Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@02:20:44 GMT

قطع آب، برق و گاز خانه‌های پلاک قرمز در تهران

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۲۱۵۳۹

رئیس پلیس پایتخت از بی‌توجهی برخی از دستگاه‌ها و نهاد‌ها به مسأله‌ی جمع آوری و بازپروری معتادان متجاهر انتقاد کرد.

سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای هفتمین مرحله از طرح برخورد با سارقان و مجرمان پایتخت با حضور در جمع خبرنگاران درباره طرح‌های پلیس برای شب عید، اظهار کرد: طرح‌های ویژه پلیس در حوزه انتظامی و ترافیکی برای شب عید از ۲۳ بهمن ماه آغاز شده و مشخصاً پلیس در ۲۱۱ مرکز عمده خرید طرح‌های خود را اجرا کرده و این مراکز تحت پوشش قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن این که طرح‌های ترافیکی نیز آغاز شده و همکاران من برای این ایام در آماده باش کامل هستند.

رحیمی در پاسخ به پرسش ایسنا، درباره‌ی برخورد با خرده فروشان و جمع آوری معتادان متجاهر در محدوده شوش و مولوی و هرندی اظهار کرد: باید بگویم که از برخی دستگاه‌ها در زمینه‌ی اجرای این طرح گله داریم و لازم است آن‌ها با جدیت بیشتری به مساله ورود کنند.

خوشبختانه دادستانی هماهنگی خوبی با پلیس دارد، اما لازم است برخی دیگر از دستگاه‌های مسئول نیز وارد شده و به وظایف خود عمل کنند. به عنوان مثال پلیس یک معتاد متجاهر را پس از جمع آوری به حمام برده یا افراد دارای بیماری‌های خاص را غربال می‌کند در حالی که این‌ها جزء وظایف ذاتی و قانونی پلیس نیست، اما ما این کار را انجام می‌دهیم.

جمع آوری ۵۰۰۰ معتاد متجاهر در شوش و مولوی و هرندی

رحیمی درباره‌ی تعداد معتادان متجاهر جمع آوری شده در محله‌های شوش و مولوی و هرندی نیز گفت: بیش از ۵۰۰۰ معتاد متجاهر در این مناطق جمع آوری شده است. همچنین بالغ بر ۶۰۰ خرده فروش مواد مخدر نیز دستگیر شده‌اند و ۷۸ منزل پلاک قرمز که به پاتوق و محل فعالیت این معتادان تبدیل شده بود هم پلمب شد.

رحیمی ادامه داد: در حال حاضر با اقدامات انجام شده به زودی برق و گاز منازل پلاک قرمز نیز قطع خواهد شد و خدمات شهری به آنان ارائه نمی‌شود. ضمن این که در حال طی تشریفات هستیم تا با شناسایی مالکان این خانه‌ها، برخی از خانه‌های بلاصاحب طی مراحل قانونی تخریب شوند.

به گفتة‌ی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مجموع بیش از ۸۰۰ غرفه در این ۷۸ خانه پلاک قرمز وجود داشت که این اتاق‌ها و غرفه‌ها نیز شناسایی و پلمب شدند.

رحیمی اضافه کرد: متأسفانه حضور چنین خانه‌هایی علاوه بر این که امنیت و آرامش محل را مختل کرده بود سبب بروز پسماند‌ها و مشکلات مختلفی نیز شده بود.

رحیمی با بیان این که مسأله‌ی معتادان دارای بیماری‌های خاص و عفونی نیز یکی دیگر از مشکلات جدی پلیس در جمع آوری معتادان متجاهر است گفت: از میان ۵۰۰۰ معتاد متجاهری که در محله‌های شوش و مولوی و هرندی جمع آوری شده و به مراکز بازپروری و درمان منتقل شده است حدود ۴۰۰ نفر دارای زخم باز و بیماری‌های عفونی نظیر اچ‌ای‌وی مثبت بودند که برای آنان باید فکری جدی شود.

همچنین تعدادی کودک زیر ۱۸ سال نیز در میان معتادان جمع آوری شده به چشم می‌خورد که برای آن‌ها نیز باید فکری شود.

ساماندهی دستفروش و بساط گستران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مورد فعالیت‌های دست فروشان و بساط گستران در سطح معابر نیز گفت: از اوایل این هفته عملیاتی طرح ساماندهی دستفروشان اجرا شده و محدوده‌هایی در خیابان ولیعصر حد فاصل چهار راه جمهوری و چهار ولیعصر پاک سازی شده و با هماهنگی شهرداری، دستفروشان به محل‌هایی منتقل شدند تا در آنجا به فعالیت خود ادامه دهند.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه بساط‌گستری نباید سبب ایجاد مزاحمت برای شهروندان، اخلال در ترافیک و نارضایتی کسبه شوند گفت: در همین راستا نیز این دستفروشان ساماندهی شده و به محل‌های مشخصی هدایت شده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر درباره‌ی ورود کالا‌های قاچاق به پایتخت گفت: علی رغم آنکه کشفیات ما نیز در مبارزه با کالای قاچاق افزایش داشته، اما ورود کالای قاچاق نیز به پایتخت افزایش داشته که البته طرح‌های ویژه‌ای برای مقابله با آن در دستور کار داریم.

رحیمی در مورد فعالیت شرکت‌های هرمی نیز هشدار داد و گفت: مردم بدانند که این نوع شرکت‌ها به جز یکی دو نفر حلقه نزدیکشان، سود نمی‌رسانند و ۱۷ عضو یک شرکت هرمی که اقدام به اغفال شهروندان و کلاهبرداری از آنان کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.

 

ایسنا

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000ClO برچسب ها: سردار رحیمی ، خانه های پلاک قرمز ، هرندی ، معتادان متجاهر

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سردار رحیمی خانه های پلاک قرمز هرندی معتادان متجاهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن