Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@22:16:19 GMT

انحصاری در واردات گوشت نیست

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۲۱۸۸

انحصاری در واردات گوشت نیست

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علی اکبر مهرفرد معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: بر خلاف ادعای مطرح شده مبنی بر وجود انحصار در صدور مجوز واردات گوشت، تاکنون به ۲۷۴ شرکت برای واردات حدود ۳۰۰ هزار تن گوشت مجوز داده شده است.

وی با اشاره به اینکه در هفته گذشته اطلاعات غلطی در برنامه مطرح شد، از دست اندرکاران برنامه پایش خواست تا کسانی که متخصص در امور واردات گوشت هستند و اهلیت دارند به این برنامه دعوت شوند تا از ایجاد نگرانی در مردم جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرفرد، موضوع مجوزفروشی واردات گوشت را نیز تکذیب کرد و با اشاره به اقدامات بدخواهان برای عدم دسترسی ایران به منابع ارزی خود گفت:مقداری گوشت در بنادر کشور موجود است، اما هنوز نتوانسته ایم آن را ترخیص کنیم.

بیشتر بخوانید: تولید گوشت گاو و گوساله ۱۸ درصد کاهش یافت/۵۲ میلیون راس مجموع تعداد دام سبک در مهرماه

وی ادامه داد: این گوشت‌ها با اعتماد طرف خارجی به طرف ایرانی به کشور وارد شده و بانک مرکزی اغلب این محموله‌ها را تخصیص ارز داده، اما پول به حساب فروشنده منتقل نشده تا فروشنده اسناد را به خریدار داخلی برساند و طرف ایرانی بتواند محموله‌ها را ترخیص کند.

مهرفرد افزود: بدون داشتن اسناد، امکان ترخیص وجود ندارد.

وی  درباره قیمت گوشت گوسفند گرم وارداتی، گفت: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی وارداتی بین ۳۳ تا ۴۰ هزار تومان متغییر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به شائبه طرح شده مبنی بر فروش گوشت ۴۰ هزار تومانی به قیمت ۱۲۰ هزار تومان، تصریح کرد:  قیمت لاشه گوشت گوسفند وارداتی با لاشه گوشت گوسفند داخلی مقایسه شد که غلط است.

وی با اشاره به اینکه قیمت ۱۲۰ هزار تومانی نیز برای لاشه گوشت گوسفند داخلی اشتباه است، ادامه داد: بر اساس آمارنامه بانک مرکزی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، میانگین قیمت هر کیلوگرم لاشه گوسفند داخلی بین ۷۵ تا ۹۷ هزار تومان متغییر است.

مهرفرد گفت: گوشت گوسفند وارداتی برای مصرف کننده به قیمت هر کیلوگرم ۴۰ هزار تومان در میادین میوه و تره و بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و برخی فروشگاه‌های منتخب عرضه می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بر اساس نظر دولت، تامین گوشت وارداتی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و توزیع آن بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است، اظهار کرد: با توجه به اختلاف قیمت گوشت‌های وارداتی و داخلی و ایجاد صف، توزیع گوشت وارداتی هدفمند خواهد شد.

مهرفر در خصوص فعالیت در زمینه واردات گوشت، تصریح کرد: هم اکنون هیچ سهامی و مدیریتی در هیچ شرکت خصوصی ندارم؛ البته قبل از آن که وارد این مسئولیت بشوم، از گردونه دولت خارج بودم و فعالیت‌هایی را با برخی دوستان داشتم، ولی وقتی چنین مسئولیتی را پذیرفتم و این موضوع را به همراه اسناد و مدارک به سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرده ام که می‌توانید از این سازمان سئوال کنید.

وی در پاسخ به این سوال مبنی بر مشخص نبودن نشانی کشتارگاه‌ها در سامانه ثبت سفارش گفت: که کشتارگاه‌هایی که سازمان دامپزشکی معرفی می‌کند، همه کد دارند و بر اساس این کد مشخص است که کشتارگاه مربوط به کدام کشور می‌باشد، اما در صورت هرگونه ابهام، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سازمان دامپزشکی و یا این معاونت، اطلاعات لازم را دریافت کنند.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی به منظور تشخیص صلاحیت و اهلیت داشتن شرکت متقاضی واردات گوشت از سازمان دامپزشکی، شرکت پشتیبانی امور دام و انجمن واردکنندگان فرآرده‌های خام دامی استعلام می‌گیرد و این انجمن مجوز صادر نمی‌کند بلکه به عنوان یک تشکل تخصصی به ما مشورت می‌دهد.

انتهای پیام/

قیمت ۱۲۰ هزار تومانی نیز برای لاشه گوشت گوسفند داخلی اشتباه است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دامداران واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۲۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟