Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - این چند سوال برای ثبت در تاریخ است؛ باشد که عاقلان و هر آن که در او ذره ای انصاف و ایران دوستی وجود دارد، بدون تعلقات سیاسی و جناحی و صرفاً از منظر میهن دوستی و آینده فرزندانش که در این ملک خواهند زیست درباره آنها تأمل کند. ذکر این نکته ضروری است که پرسش های زیر نافی مسؤولیت های دولت کنونی و توجیه کننده ضعف های آن نیست:

- کدام جریان سیاسی در سال 1384 دولتی را تحویل گرفت که هم خزانه ای پر و پیمان از خود بر جای گذاشته بود و هم رویکرد تعاملی با دنیا داشت ولی با تندروی های جاهلانه و غیرضروری، روز به روز کشورمان را به انزوا برد و تحریم برد؟

-کدام جریان برای سال های سال تحریم ها را برکت می دانست و قطعنامه هایی که معیشت مردم ایران را نشانه گرفته بودند را "کاغذ پاره" می نامید و قدرت های جهانی را به ادامه صدور قطعنامه علیه ایران تشویق می کرد تا بدانجا که "قطعنامه دان شان پاره شود"؟

- کدام جریان سیاسی باعث شد پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل برود و تنها در 4 سال ( از 2006 تا 2010)، 6 قطعنامه سنگین تحریمی علیه ایران تصویب شود؟ آن هم ذیل فصل 7 منشور ملل که ناظر به صلح و امنیت جهانی است و این امکان را می داد که در صورت ادامه روند قبلی، اتحادی از کشورهای دنیا به طور مشروع به ایران حمله کنند، درست مانند آنچه بعد از حمله عراق به کویت رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



- کدام جریان سیاسی بود که باعث شد اتحادیه اروپا 16 فصل تحریمی علیه ایران وضع کند و مراودات چند قرنی ایران و اروپا به صفر متمایل شود؟

- کدام جریان سیاسی با ندانم کاری هایش باعث شد شورای حکام سازمان انرژی اتمی 12 قطعنامه علیه ایران تصویب کند و ایران را به عنوان کشوری پنهانکار، دروغگو و خطری برای امنیت جهانی معرفی کند؟

- کدام جریان سیاسی باعث شد آمریکا علاوه بر تحریم های قبلی، در 14 فصل دیگر نیز ایران را تحریم کند؟

- کدام جریان سیاسی به سفارت انگلیس حمله کرد و روابط ایران و اروپا را بیش از پیش تخریب و چهره ای متوحش از ایران به نمایش گذاشت؟

- کدام جریان سیاسی سفارت عربستان  را به آتش کشید و باعث شد کشورهای عربی و اسلامی که روابط خوبی با عربستان دارند، نسبت به ایران موضع بگیرند؟ و عربستان نیز با پشتوانه نفتی و ارزی خود، عزم خود را جزم کند تا مشتریان نفت ایران را به سمت خود بکشد؟

- کدام جریان سیاسی از این که ترامپ از برجام خارج شد ابراز خوشحالی کرد تا بتواند بار دیگر سر و سامانی به کاسبی تحریم بدهد؟

- کدام جریان سیاسی هنوز که هنوز است مانع از الحاق ایران به fatf و پالرمو می شود ، در حالی که می داند اگر ایران ملحق نشود، همان چند بانک محدودی هم که بعد از خروج امریکا از برجام هنوز با ایران کار می کنند اعلام کرده اند که روابط مالی خود با ایران را قطع خواهند کرد؟

و حالا چند سوال دیگر:

- کدام جریان سیاسی در سال 1392 دولتی را با خزانه خالی و دنیایی از روابط تخریب شده با جهان تحویل گرفت و کوشید سر و سامانی به آن بدهد؟

- کدام جریان سیاسی توانست برای اولین بار در تاریخ روابط بین الملل، بدون این که به قطعنامه های تحریمی عمل کند یا وارد جنگ شود، همه قطعنامه هایی که علیه ایران بود را یکجا لغو کند و پرونده کشور را در شورای امنیت مختومه کند؟

- کدام جریان سیاسی تمام 16 فصلی که مشمول تحریم های اروپا بود را از تحریم خارج کرد تا اروپایی که قبل از آن، حتی از فروش دارو هم به ایران امتناع می کرد تجهیزات نفتی، اقلام صنعتی و حتی ایرباس به ایران بفروشد و در یک قلم، 500 میلیون یورو سرمایه به ایران بیاورد برای تولید محصولات مشترک خودرویی و در موردی مشابه 500 میلیون یوروی دیگر برای ساخت نیروگاه خورشیدی در ایران؟

- کدام جریان سیاسی 12 قطعنامه شورای حکام آژانس اتمی را لغو و پرونده ایران را عادی کرد؟

- کدام جریان سیاسی تحریم های 14 گانه آمریکا علیه ایران را به حالت تعلیق درآورد و میلیاردها دلار پول ایران را از آمریکا بازستاند به گونه ای که بعدها صدای ترامپ هم از امتیازاتی که ایران گرفته بود درآمد؟

- کدام جریان سیاسی در برابر گفتمان حمله به سفارتخانه ها و ادبیات القاء ترس از ایران ایستاد و کوشید چهره ای عقلانی و صلح دوست از ایران به جهان مخابره کند اما مدام با کارشکنی های عجیب و غریب مواجه شد؟

و سوال نهایی:

کدام جریان هم اکنون خود را "طلبکار" می داند و تو گویی هیچ نقشی در پایه گذاری اوضاع وخیم این روزهای ایران و حال ناخوش مردم رنج دیده ایران ندارد!

بعد از تحریر:
انصاف داشته باشیم و ایران را بر هر چیز دیگر ترجیح دهیم؛ ایران در آتش تعصبات جناحی دارد می سوزد؛ هیزم این آتش نشویم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دستاوردهای برجام ظریف آتش زدن سفارت حمله به سفارت انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا علیه گرجستان بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «ایراکلی گاریباشویلی» رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا در خصوص پیش‌نویس قانون «شفافیت نفوذ خارجی» بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد.

وی با بیان اینکه مردم گرجستان به خوبی هدف از تصویب این قطعنامه را درک می‌کنند، گفت: می‌خواهم به مردم بگویم که «حزب خلق اروپا» دقیقاً با لابی‌گری «جنبش ملی» متحد اصلی خود در اروپا این قطعنامه شرم‌آور و ناعادلانه را اجرا کرد.

گفتنی است، حزب حاکم رویای گرجستان روز 3 آوریل پیش‌نویس قانونی را به مجلس این کشور ارائه کرده که قانون «شفافیت نفوذ خارجی» نام دارد.

طبق این قانون، سازمان‌های غیردولتی و رسانه‌های گرجستان که بیش از 20 درصد بودجه خود را از منابع خارجی تأمین می‌کنند، باید خود را به‌ عنوان نماینده خارجی یا «عامل تحت نفوذ خارجی» ثبت و معرفی کنند.

اتحادیه اروپا خواستار عدم تصویب این لایحه شده و اعلام کرد که لایحه نفوذ خارجی با اصلاحات دموکراتیکی که به منظور پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا لازم است، تضاد دارد.

شارل میشل رئیس شورای اروپا در شبکه اجتماعی ایکس هشدار داد که این لایحه گرجستان را از اتحادیه اروپا دورتر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟