Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شاهرخ کناری روز شنبه در نشست بررسی مشکلات مدارس فاقد آب و برق آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: برخی مدارس عشایری استان در زمینه انشعاب های آب، برق و گاز با مشکلاتی رو به رو هستند که نیاز است دستگاه های خدمات رسان در این زمینه اقدام اساسی انجام دهند.
وی افزود: در مجموع 166 مدرسه عشایری کهگیلویه و بویراحمد به طور کلی فاقد آب و برق و 41 مدرسه فاقد کنتور برق و 43 مدرسه فاقد کنتور آب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار بویراحمد بیان کرد: 2 میلیارد ریال از سوی کمیته برنامه ریزی و توسعه شهرستان بویراحمد در خرداد ماه سال 98 برای رفع مشکلات مدارس عشایری بویراحمد و گچساران اختصاص داده می شود.
وی عنوان کرد: دستگاه های خدمات رسان کهگیلویه و بویراحمد تا زمان تخصیص این اعتبار نسبت به رفع مشکل انشعاب های آب، برق و گاز مدارس عشایری بویراحمد و گچساران اقدام کنند.
کناری تصریح کرد: نقش عشایر در بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش تولیدات داخلی (محلی) در این استان انکار ناپذیر بوده و باید حمایت از آنان در دستور کار ویژه قرار گیرد.
وی افزود: عشایر کهگیلویه و بویراحمد در مجموع مصداق عینی اقتصاد مقاومتی در عرصه های مختلف هستند.
رئیس آموزش و پرورش عشایر سیار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: 60 درصد مدارس عشایری بویراحمد و گچساران تاکنون به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شده است.
اسماعیل رضایی نیک ابراز داشت: 11 مدرسه با جمعیت دانش آموزی قابل توجه نیازمند تجهیز به سیستم گرمایشی شوفاژ هستند.
وی تعداد دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد در واحدهای مختلف آموزشی و در مقاطع مختلف تحصیلی را سه هزار و 665 نفر ذکر کرد و بیان کرد: این تعداد در 205 مدرسه عشایری و در قالب 362 کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.
رضایی نیک عنوان کرد: حدود نیمی از این دانش آموزان عشایری استان در بخش مارگون و منطقه محروم زیلایی از توابع شهرستان بویراحمد تحصیل می کنند.
رئیس آموزش و پرورش عشایر سیار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: 30 مدرسه عشایری 2 دانش آموزی، 27 مدرسه سه دانش آموزی، 21 مدرسه چهار دانش آموزی و 20 مدرسه پنج دانش آموزی در استان وجود دارند.
وی تصریح کرد: هم اینک 66 مدرسه عشایری کهگیلویه و بویراحمد در چادر دایر بوده و 42 مدرسه عشایری این استان هم نیازمند تعمیر هستند.
وی بیان کرد: اعتدال آموزشی در زمینه رشته های فنی و حرفه برای دانش آموزان عشایر کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد.
وی عنوان کرد: دانش آموزان بسیاری در حوزه عشایر بویراحمد و گچساران علاقه مند به رشته های فنی و حرفه ای هستند اما زیرساخت لازم برای تحصیل آنان در این رشته ها فراهم نشده است.
بیش از 12درصد در قالب 11هزار و 120 خانوار از مجموع جمعیت 730هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد عشایر هستند.
این میزان جمعیت از 6 ایل بومی، 2 طایفه قشقایی ، 16 تیره ، 181 طایفه و بیش از یکهزار و 110 تش(اولاد) شکل گرفته است.
1662/9868/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آموزش و پرورش استاندارد فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد گاز 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • تدریس مشق عشق در یک مدرسه عشایری+ فیلم و عکس
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • آخرین وضعیت کهگیلویه و بویراحمد طی بارش‌های اخیر