Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: استعفای آقای ظریف را می‌توان مانند دیگر اعضای کابینه فعلی در یکی از بدترین شرایط تلقی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا خانلری در گفت‌وگو با  شاخص، درخصوص استعفای وزیر امور خارجه کشور اظهار کرد: استعفای آقای ظریف را می‌توان مانند دیگر اعضای کابینه فعلی در یکی از بدترین شرایط تلقی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین افزود: متاسفانه کناره‌گیری وزیر راه و شهرسازی، وزیربهداشت و وزیرصنعت در اوج بحران را می‌توان ناتوانی و ناکارآمدی دولت تلقی کرد.

وی با بیان اینکه موقعیت مناسبی برای استعفای آقای ظریف وجود ندارد، خاطرنشان کرد: نگاهی که دولت از سال ۹۲ در مسائل به ویژه مسائل خارجی داشته مورد تایید نیروهای انقلابی نبوده است و در راس آن نیز مقام معظم رهبری به کرات تذکراتی را دادند، اما مدارا کردند وشاید لازمه کار در این بوده است.

این مسئول تصریح کرد: بعد از جشن باشکوه چهل سالگی انقلاب و ورود به دوره جدید، بویژه با تامل و تعمق در بیانیه مقام کعظم رهبری نشان از این است که بعد از این موفقیت، باید با روحیه و امید بالاتری یک حرکت پرتوان جهادی داشته باشیم.

خانلری اضافه کرد: طبیعی است که بعد از انتشار بیانیه مقام معظم رهبری بسیاری از عهده مسئولیتشان برنیایند و از همراهی مقام ولایت و مردم بیدار ولایی برای ادامه این حرکت انقلابی کناره‌گیری کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین عنوان کرد: هم اکنون ملت ایران و در راس آن مقام معظم رهبری در خصوص fatf  نظر مثبتی ندارند اما وزیر خارجه به اقتضای جایگاهی که دارد و متاسفانه دیگاه مثبتی که در این زمینه داشتند؛ شاید به تعبیری احساس ناتوانی کردند و نتوانستند همراهی کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه آقای ظریف هم در نامه استعفای خود ناکارآمدی و ناتوانی را مطرح کرده بود اما براساس قانون خیلی از کشورهای دیگر هم یک مسئول باید تمام مسئولیت‌های حوزه مدیریتی خود را بپذیرد و بعد استفعفای خود را با دلیل موجه اعلام کند.

خانلری بیان کرد: مسائل مربوط به پرونده هسته‌ای، برجام و fatf  به گونه‌ای نیست که پذیریم آقای ظریف از مسئولیت شانه خالی کرده است، وزیرامور خارجه باید تاحدودی مسائل و مشکلات حیطه کاری خود را جمع کند و بعد با دلایلی کناره‌گیری کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در پایان گفت: شاید تصور آقای ظریف بر این باشد که ادامه راه در این شرایط امروز انقلاب و صحنه بین‌الملل نیروهای باانگیزه و جهادی را می‌طلبد تا بتواند همکاری لازم را داشته باشد به همین دلیل کناره گیری کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فشارها برای استعفای سوناک

 پس از شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات شوراهای شهر، نتایج یک نظرسنجی صورت گرفته نشان می‌دهد که نیمی از مردم این کشور خواهان استعفای ریشی سوناک از مقام نخست وزیری هستند.

به گزارش ایرنا، یافته‌های موسسه یوگاوو نشان می‌دهد که ۳۹ درصد از مردم انگلیس معتقدند سوناک باید پیش از برگزاری انتخابات سراسری، کناره‌گیری کند؛ ۴۰ درصد چنین عقیده‌ای ندارند و ۲۱ درصد هم بی‌تفاوت هستند.

سوناک در واکنش به شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار در انتخابات شوراهای شهر انگلیس که پنجشنبه گذشته برگزار شد، اعتراف کرده است که در انتخابات آتی پیروز نخواهد شد.

او با بیان این پیش‌بینی که حزب کارگر به رهبری «کی‌یر استارمر» کرسی‌های پارلمانی بیشتری را در انتخابات تصاحب خواهد کرد، اما مدعی بروز پدیده «پارلمان معلق» شده است.

پارلمان معلق در شرایطی پدید می‌آید که هیچ‌کدام از احزاب سیاسی انگلیس نتوانند اکثریت ۶۵۰ کرسی مجلس عوام (۳۲۶ کرسی) را به دست آورند. در صورت بروز این وضعیت، حزبی که بیشترین کرسی‌های مجلس عوام را به دست آورده است برای تشکیل دولت باید با یک حزب دیگر ائتلاف کند.

سوناک در گفت‌ وگو با نشریه تایمز چاپ لندن ادعا کرد که ائتلاف حزب کارگر با یکی از احزاب لیبرال دموکرات، سبز و یا حزب ملی اسکاتلند برای کشور «فاجعه‌بار »خواهد بود. وی گفت: کشور به تجارت سیاسی نیاز ندارد، بلکه به اقدام نیاز دارد. ما تنها حزبی هستیم که برای تحقق اولویت‌های مردم برنامه داریم.

نخست وزیر انگلیس همچنین در یادداشتی برای نشریه دیلی‌تلگراف ادعا کرد که کلید آبادانی و رونق اقتصادی کشور تنها در دست محافظه‌کاران است.

وی مدعی شد: تحولات چند هفته اخیر انتخاب روشنی را در برابر مردم قرار داده است؛ برنامه حزب محافظه‌کار در مقابل بی‌برنامگی حزب کارگر، اقدامات اصولی و جسورانه محافظه‌کاران در برابر عقب‌نشینی‌های حزب کارگر، سابقه عمل به وعده‌ها در مقابل بازی‌های سیاسی، رهبری متمرکز بر آینده کشور در مقابل حزبی که وسواس زیادی به صحبت در مورد گذشته دارد.

سوناک ادعا کرد: خواه اقتصاد، مهاجرت، رفاه یا دفاع از قلمرو انگلیس باشد، محافظه‌کاران برنامه‌ای دارند که کار می‌کند، اما حزب کارگر هیچ‌ برنامه‌ای ندارد.

با این حال رهبر حزب کارگر خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شده است. او هفته پیش در جمع خبرنگاران و حامیان حزب کارگر گفت: «ما خواهان برگزاری انتخابات سراسری هستیم. می‌خواهیم در انتخابات پیروز شویم و کشور را در مسیر پیشرفت قرار دهیم». استارمر تصریح کرد که نتیجه انتخابات شوراهای شهر نشان می‌دهد که حزب محافظه‌کار حتی یک روز هم نباید در دولت بماند.

بر اساس نتایج اعلام شده، حزب کارگر در انتخابات شوراهای شهر موفق به کسب یک هزار و ۱۵۸ کرسی شد که ۲۳۲ کرسی نسبت به انتخابات دور قبل افزایش نشان می‌دهد. در مقابل حزب حاکم محافظه‌کار با از دست دادن حدود ۵۰۰ کرسی، شکست سنگینی را تجربه کرده است.

نخست وزیر انگلیس هنوز زمان برگزاری انتخابات سراسری را که باید حداکثر تا پیش از ۲۸ ژانویه ۲۰۲۵ (۹ بهمن) برگزار شود اعلام نکرده است. انتخابات در انگلیس طبق یک سنت دیرینه، در فصل بهار یا پائیز برگزار می‌شود اما سوناک می‌گوید که این رویداد سیاسی زمانی خواهد بود که گزینه‌ها برای مردم روشن باشد.

این اظهارات او گمانه زنی‌ها درباره احتمال برگزاری انتخابات تا پیش از تعطیلات تابستانی پارلمان را افزایش داده است. سوناک هم این ایده را نه رد و نه تائید کرده است.

به هر روی مردم انگلیس ظرف ماه‌های آینده پای صندوق‌های رای خواهند رفت تا درباره سرنوشت سیاسی این کشور تصمیم‌گیری کنند و طبق بیشتر نظرسنجی‌ها حزب حاکم محافظه‌کار روزهای پایانی خود را در قدرت سپری می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بدترین خرید فرگوسن در یونایتد چه کسی بود؟
  • کاربلد و پُرافتخار در پشت صحنه؛ آنتونیو پینتوس و نهمین فینال لیگ قهرمانان اروپا
  • ویژگی بارز «آیت‌الله لاری» جلوگیری از رواج منکرات در جامعه بود
  • «جان سوینی» وزیر اول اسکاتلند شد
  • سازمان‌جهانی غذا: ذخیره غذا در غزه تنها پاسخگوی چهار روز است
  • علت استعفای سرمربی خوشه طلایی مشخص شد
  • برگزاری اجلاس گروه کاری دریای خزر در تهران
  • آمریکا: اقدامات اسرائیل در رفح همچون پیش درآمدی برای عملیات نظامی بزرگتر است
  • افزایش فشارها برای استعفای سوناک
  • ایران میزبان نشست گروه کاری مقامات ارشد درباره دریای خزر