Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - استاندار تهران گفت: متکدیانی که از بیماری‌های خاص و واگیردار رنج می‌برند، بعد از جمع آوری و شناسایی به تناسب ظرفیت به بیمارستان‌ها معرفی می‌شوند.

محسنی‌بندپی در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان که با حضور رئیس پلیس پایتخت، معاون سیاسی و اجتماعی و امنیتی و انتظامی استانداری و فرمانداران تهران و شمیرانات برگزار شد؛ با تاکید بر اینکه کودکان و نوجوانان سرمایه‌های کشور هستند گفت: مسئولین موظفند آموزش، رفاه، تامین نیازهای اجتماعی و پرورش کودکان و نوجوانان را جدی بگیرند و هرگونه غفلت، آنها را به سمتی سوق می‌دهد که عامل ناهنجاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسنی‌بندپی با بیان اینکه به طور کلی دو گروه کودکان متکدی و بالغان متکدی وجود دارد اظهار داشت: شناسایی، جمع‌آوری، ساماندهی و نگهداری افراد بالغ به عهده شهرداری و کودکان متکدی به عهده بهزیستی می‌باشد که نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌ها است و مهمترین دستگاه وزارت بهداشت است.

استاندار تهران ضمن اشاره به اینکه بیشترین زمان شکل گیری فکر و ایده کودک در ۹ سالگی است عنوان کرد؛ اگر ما نتوانیم در این سن زمینه تعلیم و پرورش کودکان را شکل  دهیم، منجر به آینده ناخوشایند می‌شود و باید با کمک از متخصصین و تمامی دستگاه ‌ها مسیر تربیت، اجتماع پذیری، رشد و تکامل کودکان را در دست بگیریم.

وی خاطرنشان کرد وظیفه هر یک از دستگاه‌ها را قانون مشخص کرده است و تمامی دستگاه‌ها فعالانه پیگیر این کار می‌باشند.

محسنی بندپی یاد آور شد: متکدیانی که از بیماری‌های خاص و واگیردار رنج می‌برند، بعد از جمع آوری و شناسایی به تناسب ظرفیت به بیمارستان‌های شهدای تجریش، طالقانی، امام حسین (ع)، لقمان حکیم و شهید مدرس معرفی می‌شوند.

وی افزود: جمع آوری متکدیان، شناسایی و جذب کودکان خیابانی با اولویت مناطق محل تردد اتباع خارجی برای کلیه دستگاه‌های عضو مجتمع فوریت‌های اجتماعی شهر تهران لازم الاجرا می‌باشد.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، استاندار تهران در پایان عنوان داشت: ساماندهی متکدیان تحت مسئولیت فرماندار تهران و با محوریت مجتمع فوریت های اجتماعی شهر تهران است که عملکرد دستگاه‌ها به فرمانداری تهران گزارش می‌شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۸۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: برای نوسازی دستگاه‌های کارتخوان قدیمی اتوبوس‌ها قراردادی بستیم تا همه دستگاه‌های قدیمی را نوسازی کنیم.

مهدی علیزاده افزود: ۱۶۲ دستگاه از کارتخوان‌ها در ایستگاه اتوبوس‌های تندور نصب شده و فعالند و نرم افزار‌های لازم نیز بر روی آنها نصب شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: این دستگاه‌ها براساس قیمت مصوب شورای شهر تهران درخصوص افزایش کرایه اتوبوس‌ها در حال فعالیت است و مردم اگر کارت بزنند بر اساس قیمت‌های جدید از کارت آنها کسر می‌شود.

مهدی علیزاده افزود: در اتوبوس‌های قدیمی و بخش خصوصی هم نصب این دستگاه‌ها آغاز شده است و تا کنون هزار دستگاه نصب شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: برخی دستگاه‌های کارتخوان، یکسری ایراد‌های نرم افزاری دارد که سازمان فناوری شهرداری قول داده تا پایان این ماه اشکال‌ها را برطرف کند.

مهدی علیزاده افزود: میانگین کرایه حمل و نقل اتوبوس‌ها ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی گفت:سال گذشته ورودی خطوط ۱۸۰۰ تومان بود و براساس ۵ کیلومتر پیمایش ۴۵۰ تومان اضافه می‌شد و امسال ورودی ۲۲۰۰ شده است و براساس ۵ کیلومتر پیمایش ۲۵۰ تومان اضافه می‌شود یعنی در مقایسه با سال گذشته قیمت‌ها کاهشی بوده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: تاکنون درباره دریافت کرایه بیشتر از قیمت مصوب، تخلفی به ما گزارش نشده و درصورت گزارش با تخلفات احتمالی برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • «زنده باد درخت» بر روی بیلبورد‌های پایتخت
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • همراهی بیلبورد‌های پایتخت با هفته زمین پاک
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • خانم معلمی که کلاس درسش را در بیمارستان بر پا کرد