Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@02:41:49 GMT

آمریکا برای بستن اینستکس تلاش می‌کند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۰۹۱۶

بلومبرگ به اشاره به راه اندازی سامانه اینستکس نوشت: این استراتژی محکوم به شکست است. دولت ترامپ گول آن را نمی خورد. مقامات آمریکا تاکید دارند اینستکس بسته شود.

اتحادیه اروپا سعی دارد در مورد تحریم های آمریکا علیه ایران جانب هر دو طرف را نگه دارد. از یک طرف موافق نگرانی‌های دولت ترامپ در مورد تهدید فزاینده جمهوری اسلامی نسبت به ثبات در خاورمیانه است و از طرف دیگر سران اتحادیه اروپا تلاش می کنند تحریم های آمریکا را دور بزنند و رژیم ایران را مطمئن سازند که علیرغم خروج آمریکا از معاهده برجام، تجارت همچنان ادامه دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
حالا آلمان، فرانسه و انگلستان موفق شدند یک مکانیزم خاص (اینستکس) برای تجارت با ایران بسازند که هدف واضح آن دور زدن تحریم‌های آمریکاست . 
این استراتژی محکوم به شکست است. دولت ترامپ گول آن را نمی خورد. درست چند روز پس از هشدار موشکی اتحادیه اروپا ، ایران از یک کارخانه موشکی زیرزمینی رونمایی کرد و ادعا کرد مالک یک موشک بالستیک زمین به زمین هم هست . 
کشورهای حامی اینستکس می گویند هدف این مکانیزم مجوز دادن به شرکت‌های اروپایی برای عرضه دارو و مواد غذایی ضروری به ایران است، ولی اگر واقعا هدف همین بود، اروپا می توانست به راحتی از کانالی که سوئیس به همین منظور ایجاد کرده استفاده کند و در این صورت احتمال تایید آمریکا هم بیشتر بود. تجارت بشردوستانه از تحریم‌ها معاف است ولی بانک‌ها و شرکت‌های ترسوی اروپایی نگران جریمه های دولت ترامپ هستند . 
اروپایی ها مشخصاً اینستکس را برای تجارت بشردوستانه ایجاد نکرده اند . ایران امیدوار است این مکانیزمی باشد برای تمام انواع کالاها و خدماتی که مورد تحریم قرار گرفته اند . 
مقامات آمریکا تاکید دارند اینستکس بسته شود و اگر لازم باشد برای رسیدن به این هدف، تحریم‌هایی علیه هر شخص، بانک یا شرکتی که در ساخت اینستکس نقش داشته، وضع می‌کند. در همین حین عاقلانه است که آمریکا از تلاش سوئیس برای تبدیل آن به کانالی جهت ارسال کالاها و خدمات بشردوستانه به ایران استفاده کند. 

فصل اقتصاد/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Cau برچسب ها: آمریکا ، اینستکس ، اروپا ، تحریم

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آمریکا اینستکس اروپا تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۰۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟

به گزارش تابناک، تاسیسات LNG 2 قطب شمال به مدیریت شرکت نواتک در دریای یخی کارا، بخش مهمی از برنامه های مسکو برای تقویت صادرات و پر کردن خزانه است. اکنون ماه هاست که آماده ارسال گاز طبیعی مایع به بازارهای جدید، جایگزینی برای تجارت پردرآمد اروپایی با خط لوله بوده است.

  با این وجود، عملیات جدید 25 میلیارد دلاری اساساً غیرفعال باقی مانده است، تولید انرژی روسیه که به طور قابل توجهی با محدودیت های ایالات متحده مهار شده است.   روسیه مدت هاست که به دنبال افزایش سهم خود از بازار جهانی LNG بوده است، اما جنگ و کاهش شدید صادرات زمینی به اروپا به دنبال آن اهمیت این جاه طلبی ها را تقویت کرده است. مسکو می خواهد تولید LNG را تا سال 2030 سه برابر کند و حداقل 35 میلیارد دلار به درآمد سالانه اضافه کند.   روسیه در حال حاضر چهارمین صادرکننده بزرگ LNG در جهان است   مالت هامپرت، بنیانگذار مؤسسه قطب شمال، که بیش از ده سال است توسعه  روسیه در منطقه را زیر نظر دارد، اظهار داشت که "تحریم های ایالات متحده به طرز شگفت آوری خوب عمل می کند. آنها از همان ابتدا تولید LNG 2 قطب شمال را متوقف کردند و از تحویل کشتی ها جلوگیری کردند.   از زمانی که دولت بایدن در سال گذشته کارخانه LNG 2 قطب شمال را تحریم کرد، خریداران در چین و هند که قبلاً نفت روسیه را خریداری کرده و با محدودیت‌های قانونی معامله می‌کردند، از خرید LNG خودداری کردند، حتی با تخفیف.    حفظ صادرات LNG دشوارتر از صادرات نفت است، که علیرغم محدودیت های قیمتی و سایر محدودیت ها به لطف "ناوگان سایه"  ثابت مانده است. این بیشتر به دلیل تجهیزات پیچیده تر مورد نیاز برای بارگیری و انتقال سوخت فوق خنک است.   اکنون اتحادیه اروپا که هنوز به LNG روسیه متکی است و تمایلی به محدود کردن واردات ندارد، در حال آماده شدن برای اجرای برخی اقدامات خود است. اروپا صراحتاً سوخت را ممنوع نمی‌کند، اما بحث‌های بلوک نشان می‌دهد که با ورود به سومین سال جنگ، گاز دیگر محدود نیست. 

دیگر خبرها

  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا