Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@03:21:21 GMT

ضرورت مطالبه‌گری شهروندان در حوزه ایمنی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۰۲۸۷۹

ضرورت مطالبه‌گری شهروندان در حوزه ایمنی

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه این سوال مطرح است که ما چگونه می‌توانیم مشارکت مردم را در مقوله ایمن‌سازی افزایش دهیم گفت: اگر مردم بتوانند در مقوله ایمنی مطالبه‌گری کنند، برای مثال ایمنی یک ساختمان را از سازنده آن و... مطالبه کنند و به الگویی برای زندگیشان تبدیل شود در بحث ایمنی بسیار پیشرفت خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، مهدی داوری در اختتامیه چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی ایمنی شهری و آتش نشانی که عصر امروز در هتل المپیک برگزار شد اظهار کرد: توجه به مقوله ایمنی و پیشگیری حوادث یکی از مهمترین مسائلی است که باید در کشور به آن توجه کنیم و نیاز به توسعه سخت افزاری و نرم افزاری این موضوع بسیار اهمیت دارد و شاید توجه سخت افزاری به این مسئله همواره راحت‌تر اتفاق می‌افتاد. 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این مسئله مورد توجه مدیریت اجرایی کشور نیز هست و آن چیزی که در آتش‌نشانی تهران اتفاق افتاده در چند وقت اخیر واقعا قابل ملاحظه بوده است، آتش نشانی توانسته گام های بلندی را در توسعه ایستگاه ها، تجهیزات و آموزش پرسنلش بردارد و قطعا این توسعه همواره لازم و نیاز خواهد بود تا به حد مطلوب برسیم. هرچند من معتقدم که به روز رسانی تجهیزات و آموزش های آتش نشانی مسئله ای نیست که با یک پروژه به اتمام برسد چون شرایط زندگی هر روز متفاوت می‌شود و سرعت تغییرات در شهرها بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف آتش نشانی ها به عنوان یکی از متولیان اصلی موضوع ایمنی و پیشگیری، توجه به ارتقاء سطح دانش آنها در سازمان‌ها است گفت: ما باید بدانیم یکی از راه های جلوگیری از حوادث، افزایش سطح دانایی است و این توجه در تمام آتش نشانی ها احساس می شود. اما از طرفی جلب توجه محافل عملی نیز به موضوع ایمنی و آتش نشانی یکی از موضوعاتی است که باید به آن اهمیت بدهیم و یکی از اهداف ما از این همایش ها نیز در حقیقت تبادل همین دست یافته ها و تجربه ها و تخصص ها است تا بتوان از ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد استفاده کرد. 

وی افزود: هم افزایی میان سازمان‌های تخصصی مثل رابطه سازمان آتش نشانی با سازمان مدیریت بحران و.. رابطه بسیار خوبی است و ما می‌دانیم در سایه این هم افزایی است که می توانیم گام های خوبی را برای ایمنی شهرمان برداریم.

وی با اشاره به اینکه یکی از چالش های ما، ساختمان هایی هستند که مشکلات ایمنی دارند و آتش نشانی باید بتواند با اصلاح آیین نامه‌ها و ضوابط، گام ها را آسان‌تر کند و ساختمان‌ها راحت‌تر بتوانند به سمت ایمن‌تر شدن بروند گفت: همراه بودن مردم بحث اصلی است و این سوال مطرح است که ما چگونه می‌توانیم مشارکت مردم را در مقوله ایمن سازی افزایش دهیم زیرا اگر مردم بتوانند در مقوله ایمنی مطالبه گری کنند، برای مثال ایمنی یک ساختمان را از سازنده آن مطالبه کنند و به الگویی برای زندگیشان تبدیل شود در بحث ایمنی بسیار پیشرفت خواهیم داشت. 

وی با اشاره به اینکه زمان طلایی فرار نسبت به سال های گذشته از ١٧دقیقه به دو دقیقه رسیده است گفت: راه های فرار و خروج اضطراری یکی از مهم ترین وسایلی است که باید به آن توجه کرد و با توجه به ساختار ساختمان های ۴٠ سال گذشته، فرصت فرار ١٧دقیقه بود اما در حال حاضر دو دقیقه شده است پس متوجه می شویم که توجه به ایمنی ساختمان چقدر مهم است. 

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران افزود: حتی دسترسی آتش‌نشانان به ساختمان‌ها نیز تضمینی برای ایمنی نیست در تمام دنیا قطعا معابر و ساختمان‌هایی وجود دارد که دسترسی به آن‌ها امکان پذیر نیست اما توجه به ایمنی ساختمان که باید با محاسبات دقیق انجام شود می‌تواند صدمات و خسارات را کاهش دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۲۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: شاهد کاهش ۲۲ درصدی حوادث و ۳۳ درصدی فوتی‌ها در بخش ساختمان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، غلامرضا اشرفی امروز در حاشیه برگزاری مانور ایمنی بازرسی از کارگاه‌های ساختمانی در مرکز استان که در شرکت تعاونی در حال ساخت مسکن جهش مارال بنای خاوران انجام شد، اظهار داشت: در این مانور نواقص ایمنی کارگاه مذکور از سوی بازرسان کار مورد بررسی قرار گرفت و نواقص مذکور در قالب صدور ابلاغیه بازرسی به کارفرما ابلاغ شد.

وی در تشریح عملکرد حوزه بازرسی کار اداره کل بیان کرد: سال گذشته 7 هزار و 344 مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول ماده 85 قانون کار صورت گرفته است. این بازرسی‌ها در قالب بازرسی‌های ادواری و موردی از کارگاه‌های مذکور انجام و در مجموع منجر به صدور 6 هزار و 864 مورد ابلاغیه رفع نقص شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی افزود: 3 هزار و 341 مورد بازرسی (46 درصد از کل بازرسی‌های استان) از کارگاه‌های پرخطر استان بوده که از این تعداد یک هزار و 965 مورد در صنعت ساختمان انجام شده است. کارگاه‌های ساختمانی دارای بالاترین آمار حوادث در سطح کشور هستند که سهم کارگاه‌های ساختمانی در استان 41 درصد از کل حوادث است.

وی بیان کرد: با انجام برنامه‌هایی همچون برنامه ملی پیشگیری از حوادث ناشی از کار و ارتقای ایمنی در کارگاه‌های ساختمانی، الزام به تأیید صلاحیت ایمنی پیمانکاران بخش ساختمان، استقرار مسئولان ایمنی و آموزش شاغلین در این بخش شاهد کاهش 22 درصدی حوادث و 33 درصدی فوتی‌ها در بخش ساختمان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن بوده‌ایم.

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: طرح جدید کالا برگ الکترونیک از دهه فجر سال گذشته آغاز شده و تا 17 اردیبهشت امسال ادامه دارد افزود: 4هزار و 22 فروشگاه استان در این طرح مشارکت دارند. 78 درصد جمعیت استان در دهک یک تا 7 قرار دارند. تاکنون مشمولان این طرح حدود یک هزار و 500 میلیارد تومان خرید انجام داده‌اند و اقلامی مانند برنج و ماکارونی بیشترین میزان فروش را داشته است.

وی از کاهش 15 درصدی حوادث ناشی از کار و کاهش 58 درصدی فوتی‌ها در این حوزه خبرداد و تصریح کرد: خراسان جنوبی در مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها رتبه چهارم کشوری را دارد. میزان اشتغال مجدد بیکاران 185 نفر بوده است. طی سال گذشته 7 هزار و 144 مورد بازرسی با اولویت معدن، صنعت و ساختمان انجام شده است.

اشرفی از فعالیت یک هزار و 121 تعاونی در سطح استان خبر داد و گفت: طی سال گذشته صادرات شرکت‌های تعاونی به کشورهای همسایه، حاشیه خلیج فارس و کشورهای اروپایی، 23 میلیون دلار بوده که افزایش 49 درصدی را نشان می‌دهد. سال گذشته 2 هزار و 158 فرصت شغلی در تعاونی‌ها ایجاد شده است. در این مدت بالغ بر 124 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی اعلام شده و تاکنون بیش از 80 میلیارد تومان آن‌ پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی خراسان جنوبی، با اشاره به اقدامات انجام شده طی سال گذشته افزود: در این مدت 10 هزار و 659 فرصت شغلی در سامانه ملی رصد ثبت شده که 14 هزار و 500 نفر توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شده است. 12 مرکز کاریابی در سطح استان وجود دارد و طی سال گذشته 1400 نفر به‌‌کارگیری شده‌اند. با توجه به قوانینی مانند ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی، 228 گشت بازرسی نیز انجام شده است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • دو مصدوم در انفجار گاز در اهواز
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • واژگونی پراید در آزادراه قزوین- تهران ۳ فوتی برجای گذاشت
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد