Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با وجود افزایش بیش از ۲ برابری واردات گوشت گوسفندی نسبت به سال گذشته روند افزایشی قیمت گوشت در هفته‌های اخیر ادامه دار بوده، این در حالی است که مسئولان قاچاق دام از کشور را عامل اصلی گرانی‌ها عنوان کرده اند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، روند افزایش قیمت گوشت در ماه‌های اخیر بسیاری از خانوار را با مشکل روبرو کرده و در این بین با وجود اقدامات بسیار این روند هنوز متوقف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین مسئولان با ارائه روش‌های مختلف در زمینه توزیع گوشت در بین اقشار مختلف تلاش دارند تا ثبات را به بازار این محصول پروتئینی باز گردانند تا اقشار کم درآمد جامعه برای تامین نیاز خود با سختی روبرو نشوند.

البته هنوز هم قاچاق دام زنده از کشور به عنوان عمده دلیل گرانی‌های اخیر مطرح است، اما با افزایش ۲.۵ برابری واردات گوشت گوسفندی نسبت به مدت مشابه سال گذشته و برنامه ریزی برای ادامه واردات، این مشکل باید تا حدی مرتفع می‌شد، اما این بازار همچنان آشفته است.

یکی از مشکلات عمده در زمینه عرضه گوشت تنظیم بازاری بین افراد توزیع نامناسب این محصول پروتئینی در بین تمام اقشار جامعه است که با وجود گذشت هفته‌ها از این موضوع هنوز سازوکاری برای توزیع عادلانه آن مطرح نیست.

در این بین عرضه گوشت تنظیم بازار به صورت اینترنتی نیز مطرح شد که گویا هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

همچنین چندی پیش مهرفرد معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به مدل جدید توزیع گوشت تنظیم بازاری اشاره کرد و از تخصیص این محصولات بین دهک‌های کم درآمد خبر داد.

این مقام مسئول دهک‌های کم درآمد جامعه را خانوار‌های کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، شبکه تعاونی‌های کارگری، فرهنگیان، نظامی و کارمندی دانست و گفت: در کنار این نوع عرضه قرار است بخشی از گوشت مورد نیاز با ارز نیمایی وارد کشور شود و خارج از شبکه تنظیم بازار در کنار گوشت تولید داخل در اختیار بازار قرار گیرد تا بازار متعادل شود و مبنای قیمتی آن نیز نرخ تمام شده کالا خواهد بود.

گفتنی است با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال نیاز به مدیریت بازار به دلیل افزایش تقاضا بیشتر می‌شود به همین دلیل باید دید مسئولان برای توزیع این محصول پروتئینی چه تمهیداتی اندیشیده اند تا اقشار مختلف جامعه برای تامین نیاز خود با سختی روبرو نشوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قاچاق دام واردات گوشت تنظیم بازاری محصولات پروتئینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۸۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت گوشت مرغ در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن، هر بسته ۱.۸ کیلوگرمی گوشت سینه مرغ ۲۶۱ هزار تومان است.

به گزارش اقتصادآنلاین، قیمت گوشت مرغ در بازار روز برای تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته ران بی پوست مرغ ۱۸۰۰ گرم ۲۳۹ هزار تومان است.

قیمت کتف و بال زعفرانی بسته بندی شده در بسته ۸۰۰ گرم ۱۲۸ هزار تومان است. قیمت ران و سینه مرغ ۱.۸ کیلوگرم هم امروز ۲۵۴ هزار تومان اعلام شده است.

شما در جدول زیر می‌توانید قیمت انواع گوشت مرغ در بازار تهران را مشاهده کنید: 

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران