Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:27:13 GMT

‌تکفیر عاملی شوم در ایجاد تفرقه و اسلام هراسی

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۷۳۰۷

‌تکفیر عاملی شوم در ایجاد تفرقه و اسلام هراسی

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: تکفیر عاملی شوم در ایجاد تفرقه و اسلام هراسی است.

‌به گزارش ایسنا-‌ آیت الله عباسعلی سلیمانی در مراسم پایانی سی امین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی که در زاهدان برگزار شد افزود: جوامع غربی با مشاهده گسترش بیداری اسلامی و ترویج آن در جوامع جهانی در صدد مقابله با آن بر آمدند و با تحمیل مسائل غیر اسلامی به جوانان آنان را در مقابل برادر مسلمانشان قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: جریان تکفیر با هدف نشان دادن چهره ای زشت از اسلام و با محوریت تضعیف خط مقاومت اسلامی نسبت به تشکیل گروه های تکفیری تروریستی و انجام کارهای غیر انسانی اقدام کردند.

امام جمعه زاهدان گفت: غرب و آمریکا امروز با تکیه بر توطئه اسلام هراسی و ایران هراسی در تلاش برای تضعیف جوامع اسلامی و دین مبین اسلام هستند.

سلیمانی اظهار کرد: جهان اسلام در عصر کنونی شاهد 2 پدیده مهم و ارزشمند «انقلاب اسلامی ایران و بیداری اسلامی» بود، پدیده هایی که محور اصلی آنها دموکراسی، انتخابات مردمی و آزادی بود.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی نظامی متکی بر مردم ایجاد کرد، نظامی که هرگونه وابستگی به غرب را نهی می کرد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: جریان تکفیر با بیان افکار غیردینی خود در بین جوانان سعی کرد تا جوان مسلمان را در مقابل مسلمان قرار دهد و از اسلام و اهداف اسلامی دور کند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور نیز در ادامه این نشست گفت: دشمن شناسی و شناخت شرایط حساس از عوامل مهم در پیشبرد یک جامعه اسلامی است‌.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور ادامه داد: علما با بیان مطالب در حوزه دشمن شناسی و تبیین شرایط حساس اجتماعی می توانند نقش مهم و تاثیر گذاری ایفا کنند.

وی در حوزه تفسیر آیات قرآن بیان کرد: یکی از شرایط مهم در فهم آیات قرآن و تفسیر آن توجه به زمان نزول و شرایط محیطی و زمانی نزول آن است .

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور توجه و رجوع مردم به قرآن در شرایط حساس امروز را مهم توصیف کرد و افزود: قرآن به عنوان کتاب راهنمای انسان ها همواره راه گشای بسیاری از دشواری ها و تنگناها بوده است‌.

دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور در ادامه این نشست تصریح کرد: برگزاری این نشست ها حجتی است برای کسانی که مسیر خود را از مسیر جامعه اسلامی جدا کرده اند.

حجت‌الاسلام کاظم لطفیان بیان کرد: دینداری و عقلانیت دو معیار مهم برای امتی است که می خواهند به تعالی اسلامی برسند.

وی ادامه داد: برگزاری این نشست ها امری مهم در ایجاد وحدت عملی در جامعه اسلامی است‌ .

دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور خاطر نشان کرد: با توجه به ایجاد تمدن های مختلف در کنار جامعه اسلامی تنها تمدنی که توانست سایر تمدن ها را به چالش بکشد تمدن اسلامی بود.

در ادامه این مراسم روسای سه کمیسیون کلامی، اجتماعی و بانوان گزارشی از نتایج مابحث مطرح شده در کمیسیون مربوطه ارائه کردند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جريان هاي تكفيري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۷۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران

محمد اسدی موحدی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه باید تلاش کرد تا گردشگران بیشتری به ایران بیایند، گفت: این اتفاق به نفع ایران است. من در کشورهای مختلفی مأموریت داشته‌ام معتقدم باید تا نخبگان و حتی مردم عادی به هر بهانه‌ای از ایران دیدن کنند. چون دیدن و سفر کردن بهترین راه برای خنثی سازی تبلیغات علیه کشورمان است. برای من جای تعجب است که برخی از مردم در ارمنستان که با آنها اشتراکات فرهنگی زیادی داریم ایران را با کشورهای عقب افتاده مقایسه می‌کنند.

وی گفت: به تازگی ۷ نفر از بهترین بلاگرهای ارمنی را به ایران فرستادیم و از شهرهای کیش، اصفهان، کاشان و تهران بازدید کردند. در واقع این کارها جزو وظایف وزارت میراث فرهنگی است که باید کمک کند اما این کار را رایزنی و سازمان فرهنگ و ارتباطات انجام می‌دهد. یکی از وظایف رایزنان باید فعالیت در حوزه گردشگری باشد. ما به وزارت میراث فرهنگی انتقاد داشتیم که با رایزنان و سازمان فرهنگ و ارتباطات آن طور که باید، همراه نیستند. همچنین محتواها در سطح بین المللی نیست. هر چند به تازگی بهتر از قبل شده است.

وی تصریح کرد: رایزنان وظیفه دارند در حوزه گردشگری فعال باشند چه وزارت میراث فرهنگی حمایت کند چه نکند. گردشگری از اولویت‌های کاری رایزنان فرهنگی است. من در ۷ ماهی که به ارمنستان آمده‌ام صد نفر را به ایران فرستاده‌ام تا ایران را بیشتر بشناسند.

وی با بیان اینکه ایران هراسی، شیعه هراسی و اسلام هراسی در برخی از کشورها وجود دارد و یکی از چالش‌های ماست گفت: باید تلاش کنیم در هر یک از این اضلاع کار کنیم و ترس و نگرانی که نسبت به ایران وجود دارد را برطرف کنیم. یکی از این کارها، ارتباط با نخبگان و رسانه‌ها و دعوت از علمای اهل تسنن برای شرکت در کنفرانس‌های علمی است.

اسدی موحد بیان کرد: رسانه و فضای مجازی تأثیر زیادی در شناخت از ایران دارد. در این زمینه سازمان فرهنگ و ارتباطات پیشرو شده است و پلتفرم‌های خوبی را برای مقابله با ایران هراسی طراحی کرده است.

وی تصریح کرد: برخی از کشورها که تلاش می‌کنند ایران هراسی به وجود بیاورند در تلاش هستند ایران را به عنوان یک مقصد امن گردشگری نشان ندهند. ما وظیفه داریم در این زمینه تلاش کنیم که برعکس آن اتفاق بیفتد. یکی از راه‌های مبارزه با آن، تبادل دانشجو و گروه‌های هنری است. فیلم‌ها و تولیدات فرهنگی و هنری به مبازره با ایران هراسی کمک می‌کند. ایران محتوای خوبی دارد اما نتوانسته به خوبی آن را عرضه کند. در حال حاضر کشورهای دیگر در ارمنستان از طریق فیلم‌ها و سریال‌ها نفوذ فرهنگی قوی کرده‌اند. در صورتی که تشابهات فرهنگی با ارمنستان ندارند ولی ایران با ارمنستان تشابهات فرهنگی به خصوص درباره سبک زندگی و اصول خانواده داریم ولی نتوانسته‌ایم آن را به خوبی ارائه کنیم.

وی افزود: رفت و آمد نخبگان بین ایران و ارمنستان و دانشگاه‌های دو کشور زیاد شده است. چندی پیش همایش میراث مکتوب برگزار شد و چند نفر از اساتید ایرانی هم در آن حضور داشتند.

اسدی موحد گفت: ارمنستان کمتر از سه میلیون نفر جمعیت دارد اما این کشور ظرفیت زیادی برای فعالیت‌های فرهنگی و علمی دارد. برای من شگفت انگیز است که این کشور آنقدر فضای کار دارد مثلاً معرفی صنایع دستی ایران در ارمنستان ظرفیت بسیار خوبی است. بنابراین باید در این زمینه‌ها بیشتر کار کرد.

این رایزن فرهنگی گفت: قصد داریم هفته‌های فرهنگی متعددی در ارمنستان برگزار کنیم. هفته فرهنگی همدان سال گذشته برگزار شد و امسال استان‌های خراسان رضوی و آذربایجان شرقی و غربی، کردستان و مازندران هفته فرهنگی برگزار می‌کنند. هر چه مدیران این استان‌ها بیشتر درخواست کنند و پیگیر باشند ما هم در برگزاری این هفته‌های فرهنگی کمک شأن می‌کنیم.

وی درباره آموزش زبان فارسی در کشور ارمنستان نیز توضیح داد: مسجد کبود ایروان فضای کافی برای برگزاری کلاس دارد، در این کلاس‌ها زبان فارسی آموزش داده می‌شود. در حال حاضر ۶ کلاس زبان فارسی در چهار سطح ابتدایی متوسطه، پیشرفته و فوق پیشرفته برگزار می‌شود. اینها فرصت‌های فرهنگی خوبی است که در ارمنستان داریم. اینجا کتابخانه ای با ۸ هزار کتاب دارد که محل رجوع نخبگان و محققان است. همچنین در سه دانشگاه کرسی ایران شناسی داریم. قبلاً ۱۷۰۰ دانش آموز زبان فارسی در مدارس ایروان داشتیم که این تعداد در طول ۶ ماه به سه هزار و ۳۰۰ نفر رسیده است. این افراد از کلاس پنجم تا نهم زبان فارسی یاد می‌گیرند. این فرصت منحصر به فردی است.

وی ادامه داد: در کشورهای دیگر هم آموزش زبان فارسی داریم و افراد این زبان را به دلیل علاقه شأن یاد می‌گیرند ولی سیستماتیک نیست. اما دولت ارمنستان از دو سال پیش اعلام کرده که مدارس باید زبان سوم را نیز به دانش آموزان تعلیم دهند که یکی از آنها باید زبان کشورهای همسایه باید باشد. این قانون و روابط خوب سیاسی و فرهنگی دو کشور باعث شده آموزش زبان فارسی در ارمنستان گسترش یابد.

وی افزود: ما باید نسخه جدایی در ارمنستان برای آموزش زبان فارسی بپیچیم. نمی‌توان همان الگویی که در کشورهای دیگر برای ترویج زبان فارسی وجود دارد در این کشور هم پیاده کرد. باید این آموزش‌ها با توجه به ذائقه دانش آموز ارمنی تدوین شود. بهتر است معلمان و مدیران مدرسه‌های ارمنی به ایران بیایند چون مدیر هست که تصمیم می‌گیرد چه زبانی در مدرسه تدریس شود. ایجاد انگیزه در افراد موجب می‌شود تا برای افزایش ساعت آموزش تلاش کنند.

کد خبر 6096705 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • ایجاد ۲۱ چایخانه رضوی در زنجان
  • فیلم| اسرائیل در دو راهی آتش‌بس یا ادامه جنگ
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند