Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی گفت: فاز نخست نیروگاه «فراز انرژی سهند» که در زمینه مولد مقیاس کوچک برق فعالیت می کند تا پایان امسال در شهرک صنعتی شماره سه ارومیه به بهره برداری می رسد.

علی عبدلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نیروگاه «فراز انرژی سهند» توان تولید هفت مگاوات برق را دارد و با تکمیل فازهای بعدی نیروگاه مولد برق این واحد می تواند تا 25 مگاوات برق نیز تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: برق تولیدی این نیروگاه در بین واحدهای تولید شهرک صنعتی شماره سه ارومیه توزیع و مازاد برق تولیدی نیز به مناطقی از خارج شهرک ارسال می شود.
وی اضافه کرد: این واحد تولیدی توسط بخش خصوصی در زمینی نزدیک به پنج هزار متر مربع احداث می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی گفت: برای ایجاد نیروگاه «فراز انرژی سهند» 400 میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است.
عبدلی با اشاره به موقعیت شهرک صنعتی فاز 3 ارومیه، بیان کرد: با ورود واحدهای بزرگ صنعتی و سرمایه گذاران خارجی به این شهرک صنعتی آینده ای روشن در انتظار شهرک است.
وی ادامه داد: آب مورد نیاز شهرک صنعتی شماره 3 ارومیه به عنوان بزرگترین شهرک این شهرستان پس از 12 سال و با صرف 440 میلیارد ریال هزینه 6 برابر شد و از 10 لیتر بر ثانیه به 60 لیتر بر ثانیه رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این میزان آب از طریق 2 حلقه چاه تامین می شود، ادامه داد: با تامین آب مورد نیاز شهرک 51 واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی شماره 3 ارومیه از آن بهره مند شدند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی اضافه کرد: برای این واحدهای تولیدی یکهزار و 850 میلیارد ریال سرمایه گذاری و برای یکهزار و 650 نفر اشتغال ایجاد شده است.
عبدلی با اشاره به اینکه امکانات زیربنایی آب، برق، گاز و تلفن شهرک صنعتی 3 ارومیه تامین شده، بیان کرد: تصفیه خانه فاضلاب این شهرک دارای پیشرفت فیزیکی 100 درصدی بوده و شبکه انتقال این تصفیه خانه نیز در حال اجراست.
به گزارش ایرنا شهرک صنعتی شماره 3 ارومیه با حدود 800 هکتار مساحت، بزرگترین شهرک صنعتی ارومیه است و در 35 کیلومتری جاده ارومیه به سلماس قرار دارد.
آذربایجان غربی از نظر صنعتی یکی از استان های کم برخوردار کشور به شمار می رود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید آغاز شده است.
در حال حاضر 25 شهرک و ناحیه صنعتی از 35 مورد مصوب آذربایجان غربی فعال بوده که یکهزار و 100 واحد صنعتی را در خود جای داده است و 20 درصد از این واحدهای تولیدی با ظرفیت پایین فعالیت می کند.
سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از شهریور 1384 فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعه ‌ای به شمار می رود.
7129/9918

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شهرك صنعتي نيروگاه برق آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۳۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، این بزرگترین سامانه تولید برق خورشیدی برای یک نیروگاه آب شیرین کن در عمان با ظرفیت سالانه بیش از ٣٢ هزار مگاواتساعت برق سبز است که ١٠٠ درصد از مصرف آب شیرین کن را در طول شبانه روز پوشش می‌دهد.

این نیروگاه که توسط Veolia با مشارکت TotalEnergies توسعه یافته است، نقطه عطف مهمی در جهت تلاش‌های کربن زدایی در منطقه است، زیرا به کاهش حدود ٢٧٢٠٠ تن انتشار CO ٢ در سال کمک می‌کند که معادل آلاینده‌های تولید شده توسط حدودا ٦٠٠٠ خودروی موتور احتراق داخلی در سراسر جهان است.

ساخت نیروگاه خورشیدی مذکور در ماه اوت ٢٠٢٣ آغازشد، بهره برداری از آن در ماه مارس ٢٠٢٤ انجام شد و قرارداد اجاره برای بهره برداری از این مزرعه خورشیدی تا ٣١ مارس ٢٠٣٦ است.

سلیم بن ناصر العوفی وزیر انرژی و مواد معدنی کشور عمان در جریان بهره‌برداری از این طرح، تولید برق از منابع تجدیدپذیر را یکی از اهداف چشم انداز عمان ٢٠٤٠ اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • بهره برداری از زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • بهره برداری از ۷ طرح برق رسانی درچهارمحال و بختیاری
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری