Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فیلم سینمایی "سرخ پوست" به نویسندگی و کارگردانی "نیما جاویدی" در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و در انتها توانست جایزه ویژه هیات داوران را از آن خود نماید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "سرخ پوست" به نویسندگی و کارگردانی "نیما جاویدی" در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و در انتها توانست جایزه ویژه هیات داوران را از آن خود نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم در حالی جایزه ویژه هیات داوران را از آن خود کرد که در هیچ یک از بخش های دیگر نتوانست سیمرغی را از آن خود نماید و همین جای سوال دارد که چگونه داوران جشنواره فیلم فجر اثری را به عنوان اثر ویژه انتخاب می‌کنند و از طرفی آن را واجد دریافت هیچ سیمرغی در بخش‌های مختلف نمی‌دانند.

به همین بهانه نگاهی انداخته ایم به دومین ساخته نیما جاویدی. فیلمی که بعد از ملبورن می بایست در انتظار اتفاقی تازه در سینمای ایران می‌بودیم و در بخش‌های هم این اتفاق میسر شد.

نقطه اوج فیلم سینمایی سرخ پوست در اولین نگاه بدون شک در طراحی صحنه مثال زدنی و همچنین فیلمبرداری بی نقص اثر بود. این دو عاملی بودند تا مخاطب این فیلم از لحاظ بصری بتواند به راحتی با اثری مطلوب و دلخواه روبرو شود.

کارگردانی جاویدی نیز بر همین اساس همگام با دو عامل پیروز اثر خودی نشان می‌داد و مخاطب با اثری به واقع نوآورانه در سینما روبرو می شد. این نوآوری در جایی دو چندان می‌شد که اتفاق و ایده‌ای جذاب و معمایی داستان را پیش می‌برد.

سرخ پوست به خوبی حرکت می‌کرد تا اینکه فیلمنامه کم کم رمق خود را از دست داده و اثری خوب در حد یک ایده در فیلمنامه ایست کرد. اتفاقی که از بخشی میانی فیلم باعث انتقاد اکثریت اهالی رسانه شده بود. اما آنچه بیش از حد موجب شگفتی میشد را باید در تغییر روند شخصیتی کاراکتر سرگرد جاوید دید.

وی که در کلیت اثر به دنبال هدفی خاص تمامی انرژی و توان خود را گذاشته و سودای مقامی بالاتر را در اندیشه دارد در انتهای کار بی دلیل و بدون هیچ مقدمه درستی در فیلمنامه تغییر رویه می‌دهد. تغییری که شاید کارگردان می خواسته آن را در گل سینه کاراکتر یا همان نشانش به رخ بکشد اما فیلمنامه هیچ توجیح درستی از آن ندارد.

پاشنه آشیل فیلم سرخ پوست بدون شک فیلمنامه اثر است. فیلمنامه ای که از یک ایده بکر شکل می گیرد اما آن ایده را بیات می کند. سرخ پوست با وجود یک فیلمنامه منسجم بدون شک می توانست یکی از بهترین آثار جشنواره فیلم فجر و طبعاً اکران سال آینده باشد.

بخش دیگر فیلم سرخ پوست که دچار فراز و فرود فراوانی بود را می‌توان در بازی بازیگران اثر دانست. بازی نوید محمدزاده در این فیلم به جا و در خدمت کارگردانی و فیلمنامه است اما بازیگران زن فیلم یعنی پریناز ایزدیار و ستاره پسیانی یکی از بدترین تجربه های خود را به یادگار گذاشته اند.

بازی و لحن و لهجه نادرست ستاره پسیانی و عدم باورپذیری نقش وی از سوی مخاطب از یک سو و حرکت های ناشیانه پریناز ایزدیار نشان داد که جاویدی در انتخاب بازیگران به اندازه دکوپاژ دقت کافی را نداشته است.

اتفاق دیگری که قطعاً دلیل گیشه ای دارد را میتوان در حضور بازیگرانی مثل آتیلا پسیانی و مانی حقیقی دید. بازیگرانی که تنها چند پلان کوتاه و بی تاثیر بازی می‌کنند و اگر به جای آنها هر بازیگری حضور پیدا می کرد شاید بسیار بهتر و با انگیزه بیشتری از پس آن بر می آمد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نیما جاویدی آتیلا پسیانی فیلم سرخ پوست فیلم نیما جاویدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ویرانگر در برزیل ده‌ها قربانی و مفقود گرفت+فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الفرات نیوز، سیل در ایالت ریوگرانده در جنوب برزیل شمار زیادی کشته و مفقود برجای گذاشت و هزاران نفر مجبور به ترک خانه‌های خود شدند. این سیل تاکنون ۵۶ کشته و ۷۴ زخمی و ۶۸ مفقود برجای گذاشته است.

این چهارمین سیل در یک سال گذشته است و سه سیل قبلی در پائیز نیز منجربه کشته شدن مجموعاً ۷۵ نفر شد.

به گفته سرویس زمین‌شناسی برزیل، حجم این سیل از سیل سال ۱۹۴۱ فراتر رفته و در برخی شهرها سطح آب به بالاترین حد خود در ۱۵۰ سال گذشته در این کشور رسیده است

روز گذشته یک سد واقع در یک نیروگاه برق آبی بین شهرهای بنتو گونکالوس و کوتپپورا تاحدی تخریب شد و تمامی شهرهای مجاور را به زیر آب برد. خروش یک رودخانه نیز باعث از بین رفتن یک پل در نزدیکی شهر لینا نوا شد.

بارش بی‌وقفه باران از روز دوشنبه آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود حداقل تا روز یکشنبه آتی ادامه یابد.

وضعیت آب‌وهوایی آمریکای جنوبی متأثر از پدیده طبیعی «ال‌نینو» است که به‌طور دوره‌ای سطح آب‌ها را گرم کرده و باعث خشکسالی در شمال و بارندگی شدید در جنوب می‌شود.

امسال این پدیده در کنار سیل‌های مکرر در جنوب، باعث خشکسالی بی‌سابقه در آمازون شده است. دانشمندان معتقدند این شرایط ناشی از تغییرات آب‌وهوایی با عوامل انسانی است.

کد خبر 6096529

دیگر خبرها

  • نویسنده فیلم سینمایی فسیل : دستمزدم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • دستمزدم برای «فسیل» هم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان نبود!
  • دستمزدم برای «فسیل» به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • سیل ویرانگر در برزیل ده‌ها قربانی و مفقود گرفت+فیلم
  • ورود باربی به دنیای ابرقهرمانانه
  • بارش باران طراوت بی‌نظیری به هوای بجنورد بخشیده است
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم