شرط از رژیم اسراییل در جنگ غزه است.

در یکی از آخرین نمونه ها از حمایت بی قید و شرط دولت واشنگتن از رژیم تل آویو، کنگره آمریکا لایحه پیشنهادی کمک 26 میلیارد دلاری آمریکا به اسراییل را به تصویب رسانده است.

علاوه بر دانشگاه کلمبیا، پلیس نیویورک از دوشنبه شب اقدام به دستگیری دهها دانشجوی معترض در دیگر دانشگاه های آمریکا از جمله دانشگاه نیویورک و ییل کرده است.

دانشگاه هاروارد نیز از بیم پیوستن دیگر اقشار به معترضان دانشجویی، ورود عموم را به محوطه خود ممنوع کرده است.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نتایج نظرسنجی دانشگاه هاروارد: 51 درصد جوانان آمریکا خواهان محو اسراییل است فشار کنگره برای عزل روسای 3 دانشگاه آمریکا به خاطر اعتراضات ضداسراییلی دانشجویان

دیگر خبرها

  • پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو
  • واکنش انصارالله به سرکوب معترضان حامی غزه در آمریکا
  • سندرز خطاب به نتانیاهو: به شعور مردم آمریکا توهین نکنید!
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین از آمریکا به فرانسه رسید
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • ببینید | جنبش ضداسرائیلی چگونه در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا فراگیر و گسترده شد؟
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت