Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان گفت: امسال بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای قطار شهری اصفهان خریداری شده که تا کنون بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان آن صرف اقدامات اولیه و خرید میلگرد برای خط دو مترو شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، قدرت الله نوروزی امروز _پنجشنبه ۹ اسفند ماه_ در مراسم آغاز عملیات عمرانی خط دو مترو اصفهان اظهار کرد: بسیار خرسندم که در سی امین برنامه عمرانی و در یک روز مبارک با حضور مدیران، کارشناسان و فعالان عرصه عمران شهری، شاهد کلنگ زنی فاز اول خط دو مترو اصفهان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گرچه قرار بود در این آیین معاون رییس جمهور حضور داشته باشند زیرا از شنیدن آغاز این پروژه بسیار خوشحال شدند، اما به دلیل تلاقی سفر نخست وزیر ارمنستان به اصفهان موفق به حضور نشدند؛ همچنین استاندار اصفهان علاقه مند به حضور در این برنامه بودند، اما الزام حضور ایشان برای استقبال و همراهی با نخست وزیر ارمنستان این امکان را فراهم نکرد.

شهردار اصفهان ادامه داد: برای حفاری خط دو قطار شهری دو دستگاه کاترهد از آلمان خریداری شده که یکی از آنها در دستگاه تی بی ام ضلع شرقی خط دو مترو مستقر شده و امروز آغاز به کار خواهد کرد؛ اما دستگاه کاترهد ضلع غربی مترو در گمرک است و درصدد هستیم این دستگاه را سریع تر از گمرک ترخیص کنیم. 

نوروزی با بیان اینکه امسال بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای قطار شهری اصفهان خریداری شده است، اظهار کرد: تا کنون بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان آن صرف اقدامات اولیه و خرید میلگرد شده تا در فرصت هایی که اعلام شده شاهد افتتاح خط دو شویم؛ اگر چه نمی دانیم شرایط اقتصادی چه موانعی را در این مسیر ایجاد می‌کند اما اکنون فعالیت ها "در مسیر امید" که شعار شهرداری اصفهان طی یکسال و نیم گذشته بوده در حال انجام است.

وی تاکید کرد: علاقه نداریم خط دو به سرنوشت خط یک دچار شود چرا که اگر در خط یک اقدامات به موقع انجام می‌شد، برای هر کیلومتر مترو کمتر از ۲۰ میلیارد تومان هزینه می شد؛ این در حالی است که امروز برای هر کیلومتر مترو از ابتدا تا انتها و تجهیز آن باید چیزی بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کنیم و این تفاوت قیمت ها بسیار فاحش است؛ ای کاش هر کاری به موقع و با جدیت انجام شود تا هزینه های بیهوده به مردم تحمیل نشود.

شهردار اصفهان تأکید کرد: خوشبختانه خط یک قطار شهری را تکمیل کرده و امروز شاهد جابه جایی بیش از ۸۰ هزار مسافر به وسیله مترو هستیم.

نوروزی ادامه داد: وعده داده بودیم که تعداد مسافران مترو به ۱۰۰ هزار نفر می رسد و این مهم اتفاق خواهد افتاد؛ استقبال گسترده مردم از مترو از این حکایت دارد که باید در اولین فرصت رام های واگن خط یک قطار شهری را افزایش داده و تدابیری بیندیشیم که امکان جابه جایی هرچه بیشتر مسافر وجود داشته باشد و این به معنای حمل مسافر در زیرزمین بدون دود و زیست پذیر و ایمن کردن شهر و پاسخ درست به تاریخ دادن، مگرفردا از ما نمی پرسند که چرا آسمان آبی شهر تیره شده و نفس کشیدن برای کودکان سخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: اقدام امروز به کودکان شهر و آیندگان می‌گوید که هر چه می‌خواهید آسمان شهر را آبی ببینید و با خیالی آسوده نفس بکشید، وقتی ۱۰۰ هزار نفر زیرزمین جابه جا می شوند بی شک تأثیر آن در افزایش ایمنی و زیست پذیری شهر قابل توجه خواهد بود، بنابراین با جدیت و تمام قدرت با استفاه از تمام امکانات و حمایت مهندسان زحمت کش، خط دو را تکمیل خواهیم کرد، این روز در آینده به عنوان یک سند زرین مهم در تاریخ این شهر ثبت خواهد شد.

شهردار اصفهان تأکید کرد: برای اجرای خط دو مترو از تجربه خط یک استفاده کرده ایم در این راستا قبل از انجام حفاری ساخت ایستگاه‌ها را شروع کردیم، در آینده نزدیک سایر ایستگاه ها نیز به همین صورت ساخته خواهد شد.

وی ادامه داد: ایستگاه دارک مبدأ حرکت خط دو است و به زودی ایستگاه زینبیه، عاشق اصفهانی، عمان سامانی، لاله، شاهد تا میدان امام علی(ع)، فلسطین، میدان امام حسین(ع) با سرعت کار خود را انجام می دهد.

نوروزی اظهار کرد: تجربه به ما آموخته اگر اینگونه عمل کنیم و ایستگاه ها را بسازیم، بعد حفاری را انجام دهیم آلایندگی و ترافیک کمتری خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: یقین دارم با حمایت مسئولان به ویژه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و مسئولان استانی می توانیم با تأمین مالی به موقع، مشکلات پیمانکاران را رفع کرده و آن ها نیز بدون دغدغه کارها را جلو ببرند.

شهردار اصفهان گفت: به همه شهروندان توصیه می شود به جای استفاده از وسیله نقلیه شهری اگر در مسیر خط یک مترو قرار دارند از این وسیله پاک استفاده کنند تا در آینده خط دو و خط سه نیز به کمک خط یک آمده و به زودی شاهد جابه جایی ۴۰۰ هزار مسافر با قطار شهری در اصفهان باشیم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خط دو مترو شهر شهرداری اصفهان مترو اصفهان یک شهر زیر شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۹۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک