Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@20:46:59 GMT

5 توصیه‌ برای سلامت زنان شاغل

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۹۱۸۸۰

بیماری‌های قلبی قاتل شماره یک زنان، استرس عامل اصلی بیماری‌های قلبی-عروقی و کار منبع اصلی استرس برای بزرگسالان است. ناطقان: "پروی پاروانی"، متخصص بیماری‌های قلبی-عروقی از دانشگاه "لوما لیندا"ی کالیفرنیا که بر بیماری‌های قلبی-عروقی زنان تمرکز دارد در این مورد می‌گوید: تنها زمانی آمار بالای مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های قلبی در زنان کاهش می‌یابد که زنان خود، سلامت قلب‌شان را در اولویت قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زنان باید خودشان برای سلامت قلب خود اهمیت قائل شوند. یکی از مراحل مهم در اهمیت دادن به سلامت قلب، توجه زنان به عوامل استرس‌زا در محیط کاری‌شان است.
در ادامه پنج توصیه برای کاهش استرس در محل کار عنوان شده است:

۱) تکنیک‌های کاهش استرسِ صورت را امتحان کنید: این متخصص قلب و عروق توصیه می‌کند در صورتی که در وضعیت استرس‌زایی در محل کار خود قرار دارید از تکنیک‌های تمدد اعصاب مانند ماساژ گونه‌ها یا پیشانی بهره ببرید. هم‌چنین می‌توانید برای رهایی از محیط‌های استرس‌زا، تمرین تنفس عمیق در وضعیتی استوار و با چشمان بسته را انجام دهید. این تکنیک اضافی زمانی که با همکارتان بحثتان شده یا به دلیل مسائل کاری آشفته شده‌اید، می‌تواند مفید واقع شود.

۲) از ورزش‌های کوچک کمک بگیرید: ورزش کردن حتی به میزان کم بهتر از اصلا ورزش نکردن است. داشتن برنامه کاری شلوغ و نداشتن وقت کافی، دلایل مناسبی برای غیرفعال بودن نیستند. برای مثال این متخصص قلب در این باره می‌گوید که یک دوچرخه ثابت کوچک در زیر میز کاری خود قرار داده و به هنگام کار کردن پشت میز از این وسیله برای ورزش کردن استفاده می‌کند. از دیگر تحرکات و ورزش‌هایی که می‌تواند ضربان قلب شما را بالا ببرد، می‌توان به شنای سوئدی، پارک کردن ماشین دورتر از محل کار، هر ساعت ایستادن، استفاده از پله‌ها به جای آسانسور یا ۱۰ دقیقه پیاده‌روی پس از ناهار اشاره کرد.


۳) آب کافی بنوشید: همیشه یک بطری دستی آب به همراه داشته باشید. بیشتر بدن ما از آب تشکیل شده و نوشیدن آب کافی برای حفظ عملکرد دستگاه‌های بدن اهمیت زیادی دارد.

۴) اگر رییس هستید، تحرک بدنی داشته باشید: اگر شما خود رییس هستید، تیم‌هایی را بر اساس ورزش در حین کار تشکیل دهید. یک ساعت برای ورزش اختیاری در باشگاه محل کار خود تعیین کنید یا فعالیت‌هایی مانند یوگا یا یک کلاس تمدد اعصاب برگزار کنید.

۵) وعده‌های غذایی خود را برنامه‌ریزی کنید: اگر برنامه غذایی هفتگی داشته باشید، از صرف انرژی ذهنی برای انتخاب وعده‌های غذایی در طول روز کاری خود جلوگیری می‌کنید. وعده‌های غذای و میان‌وعده‌های سالم را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که به جای مصرف گوشت زیاد بیشتر از سبزیجات و میوه‌ها استفاده کنید.

بنا بر گزارش سایت سلامت دانشگاه لوما لیندا، به گفته متخصص قلب و عروق این دانشگاه، زنان برای حفظ سلامت قلب خود علاوه بر در نظر گرفتن عوامل استرس‌زای محیط کاری باید به سه عامل اصلی بیماری‌های قلبی-عروقی یعنی استعمال دخانیات، مصرف الکل و سوابق خانوادگی نیز توجه کرده و ضمن اجتناب از استعمال دخانیات و مصرف الکل با در نظر گرفتن سوابق خانوادگی بیماری‌های قلبی-عروقی به پزشک متخصص برای انجام آزمایش‌های مربوطه مراجعه کنند. منبع: ایسنا برچسب ها: بیماری‌های قلبی ، استرس ، زنان شاغل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری های قلبی استرس زنان شاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

ایتنا - آمارهای سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد امید به زندگی زنان در بیشتر کشورهای جهان بیشتر از مردان است. اما علت این مسئله چیست؟
به طور متوسط ​​زنان ۵ سال بیشتر از مردان عمر می‌کنند اما این شکاف جنسیتی بر اساس کشور و سن متفاوت است.

فاکتورهای زیادی مانند عوامل زیستی، رفتاری و اجتماعی وجود دارد که شکاف جنسیتی در امید به زندگی را افزایش می‌دهد.

مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده تفاوت‌های عمیقی را بین زنان و مردان در مورد علل اصلی بیماری و مرگ زودرس بین دو جنس نشان داد.

در این مطالعه که در The Lancet Public Health منتشر شده، محققان نتایج خود را با مقایسه سال‌های زندگی از دست رفته به دلیل ۲۰ علت اصلی بیماری یا مرگ زودرس به دست آوردند.

 
این تحقیق بر روی مردان و زنان بالای ۱۰ سال در سراسر جهان و در ۷ منطقه بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ انجام شد.

بر اساس این مطالعه، مردان بیش از زنان تحت تأثیر شرایطی قرار می گیرند که منجر به مرگ زودرس می‌شود، مانند COVID-19، سوانح جاده‌ای، بیماری‌های قلبی عروقی، و بیماری‌های تنفسی و کبدی.

از سوی دیگر، زنان بیشتر به امراضی دچار می‌شوند که غیرکشنده است، از جمله مشکلات اسکلتی عضلانی، شرایط سلامت روان، و اختلالات سردرد.

با ادامه بهبود مراقبت های بهداشتی و برابری جنسیتی، شکاف جنسیتی در امید به زندگی احتمالا در آینده کاهش می یابد.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟