Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، شاهرخ رمضان‌نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی در مراسم تجلیل روز مهندس اظهار کرد: ما امروز از اولین تلویزیون اینترنتی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی رونمایی می‌کنیم. کشاورزان با به کار بستن دانش و اطلاعات کشاورزی پیشرفته خواهند شد و در آینده با فعالیت مراکز خدمات غیر دولتی، کشاورزان این امکان را دارند که از مهندسان این بخش مشاوره بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مراکز از امروز کار خود را شروع می‌کنند و با نصب تابلو فعالیت‌شان راه‌اندازی می‌شود. مقرر شده تابلو 180 مرکز نصب شود که قرار است تعداد آن به 1800 مرکز برسد.

رمضان‌نژاد در ادامه تصریح کرد: با راه‌اندازی این مراکز می‌توان شاهد پیشرفته بودن و اقتصادی بودن کشاورزی باشیم. تا پایان سال 50 درصد از1800 مرکز فعالیت خود را شروع می‌کنند. راه اندازی تلویزیون     پلاس یکی از ابزارهای انتقال دانش، شیوه و آیین‌نامه‌های رسانه‌ای است که جای آن در کشور خالی بود و امیدواریم این کار بهره‌وری را افزایش دهد. خوشبختانه با توسعه ارتباطات، ابزار و تکنولوژی اکثر کشاورزان اطلاعات خود را در ارتباط با هواشناسی می‌گیرند و با استفاده از این ابزار بر روی گوشی همراه خود می‌توانند از اطلاعات بهره‌مند شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با نقش‌آفرینی در حوزه تولید مواد غذایی می‌تواند مهم ترین ابزار تامین امنیت و رفاه برای مردم کشور باشد. آثار حاصل از به کارگیری علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در عرصه‌های مختلف کشاورزی پس از انقلاب مشهود است.

وی افزود: تولید در ابتدای انقلاب 25 میلیون تن بود که این میزان در حال حاضر به 122 میلیون تن رسیده است که این مسیر از طریق بکارگیری علوم مهندسی کشاورزی طی شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی تصریح کرد: تولید در بخش شیلات از 30 هزار تن به یک میلیون و 200 هزارتن افزایش یافته که این رشد 40 برابری پس از انقلاب ناشی از علم و دانش است که با استقرار دولت تدبیر و امید و اقدامات راهبردی جهاد کشاورزی این روند افزایشی در اولویت قرار گرفت.

وی افزود: ارتقای بهر‌ه‌وری، زمینه بکارگیری، استفاده از ظرفیت‌ها و توان مهندسی کشاورزی فراهم شده است. تولید در سال 92 نود و هفت میلیون تن بود که این رقم در حال حاضر به 122 میلیون تن در سال جاری رسید که با اتکا به افزایش بهره‌وری بود.

رمضان‌نژاد تاکید کرد: در این دوره با مدیریت وزیر جهاد کشاورزی توانسته‌ایم برای بخش کشاورزی دستاوردهای ماندگاری مانند خودکفایی در گندم و پایداری آن را به ارمغان بیاوریم. امروز نظام زراعی با اتکا به تکنولوژی و علم توانسته در مقابل تهدیدهای علمی مقاومت کند.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دانش آشکارترین ابزار اقتدار یک کشور است اذعان داشت: ما به عنوان صاحبان دانش برای ارتقای کشور بیش از پیش تلاش می‌کنیم. بیش از 50 درصد از اعضای نظام مهندسی را جوانان تشکیل می‌دهند و ما با برخورداری از این دانش و نیروی متخصص جوان می‌توانیم در راستای تحقق بیانات رهبری گام برداریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی هواشناسی جوان سازمان نظام مهندسی خودکفایی در گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۵۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • همدلی نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است