Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره مطبوعات و رسانه‌های خزر با اشاره به اینکه ۲۹ اسفند پایان فرصت شرکت در جشنواره مطبوعات خزر است، گفت: حضور اصحاب رسانه شمال کشور در جشنواره مطبوعات خزر کمرنگ است. ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۲ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، علی یوسفی بعد از ظهر امروز در نشست هم اندیشی اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات مازندران با فعالان رسانه ای شهرستان‌های بابل، بابلسر و فریدونکنار در فرمانداری بابل، اظهار داشت: بابل نخستین شهرستان مازندران از حیث تعداد اعضای خانه مطبوعات است و استاندار مازندران به عنوان تنها استاندار عضو خانه مطبوعات کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به جهت تعداد اعضای خانه مطبوعات و فعالان رسانه ای شهرستان بابل، رابط خانه مطبوعات بابل به نماینده خانه مطبوعات در آن شهرستان ارتقا مسئولیت یافته است.

مدیرعامل خانه مطبوعات مازندران با اشاره به اینکه در هیچ استان کشور رابطان خانه مطبوعات در شهرستان‌ها فعال نیستند، تصریح کرد: دفاتر خانه مطبوعات در همه شهرستان‌های مازندران فعال است و مازندران نخستین خانه مطبوعات ثبت شده در کشور بوده است.

یوسفی با بیان اینکه مازندران میزبان جشنواره مطبوعات خزر است، افزود: مشارکت اصحاب رسانه شمال کشور تاکنون محسوس نبوده و صرفا 15 نفر مشارکت کردند.

وی با اعلام اینکه کیفی‌سازی فعالیت اصحاب رسانه در حوزه مکتوب باید جدی‌تر شود، گفت: به دلیل کم کاری رسانه‌ها به صورت حرفه ای، فضای مجازی پیشرو در حوزه اطلاع رسانی شده و درآمدی به مراتب بیشتر از سایر رسانه‌های مکتوب و مجازی دارد.

تمدید مهلت ارسال اثر به چهارمین جشنواره مطبوعات آذربایجان‌شرقیخوزستان| توسعه فعالیت رسانه‌های تولیدی از مهمترین دستاوردهای جشنواره‌های مطبوعاتی استنفرات برتر سومین جشنواره مطبوعات استان خوزستان و سوگواره اربعین حسینی اعلام شد

مدیرعامل خانه مطبوعات مازندران با بیان اینکه باید به دنبال ارتقا سواد رسانه ای مطبوعات استان باشیم، تصریح کرد: مردم به دنبال مطالبی هستند که موضوعات مردم محور باشد و مسئول زده شدند.

یوسفی با اشاره به اینکه ملاک نشست‌های خبری و جلسات شهرستان باید اعضای خانه مطبوعات باشند، افزود: جشن روز خبرنگار ویژه اعضای خانه مطبوعات در سال آینده برگزار خواهد شد و همه رفاهیات برای فعالان رسانه ای عضو خانه مطبوعات شهرستان است.

وی با بیان اینکه شان خانه مطبوعات مازندران به حضور پیشکسوتان رسانه ای مازندران بستگی دارد، گفت: فعالیت در حرفه رسانه عشق و دلدادگی است و پیشکسوتان رسانه ای استان پشتیبان اعضای خانه مطبوعات هستند.

یوسفی با اشاره به وجود 400 رسانه دارای مجوز در استان، تصریح کرد: مازندران فعالان رسانه ای با تجربه و ارزشمندی دارد و جایگاه موثری دارند.

عبدالمهدی حق شناس، رئیس سازمان بسیج رسانه مازندران نیز با اشاره به اینکه خانه مطبوعات و بسیج رسانه به صورت توامان با یکدیگر برای ارتقا کارکرد اصحاب رسانه استان تلاش دارند، افزود: مازندران دارای خبرنگاران ارزشی و موثر است.

وی با بیان اینکه بسیج رسانه با همکاری خانه مطبوعات برنامه‌های ویژه ای برای سال آینده برای اصحاب رسانه دارد، افزود: رسانه‌های استان حضور پررنگی در جشنواره رسانه ای ابوذر داشته باشند.

عیسی محمدی فیروزجایی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بابل نیز با اشاره به اینکه نشاط و پویایی مطلوبی در اصحاب رسانه استان و بابل در دوره هیئت مدیره جدید خانه مطبوعات ایجاد شده است، افزود: از تلاش خانم شفیعیان نماینده خانه مطبوعات شهرستان بابل به دلیل تلاش برای پویایی اصحاب رسانه بابل تقدیر می‌شود.

وی با بیان اینکه اصحاب رسانه بابل از خبرنگاران فعال شهرستان هستند، گفت: امیدواریم خانه مطبوعات برای ساماندهی فعالیت اصحاب رسانه بابل تلاش جدی تری داشته باشند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابل با اشاره به اینکه حوزه خبر یک حوزه تخصصی و حساس است، تصریح کرد: حق خبر و خبرنگاری در جامعه باید از سوی مسئولان بیشتر ادا شود.

محمدی فیروزجایی با بیان اینکه فرصت و فضای کافی به تشکل‌های تخصصی نظیر خانه مطبوعات داده می‌شود، افزود: فضای کارکردی اصحاب رسانه مازندران باید بروزرسانی شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابل با اعلام اینکه رسانه‌ها دلسوزان علاقمند به توسعه جوامع هستند، تصریح کرد: نقادی منصفانه و کارشناسانه اصحاب رسانه بابل سبب رفع عقب ماندگی‌ها در شهرستان می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان

روزنامه هم‌میهن، توقیف نشریات زنجیره‌ای در اردیبهشت ۱۳۷۹ را «شکستن بال دوم اصلاحات» وانمود کرده و حال آن که کارکرد آنها، شارلاتانیسم و ویرانگری منافقانه بود و نه اصلاحات.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: هم‌میهن می‌نویسد: «توقیف فله‌ای مطبوعات، نشان داد که زیان کوتاه‌مدت آن اقدام، در ابتدا متوجه اصلاح‌طلبان شد، ولی در میان‌مدت و بلندمدت نظام رسانه‌ای کشور که یکی از مهم‌ترین ارکان امنیت آن است، دچار چنان اختلالی شد که دیگر بعید است بتواند آن را جبران کند. وضعیت امروز رسانه‌های کشور در مقایسه باسال ۱۳۷۹ چگونه است؟ با قاطعیت می‌توان گفت که در سال ۱۳۷۹، مرجعیت رسانه‌ای کشور به‌طور کامل و بالای ۹۵درصد در داخل کشور بود. مهم‌ترین رسانه کشور صداوسیما بود، در کنار آن خبرگزاری‌های دارای مجوز، فعالیت گسترده‌ای می‌کردند. در مرحله سوم مطبوعات، به‌ویژه روزنامه‌ها حضور جدی داشتند که فضای اصلی آن در اختیار مطبوعات اصلاح‌طلب بود.»

درباره ادعای هم‌میهن مبنی بر اصلاح‌طلب بودن نشریات مذکور و شکسته شدن بال اصلاحات گفتنی است که اولاً اصلاح‌طلبی (reformism) در همه‌جای دنیا، ذیل قانون اساسی و نظام سیاسی مستقر و برای ارتقای آن انجام می‌شود؛ نه برای کودتا و براندازی. بسیاری از فعالان نشریات زنجیره‌ای، در مرور زمان نقاب از چهره برداشتند و از رسانه‌های معاند- حتی معاند با اصل ایران-

سر درآوردند. از BBC انگلیس که بی‌سیم کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بود و دولت متبوعش، دیکتاتوری پهلوی را به مدت ۵۴ سال به ملت ایران تحمیل کرد؛ تا شبکه ویرانی‌طلب «ایران اینترنشنال» وابسته به موساد که سردبیری‌اش برعهده معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی(سردبیر روزنامه زنجیره‌ای آفتاب امروز) است.

از این واقعیت گذشته، برخی فعالان طیف مدعی اصلاح‌طلبی بارها به تندروی، قانون‌شکنی و ساختارشکنی نشریات یادشده اعتراف کرده‌اند؛ چنان که مسعود بهنود (همکار نشریات زنجیره‌ای و بی‌بی‌سی) چند سال قبل گفت: «تازگی‌ها ابراهیم نبوی یک نامه تندی نوشته به شادی صدر که در آن دوره (اصلاحات) همه تسمه پاره کرده بودیم. بهنود می‌گفت همه با هم از چراغ قرمز رد نشویم.».

همچنین عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت خاتمی، درباره کارکرد روزنامه‌های زنجیره‌ای جامعه و توس گفته بود: «آنها با به خدمت گرفتن برخی روزنامه‌نگاران رژیم شاه، دنبال تشنج‌آفرینی هستند و خاتمی را گورباچف و خود را یلتسین تلقی می‌کنند. آنها سخنگوی نهضت آزادی هستند اما خود را طرفدار دوم خرداد جلوه می‌دهند. آنها با کسانی همکاری می‌کنند که با نفس دین مسئله دارند. به آنها درباره رعایت مبانی دینی تذکر داده و گفته بودم چه دلیلی دارد از کسانی که با نفس دین مسئله دارند، دعوت به همکاری کنید؟ شاهد بودیم در این روزنامه گروه‌هایی که از سال ۱۳۶۰ به هم پیوستند و در برابر انقلاب قرار گرفتند، تک‌تک داشتند در این رشته گرد می‌آمدند تا سامان یابند؛ مثل جبهه ملی و نهضت آزادی و حتی گروه‌های مارکسیست».

علی حکمت، سردبیر روزنامه توقیف‌شده خرداد هم تیرماه سال گذشته در گفت‌وگو با روزنامه شرق اظهار کرد: «همیشه به بچه‌های تحریریه می‌گفتم که حرف‌ تند بزنید، ولی تند حرف نزنید. من با تیترهای تند مخالف بودم و چند تا تیتر تندی هم که در خرداد هست، زمانی ‌که من نبودم و دوستان دیگری بودند و در فضای خاصی اتفاق افتاده بود. ما باید می‌توانستیم حرف‌های اساسی و تند بزنیم، اما روزنامه‌نگار نباید انگشت در چشم مخاطب و جامعه‌اش کند. ما سه جور روزنامه‌نگار داریم؛ یک‌سری چریک هستند. قلم در دست گرفته‌اند، ولی همان کارکرد ژ-3 و کلاشینکف را از آن می‌خواهند. ما دوستان این شکلی هم داشتیم و مطبوعات دوم خرداد از همین گروه لطمه خورد. من به‌عنوان سردبیر خرداد، دربه‌در دنبال فضائی منطقی هستم که کسانی که دست‌اندرکار مطبوعات دوم خرداد- یا به قول آقای شریعتمداری «مطبوعات زنجیره‌ای»- بودند، بنشینیم و خودمان را نقد کنیم؛ از سلام تا روزنامه خرداد و دیگران. ما ‌اشتباهات زیادی داشتیم؛‌ فرهنگ با چریک‌بازی هیچ‌وقت نمی‌تواند کنار بیاید»...

در همین حال، روزنامه جوان نوشت: روزنامه هم‌میهن به مدیرمسئولی کرباسچی، در سرمقاله‌ای بدون نام نویسنده (فقط می‌دانیم کل سرمقاله‌های ۱۴۰۲ و بدون نام این روزنامه در مجلدی به اسم عباس عبدی منتشر شد!)، به موضوع توقیف نشریات زنجیره‌ای پرداخته.این یادداشت، فضای رسانه‌ای را دارای اختلال دانسته و دلیل آن را توقیف رسانه‌های زنجیره‌ای در سال ۷۹ دانسته است.

سال ۷۹ تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی نبود؛ منوتو هم نبود؛ اینترنشنال هم نبود. سال ۷۹ شبکه‌های اجتماعی نبود؛ پیام‌رسان‌های مجازی نبود؛ کانال تلگرامی و صفحات اینستا و توئیتر نبود. چه مقایسه غلطی است که یک رسانه، اتفاق

۲۴ سال قبل را بی‌توجه به رسانه‌های نوین و پیشرفت عجیب و غریب رسانه‌ای به فضای کنونی رسانه‌ای ربط بدهد؟ یک نکته قابل تأمل هم این میان وجود دارد. این ادعا که سال ۷۸، ۹۵درصد مرجعیت رسانه در داخل بود یک معنای نهفته هم دارد و آن اینکه آشوب‌های تیر ۷۸ در اثر تحریک رسانه‌های داخلی و در واقع روزنامه‌های زنجیره‌ای آن زمان بود. چه آنکه به قول هم‌میهن کسی توجهی به رسانه‌های خارج از ایران نداشت؛ و این امر تأیید ادعای نظام است که «بعضی از این مطبوعاتی که امروز هستند، پایگاه‌های دشمن‌اند؛ همان کاری را می‌کنند که رادیو و تلویزیون‌های بی‌بی‌سی و آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند بکنند.»

دیگر خبرها

  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • برگزاری مسابقات اسب دوانی شمال غرب کشور در سلماس
  • عدم پاسخگویی مسئولان جشنواره آسمان هشتم در میناب بی‌اعتنایی به رسانه‌ است
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • فیلم | تلاش راه آهن برای حمایت از بخش خصوصی
  • (ویدئو) وقوع سیل در مازندران با آمل و بابل و سوادکوه چه کرد؟