Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت بتن و ماشین قدس رضوی با توجه به دارا بودن بخش‌های عمرانی و خدمات فنی و مهندسی، ناوگان نقلیه و ماشین سنگین و همچنین تولید بتن، قطعات بتنی و همچنین مصالح ساختمانی، از ظرفیت‌های خوبی برای انتقال دانش فنی و مهندسی و اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی و نیز تولید انواع محصولات مورد نیاز ساختمانی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این شرکت در سال 1376 پس از تکمیل طرح توسعه حریم حرم مطهر رضوی و با سازماندهی نیروها و امکاناتی که در طرح توسعه فعالیت داشتند، شکل گرفت. بتن و ماشین قدس رضوی در حال حاضر به عنوان شرکتی خوش‌نام در ارائه خدمات فنی و مهندسی، معتبر در انبوه‌سازی مسکن و ساختمان‌سازی، فعال در حوزه راه و راه‌آهن، ارائه خدمات و اجرای پروژه‌ها مطابق با استانداردهای جهانی و هماهنگ با استراتژی سازمان اقتصادی رضوی فعالیت می‌کند. در همین راستا در گفت و گو با محمود عیدی مدیرعامل شرکت ساختمانی بتن و ماشین قدس رضوی به مهم‌ترین اقدامات این شرکت به ویژه طی سه اخیر و نیز رویکرد پیش رو پرداخته‌ایم.


** مهم‌ترین اقداماتی که طی 3 سال اخیر توسط شرکت ساختمانی بتن و ماشین قدس رضوی انجام شده است، چیست؟
معتقد هستم شرکت بتن و ماشین قدس رضوی، آینه تمام نمایی از فعالیت‌های آستان قدس رضوی بر مبنای فرامین رهبر معظم انقلاب در حکم تولیت آستان قدس رضوی است. شرکت طی این مدت در حوزه‌های مختلفی از جمله توسعه دانش از طریق پروژه‌هایی نظیر شهر علمی و فناوری، مدرسه سرخس و استادسرای حوزه علمیه سرخس و در زمینه فرهنگی اجتماعی از طریق احداث سالن‌های ورزشی فعالیت کرده است. محرومیت‌زدایی یکی دیگر از عرصه‌های فعالیت شرکت بتن و ماشین قدس رضوی به شمار می‌رود که در این زمینه، پروژه‌هایی همچون سر پل ذهاب در راستای خدمت‌رسانی به مردم محروم منطقه، مسکن جوانان و نیز زائرشهر رضوی ویژه زائران محرومی که از مناطق مختلف به مشهد مشرف می‌شوند، در دست اقدام است. این شرکت همچنین در حوزه‌های مربوط به اقتصاد مقاومتی از طریق انجام پروژه‌های متعدد در شرکت‌های مختلف تابعه آستان قدس رضوی، فعالیت می‌کند. مشارکت در اجرای پروژه باغ خاتون و مجتمع دانشجویی امام رضا(ع)، بخش دیگری از فعالیت‌های شرکت بتن و ماشین قدس رضوی به شمار می‌رود.


** مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام شرکت بتن و ماشین قدس رضوی چیست؟
مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام شرکت را می‌توان از دو حیث رقم و اهمیت بررسی کرد که پروژه‌های مربوط به مسکن جوانان، زائرشهر رضوی و شهر علم و فناوری در این گروه قرار می‌گیرند. همچنین به لحاظ اهمیت، پروژه سر پل ذهاب به دلیل نقشی که در محرومیت‌زدایی و کمک به زلزله‌زدگان ایفا می‌کند، از جمله پروژه‌های مهم شرکت به حساب می‌آید. در این راستا با توجه به کمک تولیت آستان قدس رضوی، شرکت بتن و ماشین در بخش مذکور، ایستگاه بچینگ و تولید بتن اولیه را به منظور ساخت خانه‌هایی ایمن و مقاوم در برابر زلزله برای ارائه به کسانی که خانه‌هایشان در اثر زلزله تخریب شده، ایجاد کرده است. علاوه بر این انبوه‌سازی مسکن در شهر مشهد و کشور، یکی دیگر از پروژه‌های مهم شرکت بتن و ماشین و قدس رضوی را به خود اختصاص می‌دهد.


** شرکت بتن و ماشین در صنعت ساختمان کشور چه رویکردی را دنبال می‌کند؟
رویکردی که شرکت در صنعت ساختمان دنبال می‌کند، ایمن و مناسب ساختن مسکن و همچنین ارزان‌سازی آن است. این شرکت در سال 1396 به عنوان انبوه‌ساز نمونه کشور انتخاب شد و امید می‌رود با طرح‌هایی که به سازمان اقتصادی و تولیت آستان قدس رضوی در حوزه مذکور ارائه کرده است، در سال آینده هم بتواند این روند را ادامه داده و خانه‌هایی مناسب، ارزان و با کیفیت برای مردم بسازد.


** اقتصاد مقاومتی چه جایگاهی در فعالیت‌های این شرکت به ویژه طی 3 سال اخیر داشته است؟
اقدامات پیرامون اقتصاد مقاومتی در دو حوزه داخل و خارج از شرکت صورت گرفته است که از جمله فعالیت‌های داخلی شرکت می‌توان به توسعه ماشین‌آلات و نیز فعالیت‌های انجام شده در کارخانه هبلکس، بتن و مصالح ساختمانی به منظور افزایش و بهبود کیفیت محصول تولیدی، اشاره کرد. در حوزه خارج از شرکت نیز اقدامات موثری در زمینه تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در قالب پروژه‌های مربوط به آستان قدس رضوی نظیر طرح توسعه دامپروری کنه بیست در قالب سالن‌های فری استال، شیردوشی و بهاربند با هدف افزایش ظرفیت تولید شیر، تولید و نگهداری دام انجام شده است. توسعه سالن تولید در شرکت خمیر مایه رضوی برای افزایش ظرفیت تولید و اجرای سایر طرح‌های توسعه‌ای در شرکت‌های نان قدس رضوی و برخی شرکت‌های کشاورزی، بخشی دیگر از فعالیت‌های شرکت بتن و ماشین قدس رضوی در عرصه اقتصاد مقاومتی را به خود اختصاص داده است.


** در راستای انضباط و شفافیت مالی چه اقداماتی در این مجموعه انجام شده است؟
مهم‌ترین بحث در شفافیت مالی، تعهد به بودجه است؛ به طوری که در این 3 سال علاوه بر این که سعی کرده‌ایم بودجه‌ها به صورت دقیق و عملیاتی و بر مبنای کارکرد تنظیم شود، بر اساس تعهد، ضوابط اعلام شده در بودجه از طرف سازمان اقتصادی و سازمان مرکزی آستان قدس رضوی نیز به صورت کامل رعایت شده است. علاوه بر این، دایر شدن سامانه‌هایی در سازمان اقتصادی رضوی مبنی بر بارگذاری و هماهنگی پروژه‌ها، قراردادهای مختلف و مسائل مالی و همچنین برگزاری جلسات پایش در هر ماه برای ماه قبل و هر 3 ماهه برای بررسی فصل، به شفافیت مالی و کارکرد شرکت‌های آستان قدس رضوی کمک شایانی می‌کند.


** شرکت بتن و ماشین قدس رضوی برای ورود به پروژه‌های عمرانی بزرگ چه برنامه‌هایی در دستور کار دارد؟
این شرکت تا کنون فعالیت‌های عمرانی بزرگی را به انجام رسانده است و از جمله آن می‌توان به طرح توسعه حریم حرم مطهر رضوی که به نوبه خود از بزرگ‌ترین طرح‌هایی به شمار می‌رود که شرکت در آن فعال بوده، اشاره کرد. همچنین طرح میدان شهدا، مترو و... بخشی دیگر از پروژه‌های عمرانی بزرگ این شرکت به شمار می‌رود. در ادامه این روند، شرکت بتن و ماشین قدس رضوی اخیرا قراردادهای بزرگی را با مجموعه‌هایی همچون آموزش و پرورش، آب منطقه‌ای و... در دست اجرا دارد.


** ارتباط و تعاملات میان شرکت‌های تابعه سازمان اقتصادی رضوی را چطور ارزیابی می‌کنید؟
شرکت‌های مختلف سازمان اقتصادی رضوی از زنجیره‌ای برای همکاری با یکدیگر به منظور هم‌افزایی در فعالیت‌ها برخوردار هستند؛ به عنوان مثال شرکت بتن و ماشین قدس رضوی نیازهای خود را از شرکت‌های آستان قدس رضوی تأمین می‌کند و در عین حال خدمات خود را نیز به این شرکت‌ها ارائه می‌دهد. بر این اساس، در حال حاضر شرکت بتن و ماشین، پروژه‌های بسیاری را در حوزه سایر شرکت‌های آستان قدس در حوزه عمرانی و نیز پروژه‌های مربوط به طرح توسعه انجام می‌دهد. از طرفی در تولید شن، ماسه، بتن و مصالح شرکت، این هم‌افزایی وجود دارد، به گونه‌ای که تولید مصالح معدنی شرکت از موقوفات ملک انجام شده و دیوارهای پیش‌ساخته تولیدی نیز به مزارع آستان قدس رضوی ارایه می‌شود.

تهیه و تنظیم: هدی زاهدی

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود