Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: حدود ۴۰ الی ۵۰ نوع غذا در رستوران‌های این دانشگاه فردوسی سرو می‌شود و غذای بین المللی هم برای دانشجویان خارجی وجود دارد.

امیر سالاری در گفت‌و گو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: رستوران آزاد در دانشگاه فردوسی به آن معنا که در وزارت علوم تعریف شده، وجود ندارد بلکه رستوران‌های دانشجویی موجود است که با یارانه و یا به صورت آزاد اداره می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعریف رستوران آزاد در سایر دانشگاه‌ها به این صورت است که دانشگاه یارانه‌ای را بابت استفاده دانشجویان از رستوران‌های خاص که با عنوان رستوران آزاد نامیده می‌شوند، متقبل می‌شود ولی دانشگاه فردوسی این‌گونه نیست زیرا مانند تعدادی از دانشگاه‌ها به صورت یارانه‌ای و یا کاملاً آزاد سرویس می‌دهند.

سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه در دانشگاه فردوسی پنج رستوران یارانه‌ای و حدود ۱۱ رستوران آزاد وجود دارد، عنوان کرد: دو رستوران جدید در دو دانشکده دانشگاه که محدودیت فضا داشتند جانمایی و آن‌ها را توسعه داده ایم، اما تریاها هم در دانشگاه مستقر هستند.

وی تصریح کرد: حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد قیمت‌ها و اقلام غذایی در دانشگاه از نرخ مصوب اتحادیه پایین‌تر است و به عنوان یک قانون برای اعمال خواسته‌های دانشجویی که در قرارداد آمده است، نظارت می‌شود و تخفیفات انواع ساندویچ‌ها و غذاهایی که برای دانشجویان انجام می‌شود، نسبت به نرخ مصوب اتحادیه است.

سالاری خاطر نشان کرد: تعدادی از تریاهای دانشگاه تغییر کاربری دادند و سبک ارائه غذاهای وزنی را به وجود آوردند که طرح خاص و جالبی بود که مورد استقبال دانشجویان نیز قرار گرفت؛ در این طرح تنوع زیادی از انواع غذاهای سنتی و فرنگی در رستوران‌های دانشگاه دیده می‌شود.

وی اضافه کرد: انواع غذاها در یک میز بار توزیع می‌شود و دانشجو براساس میلی که دارد از هر غذا به هر اندازه‌ای که بخواهد بر می‌دارد و در نهایت آن‌ها وزن می‌شوند و به صورت وزنی محاسبه قیمت صورت می‌گیرد و این امر مدل پیشرفته و خوبی بود که ما به صورت پایلوت در مرحله اول اجرا کردیم و قرار است در سایر دانشکده‌ها و رستوران‌های دانشجویی دانشگاه فردوسی توسعه

سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: چند امتیاز ویژه برای این سبک از ارائه غذا وجود دارد و آن این است که غذا اصلاً اسراف نمی‌شود و فرد به هر اندازه‌ای که نیاز دارد برمی‌دارد و دانشجویان می‌توانند تنوع بیشتری از غذا را با مبلغ مشخص استفاده کنند و از همه مهم‌تر، در تریا و یا رستوران‌ها غذاهای فست فودی را حذف کردیم تا غذاهای سنتی و ایرانی برای دانشجویان ایرانی و خارجی ارائه شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه فردوسی مشهد سلف دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علو و فناوری آنا، رضا نقی‌زاده در نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های دانشگاه اصفهان، سه موضوع کلیدی؛ دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم در این نشست تصریح کرد: دانشگاه اصفهان الحمدالله بسیار منظم این سه مسیر را پیش برده و به نتایج خیلی خوبی رسیده است.

نقی‌زاده افزود: برای دروس مهارتی و اشتغال پذیری برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است که از شروع مهر ۱۴۰۳ به صورت گسترده برای تمام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه اصفهان این برنامه اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با توجه به بافت اقتصادی، صنعتی و اجتماعی شهر اصفهان این طرح به خوبی اجرا شود و نتایج خیلی خوبی در سطح استان و شهرستان داشته باشد.

نقی‌زاده با بیان این که در حوزه پذیرش بدون آزمون و استادمحور دانشجویان، کار‌های خوبی انجام شده است، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان در سال گذشته جزء دانشگاه‌های بسیار خوب ما در اجرای این طرح بوده است که امسال نیز به صورت گسترده‌تری اساتید به پذیرش استادمحور استعداد‌های درخشان ورود کرده‌اند.

این مقام مسئول افزود: فکر می‌کنیم انشاالله آمار دو یا سه برابری را نسبت به سال گذشته در دانشگاه اصفهان در پذیرش استعداد‌های درخشان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از کار‌های مهم دیگری که در دانشگاه اصفهان انجام شده، بحث استاد مشاور آموزشی است که در واقع یکی از رویکرد‌های وزارت علوم بحث شاگرد پروری و ارتباط عمیق‌تر استاد و دانشجو است که بر این اساس و مقررات یکپارجه آموزشی، بحث استاد مشاور آموزشی پیش‌بینی و شیوه‌نامه آن ابلاغ شد.

نقی زاده ادامه داد: دانشگاه اصفهان شیوه‌نامه‌ای را برای این موضوع تهیه کرده و روی آئین‌نامه وزارت علوم به جزئیات مسئله پرداخته و به نظر می‌رسد اجرای خوب این طرح می‌تواند ذیل تربیت رابطه استاد و دانشجو منجر به افزایش کیفیت آموزشی و کاهش سنوات آموزشی دانشجویان و ارتقای کیفیت و مهارت دانشجویان در حوزه‌های مختلف آموزشی پژوهشی و فناوری شود.

گفتنی است، نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور نقی‌زاده مدیر کل آموزشی وزارت علوم در جمع رئیس دانشگاه اصفهان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های این دانشگاه در تالار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار و در خصوص سه مسیر دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان، بحث و تبادل و نظر شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • پذیرایی «شایسته» از عادل فردوسی پور
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران
  • اعتصاب غذای دانشجویان دانشگاه پرینستون در همبستگی با غزه