Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان- ايرنا- رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: امهال سه هزار و 174 فقره تسهيلات بهره برداران بخش کشاورزي اين استان از اوايل بهمن ماه سالجاري تاکنون با بخشودگي سود به ميزان 219ميليارد ريال از سوي بانک کشاورزي انجام شده است.

مجتبي پيري روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: با هدف حمايت از بهره برداران خسارت ديده بخش کشاورزي، سود، کارمزد و جريمه وام کشاورزان خسارت ديده بر اثر حوادث غيرمترقبه در سال زراعي 96 تا 97 بخشوده شده و اصل وام آنان نيز به مدت سه سال امهال مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بر اين اساس بهره برداران بخش کشاورزي سيستان و بلوچستان که اصل بدهي تسهيلات اوليه آنان کمتر از 336ميليون ريال و تاريخ سررسيد بدهي از اول مهرماه 96تا پايان اسفند سال 97 است براي بهره مند شدن از مزاياي اين مصوبه به مديريت جهاد کشاورزي و شعب بانک کشاورزي شهرستان هاي استان مراجعه کنند.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: سال زراعي گذشته براثر مخاطراتي نظير خشکسالي شديد و سرماي بيش از حد خسارات زيادي به بخش کشاورزي در اين استان وارد شد.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان داراي ويژگي هاي اقليمي خاص از جمله دارا بودن بيشترين ميزان تبخير سالانه کشور، بارندگي اندک، پراکنش نامناسب زماني و مکاني بارندگي ها، دامنه زياد تغييرات دما در شبانه روز، وزش بادهاي موسمي و فصلي با شدت و تداوم زياد از جمله بادهاي 120 روزه سيستان است که در بخش هاي وسيعي دچار کم آبي بوده و تداوم کم آبي ها به صورت دوره اي منجر به وقوع خشکسالي هاي سهمگين شده به طوري که علاوه بر تخريب زير ساخت هاي بخش کشاورزي منجر به نابودي اکوسيستم طبيعي و نيز محيط زيست انساني منطقه شده است.
براثر خشکسالي 20 ساله که سبب کاهش سطح زير کشت مزارع کشاورزي سيستان و بلوچستان شده زندگي 70 درصد مردم که معيشت آنان به اين بخش وابستگي دارد تحت تاثير قرار گرفته است.
7316**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان