Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@12:34:39 GMT

کارتخوان روی میز پزشکان جا خوش کرد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۴۵۷۸

به گزارش پارس نیوز، 

/ اما و اگر‌های گزارش فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیاردی پزشکان

 

ماجرای نصب کارتخوان در مطب‌ها و پرداخت ویزیت نقدی و فرار مالیاتی  پزشکان در چند ماه اخیر به یکی از موضوعات داغ رسانه‌ها و فضای مجازی تبدیل شده  است تا جایی که نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق مصوب کردند که گروه‌های پزشکی مانند پزشکان و دندانپزشکان و داروسازان باید از کارتخوان استفاده کنند تا قائله «در مطب کارتخوان نداریم » و « ویزیت را نقدی پرداخت کنید» به پایان برسد و موضوع درآمد پزشکان شفاف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  این مصوبه کمیسون تلفیق دیروز برای قانونی شدن به صحن علنی رفت و نمایندگان ملت رای آری به آن دادند و از این پس پزشکان مکلف هستند تا در مطب‌ها از کارتخوان استفاده کنند هر چند که این مصوبه نیاز به نظارت نیز دارد چرا که پیش از این برخی مطب‌ها کارتخوان داشتند اما در شمار معدودی از مطب‌ها منشی به بهانه خرابی کارتخوان، ویزیت را نقدی دریافت می‌کردند البته در این بین پزشکان بسیاری هستند که نه تنها فرار مالیاتی و ویزیت بالاتر از نرخ مشمول آنها نمی‌شود بلکه تابلویی در مطب آنها به چشم می‌خورد که عبارت « در این مطب دادن ویزیت اختیاری است» نشان از بزرگ منشی و اخلاق نیکوی این گروه از پزشکان است.   به دنبال طرح‌ موضوع فرار مالیاتی و نصب کارتخوان در مطب پزشکان مسئولان و روسای انجمن‌های پزشکی  و حتی وزیربهداشت واکنش نشان دادند البته هنوز مسئولان امور مالیاتی کشور در این زمینه به درستی و شفاف اظهار نظر نکرده و گزارشی نداده اند. دلیلی ندارد که جامعه پزشکی را به دلیل قانون‌گریزی شماری بدنام کنیم سعید نمکی وزیر بهداشت در مورد موضوع فرار مالیاتی پزشکانگفت: مالیات پزشکان در بخش دولتی به روز کسر می‌شود و احتمال اینکه پزشکان در بخش دولتی فرار مالیاتی داشته باشند نزدیک به صفر است.

سرپرست وزارت بهداشت اظهار کرد: در زمینه فرار مالیاتی پزشکان در بخش خصوصی اعتقاد ما این است که عده معدودی از پزشکان مانند همه اصناف ممکن است فرار مالیاتی داشته باشند و این موضوع مشمول همه نمی‌شود و تنها ممکن است شمار معدودی از پزشکان فرار مالیاتی داشته باشند، ایران پزشکان شریفی دارد که حتی ویزیت خود را دریافت نمی‌کنند و دلیلی ندارد که همکاران شریف و خالص ما در جامعه پزشکی را به دلیل قانون‌گریزی شماری بدنام کنیم.

 وزیر بهداشت اظهار کرد: با همکاری  سازمان نظام پزشکی، انجمن‌های علمی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به دنبال راهکارهایی هستیم تا از فرار مالیاتی در روزهای سخت آینده جلوگیری کنیم زیرا مالیات به عنوان یک منبع درآمد دولت محسوب می‌شود و به همین دلیل تلاش می‌کنیم فرار مالیاتی را به حداقل برسانیم، از طرفی به گونه ای تصمیم گیری کنیم که حرمت جامعه پزشکی شکسته نشود.

دولت مصوبه نصب کارتخوان در اصناف را اجرایی نمی‌کند حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو ی اظهار کرد: نصب کارت خوان در تمام صنوف، قانون برنامه ششم توسعه بوده و مجلس مصوب کرده است اصناف باید ظرف دوسال به سامانه‌ها الکترونیکی متصل شوند.   وی ادامه داد: مجلس الزام نصب کارت خوان در اصناف را تصویب کرده است اما متاسقانه دولت آن را مانند برخی دیگر از مصوبات مجلس اجرا نمی‌کند و نظارتی بر اجرای برخی از قوانین مصوب مجلس وجود  ندارد. دولت  قانون دولت الکترونیکی را برای همه مشاغل اجرا کند

علی قربانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو ی اظهار کرد: من از مجلس که آنقدر شان و منزلت خود را پایین آورده است گله‌مند هستم، زیرا مجلس شان خود را برای تصمیم  درباره نصب کارتخوان در یک شغل پایین آورده است و علی رغم اینکه خودم مخالف این کار بودم، اما مجلس این مصوبه  به تصویب رسید.

وی ادامه داد: به طور کلی دولت مکلف است قانون دولت الکترونیکی را برای همه مشاغل اجرا کند و نصب کارتخوان و طرح دولت الکترونیک نباید برای برخی از اصناف مانند جامعه پزشکی اجرا و پیاده سازی شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: من موافق این کار هستم که مالیات باید از همه مشاغل از جمله جامعه پزشکی در چارچوب قانون و به طور کامل گرفته شود اما کارتخوان نمی‌تواند مصداق و مستندی برای دریافت مالیات باشد.

فضای عمومی را بر علیه جامعه پزشکی آلوده کرده‌اند

قربانی بیان کرد: اینکه نصب کارتخوان در تمام مکان‌ها جهت رفاه مردم و حرکت به سمت دولت الکترونیک بوده حرف درستی است و کسی مخالف این موضوع نیست اما به طور کلی من تعجب می‌کنم که چرا فضای عمومی را آنقدر بر علیه جامعه پزشکی آلوده کرده‌اند، فرار مالیاتی ممکن است در تمام مشاغل از جمله جامعه پزشکی نیز وجود داشته باشد.

وی افزود: ما به دنبال فرار مالیاتی پزشکان هستیم، در صورتی که فردی از راه صادرات و واردات  مبالغ زیادی بدهی مالیاتی دارد و کسی دنبال آن نمی‌رود.

قربانی بیان کرد: من مخالف اخذ مالیات از جامعه پزشکی به هیچ عنوان نیستم بلکه معتقدم اگر قرار است کارتخوان در مطب پزشکان نصب شود، اما چرا در دفتر وکلا الزام به استفاده از کارتخوان وجود ندارد؟.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس قانون باید مشاغل دارای صندوق، دخل و کارتخوان باشند تا سیستم مالیاتی بتواند درآمد‌ها را محاسبه و مالیات را تعیین کند و من معتقدم نباید وقت مجلس را بابت مسائلی که اظهرالشمس است  به مدت طولانی بگیریم.

فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان صحت دارد؟

شهریاری در خصوص گزارش مرکز پژوهش های مجلس مبنی بر فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان گفت: حرف مفت و نادرست زدن خرجی ندارد و من معتقدم بعد از پابان بررسی بودجه سال ۹۸ مسئولان مستندات خود را به ما گزارش کنند تا با بررسی به صحت موضوعات مطرح شده پی ببریم و گرنه با ادعا نمی توان مسائلی مانند فرار مالیاتی پزشکان را پذیرفت.

قربانی نیز درباره گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در زمینه فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان گفت: این مسائل فقط هیاهوی رسانه‌ای و شب‌نامه پخش کردنی بیش نبوده است  و طرح همچنین مسائلی دردی را دوا نمی‌کند.

تکذیب فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان از سوی  رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس

وی افزود: زمانی که این مسئله را در صحن مجلس مطرح کردیم آقای کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نیز این مسئله را تکذیب کرد و ذکر این‌گونه مسائل فقط هیاهوی رسانه‌ای وسیاه‌نمایی است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: خود سازمان امور مالیاتی کشور میزان مالیات کل مشاغل را در حدود ۵ هزار میلیارد تومان گزارش داده است و چطور ممکن است که جامعه پزشکی تنها  ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی داشته باشد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فضای مجازی نمایندگان مجلس درآمد صحن علنی اخلاق جامعه پزشکی وزیر بهداشت مالیات وزارت بهداشت ایران جامعه کمیسیون بهداشت و درمان دولت کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی قانون عضو کمیسیون بهداشت درمان دولت الکترونیک بهداشت و درمان مجلس الکترونیک مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس بودجه جامعه پزشکی رسانه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مالیات مرکز پژوهش های مجلس پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۴۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی خدمتکارآرانی صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری دومین جلسه شورای اجتماعی استان تهران در سال جاری، از بررسی راه‌اندازی و توسعه مراکز «سراج» در سطح استان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران خبر داد.

خدمتکارآرانی گفت: مراکز «سراج» یا به عبارتی مراکز سلامت روانی اجتماعی، جزو پروژه‌هایی است که از سال گذشته به صورت مشترک بین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور در حال پیگیری است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه هدف گذاری این پروژه در فاز اول راه اندازی ۱۰۰ مرکز در سراسر کشور بوده است، گفت: سهم استان تهران در این پروژه ۱۸ مرکز بود که تا امروز و گزارشات واصله از سه دانشگاه علوم پزشکی استان، ۱۲ مرکز به صورت قطعی راه اندازی شده است.

وی در تشریح جزئیات بیشتر این طرح، از راه اندازی هفت مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شهرستان‌های شرق استان تهران از جمله پاکدشت، پردیس، دماوند و فیروزکوه خبر داد و عنوان کرد: چهار مرکز نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در اسلامشهر، شهرری و شهر تهران و یک مرکز هم توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان راه‌اندازی شده است که مجموعاً ۱۲ مرکز از ۱۸ مرکز هدف محقق و الباقی نیز تا نیمه سال جاری در دست تمهید مقدمات و تجهیز و راه اندازی است.

خدمتکارآرانی بیان کرد: امیدوار هستیم که با محوریت و حمایت فرمانداری‌ها بتوانیم تعهدات مورد نظر در اجرای این طرح را در سطح استان تهران محقق کنیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، هدف از ایجاد این مراکز را ارتقای کمی و کیفی خدمات روانی و اجتماعی به عموم افراد و به خصوص افرادی که دارای اختلالات روانی، فکری و رفتاری هستند عنوان کرد و گفت: این افراد از طرق مختلف از جمله مدارس آموزش و پرورش و اورژانس اجتماعی بهزیستی به مراکز «سراج» ارجاع و بر اساس پروتکل‌ها، مورد حمایت‌های روانپزشکی و درمانی که منتج به بهبودی و توانمندی آنها شود قرار می‌گیرند.

وی در ادامه در خصوص فعالیت مراکز «اتاق فرار» نیز اظهار کرد: این مراکز جزو بازی‌های فکری و سرگرمی‌هایی است که طی سالیان اخیر تعداد آنها رشد قابل توجه داشته و نیازمند بررسی دقیق هستند و در این جلسه مقرر شد که بر آنها نظارت‌های لازم وجود داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از تشدید نظارت‌ها بر برنامه‌ها و محتوای مراکز «اتاق فرار» و نوع مجوزهای این مراکز خبر داد و بیان کرد: قرار شد کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مربوطه مثل اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، سازمان اطلاعات و فراجا و سایر دستگاه‌ها، استانداردها و دستورالعمل‌های لازم را مورد بازخوانی و بازتعریف و به روزرسانی قرار دهد و ساز و کارهای نظارت بیشتر بر عملکرد این مراکز و برخورد با مراکز غیر قانونی انجام شود.

کد خبر 6097589

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز