Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-02@02:59:21 GMT

سیروس مقدم: نمی‌دانیم برای ادامه پایتخت چه کنیم

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۶۷۲۴

صراط:

مراسم تشییع پیکر خشایار الوند نویسنده و فیلمنامه نویس مطرح سینما و تلویزیون دقایقی پیش در محل شماره دو خانه سینما واقع در خیابان وصال برگزار شد.

به گزارش میزان بابک صحرایی نویسنده و شاعر طنزنویس در ابتدای این مراسم روی سن رفت در رسای خشایار الوند گفت: مردم امروز به اینجا آمده‌اند، چون هنرمندان واقعی‌شان را می‌شناسند و داغ هنرمندی، چون خشایار الوند التیام‌آفرین نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خنده‌های بزرگی که خشایار به ما هدیه کرد را برای خودمان نگه می‌داریم؛ نویسنده‌ای که تکرار نشدنی و فراموش‌نشدنی است. نه تنها به خانواده‌اش بلکه به همه جامعه هنری تسلیت می‌گویم و از خداوند برای همه صبر و تسلی خاطر می‌خواهم.

بهروز رضوی گوینده رادیو و دوبلور پیشکوست سینما در ادامه گفت: خیلی تلخ است در این شرایط حرف‌زدن، چون داغ کسی بر دلمان مانده که به تعبیر من "سلطان خنده" است. آناتومی چهره‌اش همواره با خنده عجین بود و حالا چه کنیم او نیست و در نبود او جز غمخواری کار دیگری نمی‌توانیم انجام دهیم. هیچ‌کس خاطرات قشنگ با او را نمی‌تواند فراموش کند. او از فشار کار و تدارک برای خنداندن مردم در شب عید، سکته کرد و از فشار کار درگذشت. مگرنه هیچ درماندگی و غصه خاص اجتماعی و اقتصادی نداشت. اعتقاد دارم خشایار هنرمندی بود که با تلاش برای شادی مردم، دارفانی را وداع گفت. البته نباید یادمان برود وقتی اجل از راه می‌رسد ناگهان بهترین‌ها را با خودش می‌برد.

عزت‌الله ضرغامی رئیس اسبق سازمان صداوسیما روی سن آمد درباره الوند گفت: هرچه فکر می‌کنم کلمه "مرحوم" برای خشایار الوند به کار ببرم کار سختی است، چرا که هنوز باورم نمی‌شود ما را ترک کرده است. همین چند روز پیش برای شاد کردن مردم تلاش می‌کرد و امروز نیست. بنابر آیات قرآن کریم هم به واقع ما به ظاهر نفس می‌کشیم و مردگان متحرکیم، اما او زنده است. امروز دور هم جمع شدیم بهترین نویسنده سینما و تلویزیون را بدرقه کنیم.

وی ادامه داد: خشایار به واقع بدون ادعا مردم را شاد می‌کرد و هیچ کاری مثل شاد کردن مردم ثواب ندارد. او صادقانه و با معرفت، قلم می‌زد تا مردم لحظاتی به هیچ جز شادی فکر نکنند. خشایار آشنا به کار تیمی و تولید، حرفه‌ای و تخصصی که من امروز توفیق پیدا کردم به مراسم بدرقه‌اش بیایم. چون محور اصلی مجموعه‌های ماندگار طنز تلویزیونی بود و باید می‌آمدم از این همه تلاش، تجلیل کنم. ویژگی دیگر خشایار الوند، رفتار شخصی‌اش بود که با اخلاق، مودبانه و مهربانانه با همه برخورد می‌کرد. برخی از هنرمندان ما از این فضیلت مهم و خوش‌خلقی فاصله گرفته‌اند و چقدر خوب است این نوع رفتار‌ها را با هم مرور کنیم. مردم او را فراموش نمی‌کنند و همواره به یادگاری‌هایش نگاه می‌کنند. خشایار الوند قابل احترام است، چون قلم و آثارش قابل احترام هستند.

امیرمهدی ژوله یکی دیگر از فیلمنامه نویسان عرصه کمدی در ادامه این مراسم اظهار کرد: همه از ناباوری در این فقدان گفتند؛ پیمان قاسم‌خانی در شبی که خبر را شنید به ما گفت: شنیدم برخی در غسالخانه دوباره زنده می‌شوند،‌ ای کاش خشایار هم زنده شود. ما در انتظار این اتفاق هستیم. مگر می‌شود فیلمنامه آخرت آنقدر صفحات کمی داشت و من یک فیلمنامه بدون ساختار دیدم. چرا خودت را به عنوان قهرمان کنار گذاشتی و چرا آنقدر سکانس‌های تلخ مواجهه فرزندانت را با یک جسد نوشتی؟ قرار نبود این طور بنویسی و این طور ما را ترک کنی! اصلاً به ما و خانواده‌ات فکر نکردی!.

سیروس مقدم کارگردان سریال پایتخت گفت: من ده سال با خشایار الوند کار کردم و با تیم پایتخت فراتر از همکاری پیش رفتیم؛ به یک خانواده تبدیل شده بودیم و از همدیگر خبر داشتیم. صبح جمع شدیم به اینجا بیاییم باور نداشتیم برای بدرقه پیکرش قرار است بیاییم. فکر می‌کردیم دوباره با روی گشاده دفتر خودش را باز می‌کند و با ما به این مجلس می‌آید. واقعاً خانواده دوست بود و من می‌دانم چقدر همسر و فرزندانش را دوست داشت. شصت صفحه اول فیلمنامه را به محسن تنابنده تحویل داد و قرار بود فردا صبح سرویس او را بیاورد، اما دیگر نیامد. آن شب یادم نمی‌رود یک مقداری عجله داشت برود و بازی فوتبال بارسلونا و رئال مادرید را با فرزندش ببیند، اما صبح شد و همه شوکه شدیم.

وی افزود: واقعاً یک رکنی از میان ما رفت و جایگزین ندارد. اندوخته زیبایی را بدست آورده بود و به اوج پختگی رسیده بود و هنوز نمی‌دانیم برای ادامه پایتخت باید چکار کنیم. دوست دارم بخوابم و دوباره از خواب بیدار شوم و ببینم همه چیز خواب بوده است.

در ادامه الهام ایمانی همسر خشایار الوند به ناگفته خشایار اشاره کرد که او همیشه از سیروس الوند، مهران مدیری و سیروس مقدم تشکر می‌کرد و این‌ها را به من گفته بوده بود و اینجا باید می‌گفتم.

سیروس الوند برادر خشایار الوند در پشت تریبون حاضر شد و گفت: لحظه‌ای یادم می‌آید بیمارستان آپادانا به دنیا آمد که خیلی زیبا بود. لحظه بعد عروسی‌اش یادم می‌آید که خیلی عاشق همسرش بود. تصویر بعدی اتاق احیا که شوک می‌دادند و یک ساعت این کار را انجام می‌دادیم و همه امیدوار بودیم که دوباره زنده شود. تصویر بعدی شناسایی در پزشک قانونی بود. سیامک انصاری هم با من بود و کسی از ما سوال کرد این پیکر کیست؟ گفتیم نویسنده سریال پایتخت است. آن شخص از من خواست سنگ قبر خشایار را بسازد. چرا که می‌گفت: من خیلی از سریال پایتخت لذت بردم. اینجاست که با خودم گفتم سیمرغ و جایزه معنایی ندارد چقدر خوب است مردم این طور ما را دوست داشته باشند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۶۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است

تولیت حرم مطهر شاهچراغ با بیان اینکه رسانه، سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌هاست، گفت: صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس، به همراه معاونین و مدیران این رسانه ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مطهری و تبریک روز معلم و تقدیر از مساعی مسئولان و کارکنان رسانه ملی گفت: صدا و سیمای فارس روز به روز جدی‌تر عمل کرده است و نمودِ محوریتی که مقام معظم رهبری به عنوان قطب فرهنگ دینی استان و سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران، به آن اشاره فرمودند، در صدا و سیما بیش‌تر بوده و جدی‌تر تلقی شده است. امید است خداوند عنایت کند، چیزی که به خیر و مصلحت دین و دنیا و آخرت ما است رقم بخورد.

وی ضمن با اهمیت شمردن نقش رسانه در فرهنگ‌سازی اظهار کرد: برخی از امکانات و فرصت‌ها بی‌نظیر هستند، مصداق آن صدا و سیما در جمهوری اسلامی است. در گذشته تصور نمی‌شد رسانه در دنیا تا این حد جایگاه پیدا کند و سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌ها، شود.

کلانتری بیان کرد: اگر رسانه، سلاح باشد، تکلیف بسیاری مسائل را روشن می‌کند. امروز همه جهان واقفند که حرف اول و اصلی را رسانه‌ها می‌زنند. در خصوص جنگ غزه، بر اساس فرموده حضرت آقا ، قدرت رسانه‌ای جبهه مقاومت در جریان جنگ غزه، بر امپراطوری رسانه‌ای غرب پیشی گرفت. هم‌اکنون آثار آن، در دنیا مشهود است.

تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)، با اشاره به خیزش‌های دانشجویی علیه صهیونیسم بین الملل در کشور‌های غربی از جمله آمریکا گفت: استکبار جهانی هیچگاه تصور نمی‌کرد روزی پرچم فلسطین و پرچم جمهوری اسلامی، اینگونه در کشور‌های غربی بالا رود. امروز جنبش‌ها در معتبرترین دانشگاه‌های دنیا، سوژه اصلی رسانه‌ها شده اند و کاری کرده اند که دشمن در تنگنا قرار گیرد. قدرتی مانند آمریکا در تنگنا قرار گرفته و نمی‌داند چه کند. رژیم صهیونیستی از نظر سلاح و موشک و هواپیما، هیچ کمبودی ندارد، اما گیر افتاده و نمی‌داند چه باید بکند، زیرا رسانه‌ها با قدرت بالا در حال تلاشند.

وی با بیان اینکه ابزار‌های رسانه‌ای به تناسب نیاز زمان، بایستی گسترش کمی و کیفی یابند، گفت: ابزار‌هایی که امروز جوابگو هستند، چه بسا فردا جوابگو نباشند، بایستی به فکر پیشرفت تکنولوژی نیز باشیم، تا صدای حق به همه جای دنیا برسد. منبری که در صدا و سیما برپا می‌شود باید در همه جای دنیا تأثیرگذار باشد.

کلانتری با تصریح بر اینکه صدا و سیما خط مقدم جهاد تبیین، است، گفت: وقتی جنگ سخت شروع شود، همه نگاه‌ها متوجه نیرو‌های مسلح است؛ نیرو‌های مسلح در ابتدا صف‌آرایی می‌کنند و پس از آن، نیرو‌های بسیج و سایر نیرو‌ها پشتیبانی می‌کنند. در جنگ نرم، خط مقدم جبهه در اختیار صدا و سیما است و نه مطبوعات. صدا و سیما دفاع را شروع می‌کند و به تدریج سایرین پشت سر صدا و سیما شروع به کار می‌کنند. جای صدا و سیما را نمی‌توان گرفت. در ایران نسبت به سایر کشورها، شبکه‌ها محدود ولی پرمخاطب است. بسیاری از خانواده‌ها بر اساس خبر‌های صدا و سیما، اطلاعات و افکار خود را تنظیم می‌کنند و این فرصتی بی‌نظیر و بی‌بدیل است.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: هر چقدر بر حرم مطهر به عنوان یک پایگاه بزرگ فرهنگی، مذهبی تمرکز صورت بگیرد، ارزشمند است. هم برای فرهنگ، هم برای اقتصاد شهر و کشور، و هم برای دین و سلامتی روح و روان مردم ارزشمند است. طی مدت 24 روز در ایام نوروز، با شمارش دوربینی، بیش از یک میلیون و دویست هزار زائر وارد حرم مطهر شده‌اند. در کمتر‌جای دیگری این تنوع و کثرت جمعیت وجود دارد. اگر راه‌های دسترسی به آستان مقدس بیشتر بودند، قطعاً جمعیت بیشتری به این بارگاه منور مشرف می‌شدند. مسیر‌های دسترسی از نیاز‌های سخت‌افزاری حرم مطهر است که همچنان وجود دارد. اِن‌شاءالله همه‌ی ما بتوانیم به عنوان خادمان سومین حرم مطهر اهل‌بیت علیهم السلام به وظایف دینی، اخلاقی، ملی و مردمی خود، به نحو احسن عمل نماییم. 

به گزارش تسنیم در ابتدای این دیدار، پهلوانیان مدیرکل صداوسیمای فارس، دیانتی معاون سیما و مجرد معاون صدا، گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب درباره سومین حرم مطهر اهل‌بیت علیهم السلام، ارائه دادند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
  • گام بزرگ مدعی لیگ برتر فوتسال با حفظ ستاره
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • بی‌بی‌سی خط مقدم حمایت از رژیم صهیونیستی
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • آغاز اما و اگر‌ها برای ادامه «نون خ»
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • یک کشته در برخورد دو کامیون در آزاد راه اصفهان- شیراز
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟