Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@23:53:09 GMT

صف‌های طولانی خرید ارز در خیابان فردوسی

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۹۷۳۶

تشکیل صف‌های طولانی جلوی درب صرافی‌ها برای خرید ارز، مجدد در خیابان فردوسی از سر گرفته شد و افزایش تب و تاب برای خرید و فروش ارز موجب شده تا دوباره سیستم عرضه و تقاضا به هم بخورد.

نرخ دلار بازهم براساس جوسازی‌های روانی به ۱۴ هزار تومان رسیده است و همین موضوع با فرا رسیدن آخرین ماه سال و سفر‌های برون مرزی در نوروز تداخل پیدا کرده و تصویر ذیل را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا ترکاشوند، دبیرکل کانون صرافان ایرانیان با بیان اینکه، نوسان قیمت در بازار ارز طی روز‌های اخیر دارای عوامل مختلف است، گفت: همه ساله در ایام پایانی سال و با نزدیکی عید نوروز سفر‌های نوروزی افزایش می‌یابد، ضمن اینکه افزایش درآمد مازاد خانوار‌ها در این ایام منجر به رشد تقاضا شده است.

وی افزود: بخشی از این نوسانات به دلیل سررسید سپرده‌های بانکی در اسفند ماه است.

ترکاشوند با انتقاد به نبود محلی برای جذب نقدینگی سرگردان مردمی، گفت: نقدینگی سرگردان در دست مردم و نبود محلی برای جذب این سرمایه، عاملی برای ایجاد هیجان و برهم زدن تعادل بازار است.

دبیرکل کانون صرافان از رسانه‌ها درخواست کرد با تدبیری مناسب اخبار را منتشر کنند تا از ایجاد تشویش در اذهان و ناامنی دارایی مردم جلوگیری شود و تمام اقشار جامعه بتوانند با پول ملی با امنیت و اطمینان کار کنند.

چند نرخی دلار عامل نگرانی مردم برای قیمت ارز

همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از عوامل ایجاد فساد در بازار ارز را چند نرخی بودن و همچنین تعلل در ایجاد بازار متشکل ارزی دانست و گفت: زمانی که نرخ ارز در کشور این‌گونه دچار شکاف شود و صادرکنندگان و واردکنندگان در تهیه ارز با دریچه‌های مختلفی روبه‌رو شوند، این امر منجر به افزایش نوسانات می‌شود.

وی افزود: باید برای جلوگیری از این‌گونه نوسانات بازار و دادوستد ارزی، قانونی تهیه شود و این بازار همان بازار متشکل ارزی است که بار‌ها توسط رئیس کل بانک مرکزی تأکید شده است.

دارابی گفت: یکی دیگر از عواملی که این روز‌ها بازار‌ها را تحت تأثیر قرار داده است نیاز به نقدینگی شرکت‌هاست. همین امر تقاضای ارز در بازار را بالا برده و قطعا حباب و گرانی را هم به همراه خواهد داشت.

متأسفانه دو عامل جدی بازار ارز را تهدید می‌کند، وجود دلالان در فضای مجازی و ایجاد جوی روانی بر مبنای اخبار منتشر شده درخصوصFATF است. این دلال‌ها با بیان مواضعی کاملا غیر واقعی جامعه را برای تهیه دلار و یورو و ذخیره آنها در منزل تحریک می‌کنند. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خرید و فروش نوروز ارز عید نوروز درآمد رشد نقدینگی جامعه پول دلار سرمایه رئیس کل بانک مرکزی گرانی فضای مجازی یورو سفرهای نوروزی خیابان فردوسی خرید ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • شمش خم کن چیست؟
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • راهنمای خرید پارتیشن اداری و کاربرد های آن
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • بازار‌های روز در منظریه راه‌اندازی می‌شود