Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - دبیر کمیسیون انجمن های علمی ایران در وزارت علوم گفت: دانشگاهیان و انجمن های علمی باید در شرایط تحریم با حضور خود در عرصه های بین المللی توانایی ایران را فریاد زنند.

به گزارش ایرنا، محمد جلالی در همایش نقش سازمان بین المللی کار در تحقیق اهداف منشور ملل متحد اظهار کرد: انجمن ایرانی ملل متحد از زمان تأسیس تاکنون دستاورد های بسیاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این همایش که در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، افزود: کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم 350 انجمن دارد که با برگزاری همایش ها و کنفرانس های بین المللی سعی کرده تا نقش مهمی در ایجاد فرصت ها برای کشور داشته باشد، از این رو در شرایط تحریم برگزاری چنین همایش های بین المللی حائز اهمیت است.
دبیر کمیسیون انجمن های علمی ایران در وزارت یادآور شد: انجمن مطالعات ملل متحد به دلیل عضویت صاحبان اندیشه و ارتباطات مناسب با سایر انجمن های جهانی فرصت های مناسبی برای کشور مهیی می کند.
به گفته جلالی، انجمن مطالعات ملل متحد در سال جاری مورد مشورتی ملل متحد قرار گرفت که برای کشور یک افتخار محسوب می شود.
وی با اشاره به انتشار اولین مجله انگلیسی انجمن مطالعات ملل متحد گفت: انتشار این مجله می تواند در شرایط تحریم و ضعف های داخلی، ظرفیت های کشور را افزایش دهد.
جلالی ضمن گرامیداشت عزت الله عراقی، پدر کار حقوق ایران گفت: گرامیداشت نام استاد عراقی از دیگر دلایل برگزاری این همایش است، وی در دانش و منش بی نظیر بود.
جلالی خاطر نشان کرد: به عنوان دانشجوی استاد عراقی با اطمینان می گویم روش معلمی وی چندگانه بود و بهترین کلاس ها برای دانشجویان کلاس های استاد بود. همواره باید یاد و خاطره استاد باقی بماند.

سید عزت‌الله عراقی دارای مدرک دکتری در رشته حقوق را از کشور فرانسه بود.
عراقی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران مشغول تدریس و انجام خدمات فرهنگی و علمی شد.
کتاب حقوق بین‌المللی کار عراقی در دوره هفتم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به عنوان کتاب برگزیده سال معرفی شد.
عراقی که نقش کلیدی در جریان تصویب قانون کار ایران داشت، در سن 77 سالگی درگذشت.
**9491** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دبير كميسيون انجمن هاي علمي ايران تحريم فعاليت بين المللي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان گفت: همایشی ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، نوزدهم اردیبهشت در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مسعود بیننده امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را نوزدهم اردیبهشت سال جاری در دانشگاه کردستان برگزار کند.

وی افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود.

بیننده با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی تصریح کرد: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی گفت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است.

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نام‌های مبارک پیامبر اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

بیننده ادامه داد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم شود.

وی افزود: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌ی وسیع‌تر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

کد خبر 751341

دیگر خبرها

  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • رتبه اول اردبیل در مدیریت ورزشی
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • دمای هوا در شرق و جنوب شرق کاهش می‌یابد / تداوم فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود