Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی گیلان گفت: در سال زراعی جدید ۳ نوع بذر اصلاح شده برنج بین کشاورزان گیلانی توزیع می‌شود. ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، صالح محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال زراعی جدید 3 نوع بذر اصلاح شده برنج بین کشاورزان گیلانی توزیع می‌شود و شالیکاران برای تهیه این ارقام می‌توانند به کارگزاری‌های مجاز تعاونی روستایی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به نوع ارقام جدیدی که قرار است بین شالیکاران علاقمند استان توزیع شود را برشمرد و عنوان کرد: این بذرهای اصلاح و گواهی شده شامل هاشمی،‌ گیلانه و خزر است که کشاورزان گیلانی می‌توانند نسبت به تهیه و کشت آن اقدام کنند.

محمدی تأمین و توزیع کودهای شیمیایی کشاورزی توسط شرکت خدمات حمایتی را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت:‌ شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی گیلانی قبل از شروع سال زراعی جدید نسبت به تأمین و دپوی کودهای شیمیایی در انبارهای استراتژیک خود اقدام کرده است.

انواع بذر هیبریدی در گیلان تولید شدخوزستان| میزان تولید بذر گندم در اندیمشک به 2 هزار تن رسیدلرستان| 4000 بذر بلوط در رومشکان کاشت شدسرعت تأمین بذر چند برابر شود؛ در راستای تأمین بذر جا مانده‌ایم

وی در مورد نحوه دریافت و تهیه کودهای شیمیایی توسط کشاورزان گیلانی نیز بیان داشت: کارگزاری‌های تعاونی روستایی مستقر در شهرستان‌ها و بخش خصوصی از جمله مراکز مجازی هستند که کشاورزان استان گیلان برای تهیه کود مورد نیاز خود می‌توانند به آن‌ها مراجعه کنند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی گیلان انواع کودهای شیمیایی قابل توزیع بین کشاورزان را فسفات،‌ ازت و پتاس اعلام کرد و اظهار داشت: قیمت کودهای شیمیایی امسال هیچ تفاوتی با سال گذشته نداشته است بنابراین کشاورزان گیلانی می‌توانند با همان نرخ‌های قبلی کود مورد نیاز خود را تهیه کنند.

محمدی با تأکید بر اینکه ذخیره‌سازی کودهای شیمیایی به اندازه کافی در انبارهای استراتژیک شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی گیلان انجام شده است خاطرنشان کرد:‌ با توجه به تمهیدات اندیشیده ‌شده کشاورزان گیلانی نباید نگران کمبود کودهای شیمیایی در استان باشند.

وی با بیان اینکه 137 کارگزاری تعاونی روستایی در گیلان عاملیت توزیع کودهای شیمیایی و بذرهای اصلاح شده برنج را بر عهده دارند عنوان کرد: شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی گیلان برای سال زراعی جدید جهت رفاه حال کشاورزان و شالیکاران استان تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده است.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۰۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد

ایسنا/مازندران مدیرجهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: فروش سموم تاریخ گذشته ممنوع بوده و همچنین با متخلفان عرضه سموم و کود قاچاق، غیرمجاز، تقلبی و تاریخ گذشته در شهرستان به طور جدی و قاطع برخورد می‌شود.

محمد هادی زاده در گفت‌وگو با ایسنا یکی از اقدامات مؤثر بخش کشاورزی را انتقال فناوری‌ها و دانش نوین کشاورزی به مهمترین حلقه تولید یعنی کشاورزان و بهره‌ برداران دانست و گفت: ۹ سایت الگویی کشت برنج و ۷ سایت الگویی سایر محصولات کشاورزی در سال گذشته برگزار شد.

وی با اعلام اینکه کشت مکانیزه برنج، تجهیز و نوسازی و کاهش مصرف نهادهای شیمیایی محورهای اصلی کلاس‌های آموزشی بوده است، افزود: ۹ سایت الگویی کشت برنج با محوریت کشت مکانیزه برنج، ۳ پروژه تحقیقی ترویجی و ۱ کانون ملی یادگیری برنج و انتقال دانش و فن نیز در روستای یوسف آباد و این شهرستان در دست اجرا است.

هادی زاده با اظهار اینکه سطح زیر کشت باغ‌های مرکبات محمودآباد ۶۶۷ هکتار است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ هزار و ۱۰۰ تن مرکبات در این شهرستان تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد ادامه داد: هدف از رصد و پایش فروشگاه‌های سموم محمودآباد این بوده است که پروانه تاسیس فروشگاه‌ها، پروانه اشتغال به کار مسئولین فنی و وضعیت سموم بررسی شود.

این مسئول ذکر کرد: متقاضیان فروشندگی‌های سموم، قبل از اقدام به فروش سموم باید پروانه بهره برداری فروشندگی را از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان دریافت کنند.

هادی زاده بیان کرد: نمایندگان سم فروشی‌های مجاز در شهرستان نیز سعی کنند با رعایت ضوابط، مقررات و توصیه‌های فنی و کارشناسی که توسط همکاران حفظ نباتات صورت می‌گیرد، نسبت به عرضه سموم اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد