Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: عادل آذر امروز در شورای اداری استان با اشاره به اینکه دیوان محاسبات پاسدار بیت المال است اظهار داشت: براساس قوانین و مقررات دیوان محاسبات کشور از بیت‌المال در قالب بودجه کل کشور پاسداری کرده و مانع آسیب و خسارت به کشور می‌شود.

وی سرمایه‌های هر کشور را در دو بخش انسانی و فیزیکی و طبیعی عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی به نمایندگی از دولت در قالب بودجه خط مقدم اجرا، توسعه و عملیات هستند و مدیران اجرایی نیز بروز و ظهور آن را نمایان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه اگر حیف و میل در بیت‌المال صورت بگیرد قاطعانه باید از حلقوم فرد کشیده شود تصریح کرد: نظارت مستمر مالی در دو حوزه پیشگیرانه و هدایتگر آن همواره در دستور کار دیوان محاسبات کشور قرار دارد و اگر افراد در حوزه بیت‌المال ذره‌ای بیراهه روند به طور قطع و یقین تمام آن مبالغ از حلقومشان کشیده می‌شود.

آذر هدف از فعالیت‌های دیوان محاسبات کشور را نظارت در راستای توسعه عنوان کرد و بیان داشت: دیوان محاسبات کشور مشاور امین دستگاه‌های اجرایی است و مدیران باید به این باور برسند و نهایت مشورت را با دیوان محاسبات انجام دهند.

رئیس دیوان محاسبات کشور از سلامت مالی خراسان شمالی در قالب بودجه خبر داد و افزود: خراسان‌شمالی بر اساس ارزیابی‌های مستند دیوان محاسبات جزو استان‌های خوب و پاک در بخش سلامت مالی در قالب بودجه به شمار می‌آید.

آذر خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی و با تاکید بر تقویت کنترل‌های مالی داخلی در هر دستگاه خاطرنشان کرد: هرچه کنترل‌های مالی داخلی قوی‌تر و مستتر باشد، آن دستگاه از نظر کنترل‌های بیرونی راحت‌تر است که یکی از این راه حل‌ها استقرار نظام بودجه ریزی بر مبنای عملکرد است.

وی باشار به مالیات بر ارزش افزوده که برای روستا‌ها در نظر گرفته شده است ادامه داد: فرمانداران هر شهرستان توجه داشته باشند که مالیات بر ارزش افزوده‌ای که برای روستا‌ها در نظر گرفته شده است صرفاً باید برای عمران و آبادانی روستا‌ها هزینه شود.

آذر از بالا بودن آمار زمین خواری در خراسان شمالی خبر داد و اضافه کرد: با توجه به جمعیت و موقعیت جغرافیایی خراسان شمالی متاسفانه این استان و در حوزه زمین خواری آمار نسبتاً بالایی دارد.

رئیس دیوان محاسبات کشور در پایان با اشاره به فعالیت‌های بخش خصوصی در رشد توسعه و ایجاد اشتغال در کشور افزود: مردم بخش خصوصی را تشکیل می‌دهند نه خصولتی‌ها چرا که تجربه نشان داده که از خصولتی‌ها سرنخی برای توسعه پیدا نمی‌شود لذا دولت باید فضا را برای ورود سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: دیوان محاسبات عادل آذر خصولتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران