Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، اولین مرکز عمردهی سازه‌های هوایی با فناوری لیزری LSP در سازمان جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش افتتاح شد.

در این مراسم سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و امیر نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش حضور داشتند.

ستاری در این مراسم گفت: اغلب قطعات و سازه‌ها در تمامی حوزه‌های علوم و مهندسی دارای عمر استاندارد قانونی است که پس از طی شدن این دوره زمانی لازم است تا تعویض شود که البته هزینه‌های زیادی هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجا که در حوزه علوم هوافضا تعویض سازه‌ها عمدتاً هزینه بر و بعضاً غیرقابل تعویض است، باید با روش‌هایی که از نظر علمی اثبات شده است عمر آن‌ها افزایش یابد تا علاوه بر کاهش هزینه‌ها عملکرد سامانه‌ها نیز از دست خارج نشود.

معاون علمی رئیس‌جمهور تصریح کرد: عمردهیLSP یکی از روش‌ها با فناوری بالا و در لبه فناوری علوم و تکنولوژی لیزر است که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری و تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان به این فناوری دست پیدا کرده که سومین مرکز از این نوع در جهان نیز است.

امیر نصیرزاده فرمانده انیروی هوایی هم گفت: مهمترین دستاوردهای این فناوری ارتقاء توان رزم، صرفه جویی‌های اقتصادی و قطع وابستگی ارزی به خارج است.

وی درباره مزایای عمردهی سازه‌های هوایی به روش lsp هم گفت: این روش و فناوری، مقاومت به خستگی را تا چندین برابر افزایش می‌دهد و به کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری کمک می‌کند.

امیر نصیرزاده با اشاره به اینکه این دستاوردها در ش رایط تحریم حاصل شده است،گفت: کاربردهای دیگر این روش و فناوری در حوزه صنعت پزشکی – صنعت انرژی (توربین‌های گازی) و صنایع خودروسازی است.

راه‌اندازی خط تولید پهپاد کمان ۱۲ و موشک اخگر در نیروی هوایی ارتش 

خط تولید پهپاد کمان ۱۲ و موشک اخگر (محمول بر پهپاد) در نیروی هوایی ارتش امروز در مراسمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و امیر نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش راه اندازی شد.

این پهپاد با برد هزار کیلومتر قابلیت انجام عملیات رزمی با موشک‌های نقطه زن و همچنین جنگ الکترونیک و شناسایی را دارد. برد موشک اخگر که بر روی پهپاد نصب می‌شود، بیش از ۲۰ کیلومتر است.

این پهپاد از طریق ایستگاه‌های زمینی هدایت می‌شود و به صورت خودکار هم توان عملیات دارد.

این دستاوردها با همکاری معاونت‌های نهاجا و جهاد خودکفائی به صورت کاملاً بومی در نیروی هوایی ساخته شده است. 

بنابراین گزارش آقای ستاری همچنین از مراحل نهایی طراحی و ساخت شبیه ساز هواپیمای پهن پیکر ایلیوشین بازدید کرد.

فناوری طراحی و ساخت شبیه ساز پروازی قاعدتاً منحصر به کارخانه سازنده هواپیماهاست که اکنون متخصصان دفاعی کشورمان قادر به طراحی و ساخت ان هستند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • هشدار فرمانده بلندپایه ارتش /به هیچ تهدیدی توجه نمی کنیم
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • افشای اشتباهات بزرگ ارتش اسرائیل | گنبد آهنین خودزنی می کند
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد