Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایلنا، محمود حجتی در جلسه بررسی وضعیت تامین و توزیع نهاده های تولید کالاهای اساسی که عصر امروز با حضور معاونین و مدیران ارشد این وزارت و روسای سازمان‌‌های جهاد کشاورزی استان‌‌ها برگزار شد، گفت: با در نظر گرفتن همه عوامل موثر بر تغییر قیمت کالاها و بر اساس آنالیز قیمت‌‌های سازمان حمایت مصرف‌‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلوگرم گوشت مرغ منطقی و منصفانه و فروش این کالا با قیمت‌‌‌های بالاتر اجحاف به مصرف کنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تامین نهاده‌‌ها و استمرار تولید گوشت مرغ در کشور اظهار داشت: ۷۰ درصد خوراک مورد نیاز تولید گوشت مرغ مربوط به نهاده‌‌ها است و در سال جاری ذرت  یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن بیش از پارسال تامین شده و قیمت ذرت در بازار نیز از قیمت‌‌‌های مصوب، انحرافی ندارد.

وزیر جهاد کشاورزی خطاب به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌‌‌ها تصریح کرد: با همکاری دستگاه‌‌های نظارتی، امنیتی و قضایی باید روند تامین تا مصرف نهاده‌‌‌‌های تولید گوشت مرغ به صورت هوشمندانه کنترل و با سوداگری در بازار این کالای اساسی قاطعانه برخورد شود.

حجتی افزود: واردکنندگانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی دریافت می کنند متعهدند این کالاها را با قیمت مصوب و زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی به واحدهای مرغداری و دامداری تحویل دهند.

وی ادامه داد: نهاده ها باید بر اساس ظرفیت تولید به واحدهای مرغداری اختصاص یابد.

وزیر جهاد کشاورزی، ایجاد و توسعه زنجیره‌‌های تولید را برای تامین نهاده‌‌‌‌ها و کاهش نوسانات قیمت در بازار ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اتحادیه‌‌ها و تعاونی‌‌‌های تولید در بخش کشاورزی باید تقویت و تامین نهاده تا بازاررسانی محصولات کشاورزی توسط تعاونی‌‌‌ها انجام شود.

حجتی اضافه کرد: با تقویت تعاونی‌‌‌های عشایری، امسال ۲۵۰ هزار تن نهاده جو توسط این تعاونی‌‌‌ها وارد شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری